Benim bir buçuk yıllık bir ilişkim var ama bundan önce bir değil iki değil tam 4 kere aldatıldığım için birine bu kadar güvenip bu kadar beraber olmam bile mucize resmen.23 yaşındayım okul bitiyor ve ben hayatımda ilk defa evlilik planları yapıyorum.Sevgilimde benim gibi zannediyordum ta ki ben evlenmekten korkuyorum diyene kadar.Neden dediğimde hem daha kpss var askerlik var dedi.Bende zaten hep 3 sene sonra ancak evleniriz diyordum,hayat şartları =( Ama erkek arkadaşım beni mutlu edemeyeceğinden korktuğunu söyledi.Bu yaşta artık bunun çok sık kullanılan bir bahane olduğunu tabi ki biliyorum.Ayrıca ben aleviyim.Onlar sünli.Annemlere her ne kadar bin yıl önce kaldı bunlar desemde biz sünli damat istemeyiz diyorlar.Özellikle babam asla bir sünliyle evlenemezsin diyor.Onun aileside keşke alevi olmasaymış demiş bana daha yeni söylüyor.Bundan önce çok ilişkim oldu normalde böyle bir durumda arkama bile bakmadan dönüp gitmem gerektiğini biliyorum ama ben hayatımda kimseyi sevmediğim kadar seviyorum onu.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Çıkar yolda bulamadım.Sevgilim ilişkimizin 3. ayında evlilik teklif etti ama şimdi böyle diyor.O da bana destek olmuyor.Fikri olan var mı