Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5 haftalık hamileyim ama beta düzensiz kese görünmedi henüz...kolsini kesmedim 3 ten 2 ye düştüm sen ilaç kullanıyor musun canım ya?ya Arkadsşlar aranızda fmf li gebe var mı , hamilelik Nasıl geçiyor sizin ?..
Ben günde 2 tane kullanıyorum cnm ama özellikle 3 aydan sonra ataklarım sıklaştı , doktorum 3 E çıkartalım ilacı dedi bide glütensiz beslenmemi önerdi . İnşallah onların faydası olur , valla hamileliğin keyfine varamadım son Zaman'larda bu ataklardan ... Tabi buna da şükür yineben 5 haftalık hamileyim ama beta düzensiz kese görünmedi henüz...kolsini kesmedim 3 ten 2 ye düştüm sen ilaç kullanıyor musun canım ya?
Akdeniz ateşi diye bi rahatsızlık cnm ...fmf ne oluyor cnm?
kadın doğumcu korkuttu c grubu falan diye romatoloğa sordum kendi bünyene göre ayarla dedi ilk 3 ay 2 alayım sonra duruma göre 3 e çıkayım dedim...bir de beta hcg düzensiz artıyor progesteron da düşmeye başladı ilacın etkisi var mıdır acaba canım ya?Ben günde 2 tane kullanıyorum cnm ama özellikle 3 aydan sonra ataklarım sıklaştı , doktorum 3 E çıkartalım ilacı dedi bide glütensiz beslenmemi önerdi . İnşallah onların faydası olur , valla hamileliğin keyfine varamadım son Zaman'larda bu ataklardan ... Tabi buna da şükür yine
Sen niye 3 ten 2 ye düşürdün ?.. Romatoloğun mu kadın doğumcun mu önerdi ?..
kadın doğumcuya kalsam hiç kullanma demeye getirdi...2008 de hamile kaldığımda ilk gebeliğimde 3 ay hiç kullanmadım ama öldüm öldüm resmen..3 aydan sonra günde 2 tane kullandım emzirirken de 2 tane kullandım...çocuğum 8 yaşına girdi sapasağlam maşallah...2. de ilaç kullanayım dedim ocakta düşük yaptım bu 3. seferde de değerlerim kötü çıkınca ilaçtan kaynaklanıyor olabilir mi diye düşünüyorum vicdanım rahat değil...Ben günde 2 tane kullanıyorum cnm ama özellikle 3 aydan sonra ataklarım sıklaştı , doktorum 3 E çıkartalım ilacı dedi bide glütensiz beslenmemi önerdi . İnşallah onların faydası olur , valla hamileliğin keyfine varamadım son Zaman'larda bu ataklardan ... Tabi buna da şükür yine
Sen niye 3 ten 2 ye düşürdün ?.. Romatoloğun mu kadın doğumcun mu önerdi ?..
Yok cnm beta nın düEnsşzliğinde kolsin in etkisi yoktur . Ben en başından beri 2 içiyorum , bide Bzm tüp bebek , tüm süreçlerde aldım ilacı hiç kesmedim ...kadın doğumcu korkuttu c grubu falan diye romatoloğa sordum kendi bünyene göre ayarla dedi ilk 3 ay 2 alayım sonra duruma göre 3 e çıkayım dedim...bir de beta hcg düzensiz artıyor progesteron da düşmeye başladı ilacın etkisi var mıdır acaba canım ya?
evet canım bizim ilaç c grubuna giriyor...a grubu kesin kullanılabilir...b grubu dikkatli kullanım kullanılmazsa daha iyi c grubu d grubu x grubu diye gidiyor yani giderek zararlı olmaya başlıyor bu sıralamaya göre ilaçlar canım...Yok cnm beta nın düEnsşzliğinde kolsin in etkisi yoktur . Ben en başından beri 2 içiyorum , bide Bzm tüp bebek , tüm süreçlerde aldım ilacı hiç kesmedim ...
Bu arada bana da romatolog gönül ister hamilelikte hiç ilaç kullandırmamak ama eğer ataklar geliyorsa yapacak bişi yok dedş , o da bizi korkuttu , ama şimdi 2 yetmeyince 3 E çıkmak da tedirgin ediyor beni .. Gerçi atak gelince o hem organlara hem bebeğe de zarar verebilir , en azından ilaç içip sağlıklı doğum yapan örnekler var önümüzde bak biri de sen mişinnnnnBu Arads ilk 3 aydaki düşükler kromozomal bozukluk sebebiyle olurmuş çoğunluk , ilaçtan olduğunu sanmıyorum yani
C grubu ne demek ?.. İlaç mı c grubu y müş , kolsin yanı ?...
Hımmm anladım , neyse x E kadar harfler varsa , çok da zararlı değil denek yaw , içimizi rahatlatalım birazevet canım bizim ilaç c grubuna giriyor...a grubu kesin kullanılabilir...b grubu dikkatli kullanım kullanılmazsa daha iyi c grubu d grubu x grubu diye gidiyor yani giderek zararlı olmaya başlıyor bu sıralamaya göre ilaçlar canım...
yok canım x e kadar yolu yok a b c d ve x 5 grup var sadece x en kötüsü yani kanser ilaçları hiç kullanılmaması gerekenler...Hımmm anladım , neyse x E kadar harfler varsa , çok da zararlı değil denek yaw , içimizi rahatlatalım biraz![]()
yok canım x e kadar yolu yok a b c d ve x 5 grup var sadece x en kötüsü yani kanser ilaçları hiç kullanılmaması gerekenler...
merhabalar benim de 5 haftalık kese göründü bugün ama çok minnacık daha 2.1 mm cumaya çağırdı beni de...5 haftalil gebeyim keseyi gordu ama icindeki tam net goremedi altan muayne etmedi haftaya kont çağırdi ve yeniden bakilcak ins yolundadir her sey herhangi bir ilacta vermedi
canım dr dan geliyorum kese göründü çok şükür...ama ilacı mutlaka kesmelisin diyor ben de kesmeye karar verdim en azından 2 ay... organ gelişimi bu aylarda oluyor ve en tehlikeli aylar dedi...
Ayyy ne güzelll ... Arkaddşım mutlaka romatologunnn da fikrini al ... Bak face De FMF HASTALIĞI diye 9300 küsür üyesi olan bi grup var Oray'ı takip et. Daha yeni o sayfada bi arkadaş tüp bebek doktorunun kolsini kestirdiğini , bebeğinin düştüğğndennn bahsediyordu ... Tabi illa ondan olacak değil içmeyip hiç atak geçirmeyen de var ama mutlaka romatolog unu Dinle derimmmm....canım dr dan geliyorum kese göründü çok şükür...ama ilacı mutlaka kesmelisin diyor ben de kesmeye karar verdim en azından 2 ay... organ gelişimi bu aylarda oluyor ve en tehlikeli aylar dedi...
Fmf misiniz sizde ?...5 haftalil gebeyim keseyi gordu ama icindeki tam net goremedi altan muayne etmedi haftaya kont çağırdi ve yeniden bakilcak ins yolundadir her sey herhangi bir ilacta vermedi
inşallah tatlım eşim de kesme diyor face deki gruba ben de üyeyim hem de bugün bir bayan paylaşmış hamilelikte kolsin diye çoğu kişi de kullanıyorum diye yorum yapmışAyyy ne güzelll ... Arkaddşım mutlaka romatologunnn da fikrini al ... Bak face De FMF HASTALIĞI diye 9300 küsür üyesi olan bi grup var Oray'ı takip et. Daha yeni o sayfada bi arkadaş tüp bebek doktorunun kolsini kestirdiğini , bebeğinin düştüğğndennn bahsediyordu ... Tabi illa ondan olacak değil içmeyip hiç atak geçirmeyen de var ama mutlaka romatolog unu Dinle derimmmm....
İnş hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın cnmmmm![]()
O Bnm işte Can'ıminşallah tatlım eşim de kesme diyor face deki gruba ben de üyeyim hem de bugün bir bayan paylaşmış hamilelikte kolsin diye çoğu kişi de kullanıyorum diye yorum yapmış
tahmin ettim :))O Bnm işte Can'ım![]()