• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim?

Çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
Sonrasında nasıl farkettiniz ? Bir sonraki ay mı yoksa uzun regli oldum sanıp doktora mı gittiniz ?
Benim regl döngüm 23-24 güne düşmüştü, o ay da kanama uzun sürünce kist, miyom, polip vs şüphelendim. Ailemde de rahim ile sıkıntılı hastalıklar öyküsü olunca tedirgin oldum. Normal doktor kontrolüne gittim bir problem var mı yok mu diye, doktor vajinal muayene kese gördü, hamile olduğumu söyledi. Bana da sürpriz oldu yani hiçbir belirti yokken ve regl olmuşken hamile olmuş olmama şaşırdım

Verdim bugün ve ağrım da çok ara ara kramp giriyor normal mi sizce

Hayır yoğun ve pıhtılı değildi normal reglimde olduğu gibi oldu kanama. Tam regl döngüme göre kanama oldu zaten, bu yğzden aklıma hamile olduğum gelmedi bile. Sonradan uzun süren günlerde regllinin 4. 5. günü gibi devam etti kanama, yani yine kırmızı renkte oldu. Kahverengi olmadı.
ya resmen aynısı aynısııı!!! yaşadıklarımız. inşallah benim de hayırla güzel sonuçlanır

Benim regl döngüm 23-24 güne düşmüştü, o ay da kanama uzun sürünce kist, miyom, polip vs şüphelendim. Ailemde de rahim ile sıkıntılı hastalıklar öyküsü olunca tedirgin oldum. Normal doktor kontrolüne gittim bir problem var mı yok mu diye, doktor vajinal muayene kese gördü, hamile olduğumu söyledi. Bana da sürpriz oldu yani hiçbir belirti yokken ve regl olmuşken hamile olmuş olmama şaşırdım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ✨
En azından erken farketmişsiniz . Ne kadarlık hamilesiniz şu an ?

evet evet hiç fark yoktu, tam gününde başladı sadece 7 gün üstüne + 4-5 gün devam etti kanama. Diğer döngülerden farklı olarak bunu yaşadım.

evet evet hiç fark yoktu, tam gününde başladı sadece 7 gün üstüne + 4-5 gün devam etti kanama. Diğer döngülerden farklı olarak bunu yaşadım.

kan da çıkmadı sence erken mi yoksa yok mu ümidi keseyim mi 🥹

Hala kafamda soru işareti var vücutum belirti veriyor test yok diyor anlamadım bişe

2 saate her şey belli olur hakkınızda hayırlısı olsun
Siz ne zaman kan vereceksiniz tekrar? Benimde 10.haftada adet gibi kanamam olmuştu 3 4 gün hemde yoğun kanama düştü düşecek diye bekledi doktorlar ama Rabbim can verdiyse kimse bişey yapamıyor 2 haftada lekelenme yaşamıştım

Siz ne zaman kan vereceksiniz tekrar? Benimde 10.haftada adet gibi kanamam olmuştu 3 4 gün hemde yoğun kanama düştü düşecek diye bekledi doktorlar ama Rabbim can verdiyse kimse bişey yapamıyor 2 haftada lekelenme yaşamıştım
sanırım tekrar kan vermeyeceğim artık ultrasonla bakılacak 🌸
tabii ki öyle Rabbim ol derse olur :)

Back
X