hem evli hem bebekli hemde öğrenci olanlar

nasirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
74
1
36
Ankara
benim 5 aylık bi bebeğim var eylülde okul başlayacak hamileyken dondurmuştum ama eylülde gidecem müh. okuyorum bebeğime kayınvalidem bizde kalarak bakacak. sizin bu konudaki tecrübeleriniz nelerdir? ne kadar zor olur benim için sizce? :uhm:

bence yapabilirsiniz ...
kolay olacak demiyorum , ama bir de çalışsaydınız daha zor olurdu :)

şaka bi yana :)

kaçıncı sınıftasınız?

sistemli ders çalışınca kesin mezun olursunuz!

3' ü birarada kaydirigubbakcemile3
Zor , ama üstesinden gelirsiniz inş.
Allah yardımcınız olsun.

kaçıncı sınıfsınız? zor olur tabiki ama sistemli çalışırsanız eğer halledersiniz.. kolay gelsin..

hımmmm hayattaaa herseyii birden yaşamak için ne bu acele önünde çok daha uzun vakit vardı :):)

senin için yorucu olacak tabiki canım ama herseyi düzene koyabilir vaktini iyi ayarlarsan tabiki yapabilirsin .umarım hersey istedigin gibi olur ..

benim zamanımda bi kız vardı
çocuğu için okulu dondurmuştu
sonra bizle beraber devam etti
gayette başarılı idi
ama ne çektiğini kendi bilir tabi.:)

oluurrr hepsıı olurr...kı kayınvalıden saolsun kı bakmayı kabul etmıs.. bıde bakıcı tutcak olsaydın nolurduu... ama sen yınede okl bıtene kdr aman dıyım 2.yı dusunmee

hımmmm hayattaaa herseyii birden yaşamak için ne bu acele önünde çok daha uzun vakit vardı :):)

senin için yorucu olacak tabiki canım ama herseyi düzene koyabilir vaktini iyi ayarlarsan tabiki yapabilirsin .umarım hersey istedigin gibi olur ..

ayy ne bileyim kısmetler bir bir ayağıma geldi bende hiç birini geri tepmeyeyim dedim:1:

canim benim görmcem hamilyeken 3.sinifi bebegi dogduktan sonrada 4 sinfii okuyup bitirdi. bence yapabilirsin..
ay ben okulun son senesi evlenecem acaba banada mi böyle sürprizler gelcek diye geldi bi an aklima.. sayet bebis böyle bi sürpriz yapipta planladigimizdan daha önce gelirse. galiba bende seninle ayni durumda olacagim..
ama basarirsin neden olmasin ki:)

Canım ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde finallerime girmiştim. Sadece 2. dönemden dersim olduğu için diğer sene kışın okula hiç gitmedim. Sonra doğumumdan iki gün önce karnım burnumda çarşamba günü ders kaydımı yaptırdım,cuma günü doğum yaptım. 2. dönem sınavlara gittim bebeğime eşim baktı. Birinden bütünlemeye kaldığımı öğrendim o ara düğün nedeniyle memlekete gitmiştik. Orda ders çalışıp bebeği annemlere bıraktım günübirliğine ıstanbul a gidip geldim. Allah tan yakınız. Dönerken yolda dolu yağmıştı bi de. Ama o dönem çalıştığım kadar diğer dönemlerde çalışsaymışım hepsini verirmişim çok hırs yaptım. Bu arada çalışıyorum o nedenle de zaman bulamıyordum ama isteyince oluyormuş.

Çok şükür okul bitti huzura erdim:) Darısı başına canım..

çalışsaydın ne olacaktı, hem çalışıp hem çocuklarını büyüten bi dünya kadın var. ayrıca evlenmek için okulu bitirmeyi beklememişsin , çocuk içinde beklememişsin, şikayet edecek bir durumun olduğunu düşünmüyorum,

benim 5 aylık bi bebeğim var eylülde okul başlayacak hamileyken dondurmuştum ama eylülde gidecem müh. okuyorum bebeğime kayınvalidem bizde kalarak bakacak. sizin bu konudaki tecrübeleriniz nelerdir? ne kadar zor olur benim için sizce? :uhm:

allah kolaylık versin canım.
zor olacaktır ama üstesinden gelirsin.çalışmak yerine öğrenci olacaksın.
:kahve:

Back
X