Bebek Beslenmesi Hem emen hem mama takviyesi alan bebekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zimzum

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
59
15
8
37
Arkadaşlar lütfen yardım.oğlum 5 günlük sarılığı 8.5 çıktı sürekli uyuyo uyandıramıyorum dr beslenmesi lazım dedi mamada veriyorum.emzirdikten sonra mama ver dedi dr ama emzirdikten sonra uyuyo uyandıramıyorum.mamayı nezaman vermem gerekiyo ki? Emdikten nekadar sonra yani?

Arkadaşlar lütfen yardım.oğlum 5 günlük sarılığı 8.5 çıktı sürekli uyuyo uyandıramıyorum dr beslenmesi lazım dedi mamada veriyorum.emzirdikten sonra mama ver dedi dr ama emzirdikten sonra uyuyo uyandıramıyorum.mamayı nezaman vermem gerekiyo ki? Emdikten nekadar sonra yani?
Canım doğru emzirebildiginden eşiğinden eminmisi bu kadar uyumaması gerekiyor

Evet ya bende bilmiyorum çıldırıcam denenediğim şey kalmadı
Eşiğinden emin ol.gogsubde boşalma hissi olmuyormuş.yda emzirirken sizlar.mamayi hazırla çocuğu uyandır.ben topuğunu sikardim yada yan yatırıp sırtını biraz sert sivazlayinca uyanıyor mamayi ver mamayi emip etmediğini tam anlarsın ona gore emip etmediğini anlaşılır

Sariligi oldugundan dolayi uyku yapiyordur. Ve cabucak yoruluyordur. Sariliginin artmasini istemiyorsaniz en azindan bir ogun mama verin bir ogun meme arkasindan mama verin. Anne sutu en iyisi tabiki ama eger bebeginiz hasta olacaksa verin mamayi. Sariligi azaldikca zaten emmesi cogalacak veSonralarinda sutunuz fazlalasiyor zaten emdikce.

Canim biraz emzirip ardından mama veriliyor yani ben öyle yapıyordum yalnız benim kızımın şöyle bir durumu olmuştu 2360 gr doğmuştu mama verdik hastanede ikinci gün uyuyordu topugunu sıktık falan uyanmadi hemşire geldi aldı biraz kan aldılar doktor dedi ki küçük doğan bebeklerde bazen olabiliyor kan hacmi vücut büyüklüğüne göre fazla oluyor kan aldık biraz dedi. Bu işlemden sonra düzeldi bilgin olsun. Sarılık değeri normaldi hep

yenidogan bebekler zaten genel olarak hep uyuyorlar.
bnmkide 2aylik.ilk bizde mama verdik.bende mama verecegim zaman uyandirmaya calisiyordm uyanmiyordu bir turlu.bnmki sarilikti degildi ayrica.neyse eve gidince baktim uyaramiyorum uyandirmadan denedim mama vermeyi.agzina biberonu zorla yerlestir,sonra o cork cork baslio zaten emmeye:)
korkma bi dene bak sonra kolay bile gelecek sana

Back
X