hem görümceyim hem gelin bıktım...

esinizin ailesi size cektiriyor, elti gorumce kayinvalide...

• Ankete Katılan
    29

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248
selam kizlar ben 3 yillik evliyim esimle aramizda hic bir sorun yok allaha cok sukurama inanin baskalari yuzunden sorun yasiyoruz. gorumceler bir yandan bizim gelin obur yandan kaynanayi hic katmiyorum cunku artik kabullenmek zorunda kaldim yasli kadin ne de olsa dyorum.neyse ama gorumce ve gelinimzi kabullenemiyorum. gorumcelerden baslayim : kucuk gorumcen hepsinden beter olan inanin rahat yok. annemle ayni binada oturuyorlar(bu arada onunla kusuz)ne zaman anneme gitsem aninda kaynanami arar xxxxxx yine annesine geldi diye, gezip tozyomusum surekli, nerde pazar orda benmisim, kardesinin aldigi ehliyet le araba suryomusum, iftira atmalar, 1 lafi 1000 yapmalar, dedigi lafi demedim demeler.......buyuk gorumceye gelince o sinsi sinsi yapyo, biz gecen hafta tr ye gittik istanbula 4 gun gezmek icin, vay o her tr ye gittiginde kayinvalidesini gormeden gelmezmis (bende salagimya inandim sanki) ....... simdi gelelim bizim geline, bu gelin bize kacarak geldi ama hic bir defa "biz seni istemedik sen geldin demedik",abimi ayda yilda bir gorurum gecen gun anneme demiski "senin kizin cok degisti bu aralar demis" karisi artik ne dyosa bisey yaptigim yok bisey dedigim yok, evine gittigimde hic birseyine dokunmam, fazla gitmem ayda bir, ziline basarim gel iceri demez, ne zaman birine oturmaya gitsem surat yapar, hatta dun amcamin oraya gittim onu cagirmadik diye abimi doldurmus amcamlari aramis vay siz niye benim karimi cagirmadiniz, gecen benim gunum vardi cagirdim karisini gelmedi 10 tane bahane uydurdu gelmemek icin, evime geleni gideni kiskaniyor tr ye gittim onu kiskaniyor 1 cocugu var annem bakiyor, herkesin hakkinda konusur ama kendisini gormez.
dun anneme dyomus ben 4x4 luk bir gelinim dyomus:roflol:ay inanin guldum yani. ama artik karar verdim uzak duracam yeter artik ya biktim. bir burdan bir ordan biktim. aski memnu dizisindeki NIHAT ve PEYKERE donduk. :gitme:

Son düzenleme:
Ay canım...
Görümce ve kaynana sorununu hangimiz yaşamıyoruz ki...
bence hepsini görmezden gel yoksa ben gibi sinir hastası ederler seni de...
En güzeli mesafe bunu bilir bunu söylerim...

Ay canım...
Görümce ve kaynana sorununu hangimiz yaşamıyoruz ki...
bence hepsini görmezden gel yoksa ben gibi sinir hastası ederler seni de...
En güzeli mesafe bunu bilir bunu söylerim...

haklisin canim artik yeter onun bunu lafiyla kavga ettigimizkötükedihüso mesafe mesafe mesafe tek sonuc bu ins ise yarar saol canim yorum icin

AYNI DURUMDA OLANLAR VARMI

haklisin canim artik yeter onun bunu lafiyla kavga ettigimizkötükedihüso mesafe mesafe mesafe tek sonuc bu ins ise yarar saol canim yorum icin

AYNI DURUMDA OLANLAR VARMI

Kesinlikle biz de hep görümcem yüzünden kavga ederdik...
Şimdi 25 saatlik mesafedeyiz çok şükür hayatımızın merkezinde değiller artık...

Kesinlikle biz de hep görümcem yüzünden kavga ederdik...
Şimdi 25 saatlik mesafedeyiz çok şükür hayatımızın merkezinde değiller artık...

YOK CANIM MAALESEF BEN NE ZAMAN SOKAGA CIKSAM GORUYORUM. kus oldugumz halde kaynanam surekli xxxxxx sunu dedi sunu yapti.... yaw bilyosun kus oldumuzu ne soyluyosun offffffffffffklava:

bende görümceyim ama sessiz ;dinlemesını bılen.. ama gel gör ki gelinde iş yok cadımı cadı işi gücü maddiyat durumumuz iyi olmasa evlenmezdim dıyecek kadar da cesur allah ıslah etsin.

bende görümceyim ama sessiz ;dinlemesını bılen.. ama gel gör ki gelinde iş yok cadımı cadı işi gücü maddiyat durumumuz iyi olmasa evlenmezdim dıyecek kadar da cesur allah ıslah etsin.

amin canim amin:Saruboceq:bazen dyorum abartyomuyum acaba diye. kendimi de sorguluyorum bazen ama yok. daha 19 yasinda, basta cocuk dedik kabullendik ama simdi 1 cocugun var 3 yillik evlisin sorumluluklarin var, genede beddua etmiyorum aksine dua ediyorum allah akil fikir versin,allah kotu dusunceleri alsin sunun kafasindan :Saruboceq: ama bir laf vardir 7 sinde neyse 70 inde odur diye bence dogru soylemis kim soylemis se. simdi bile aradim yarin kahvaltiya gel diye lafa bakar misin (nasip kismet bakariz belki yarin benim randevum olabilir) bende yalvaracak deilim heralde sen bilirsin dedim. cagirsan suc cagirmasan suckaydirigubbakcemile

sen şimdi görümceni sevmiyosun,gelininizde sen görümcesin diye sevmiyor galiba.bu düzen böyle gelip gidiyor işte

sen şimdi görümceni sevmiyosun,gelininizde sen görümcesin diye sevmiyor galiba.bu düzen böyle gelip gidiyor işte

valla seviyo mu seymiyomu anlamadim gitti zaten-tatlicadiarzu- dengesiz ya bir bakyosun can ciger kuzu sarmasi olur bir bakarsin semra kaynana olmuskafamçokkarıştı:1ninca:

canım bu anket değil bulmaca olmuş sanki çünkü eşinle alakalı bişe yazmamışsınki nasıl yanıtlasam bilemedim ben...

bu arada bende görümcemle konuşmuyorum..aynı sokakta oturuyoruz bizde..ama anladımki dedikodu yapmasının hakkımda konuşmasının nedeni onla konuşmamamı çekememesi..başkalarıyla iyi olmamı çekememesi..seninkilerde o yüzden böyle davranıyodur.

aynen canim dyorum ya biri sinsi biri acik acik kavga eder. ben dyorum zaten benim basimda 3 kaynana var 1 deil birine oturmaya gitsem suc, bir laf soyluyorum ertesi gun duyuyorum benim lafa yuz bin laf katmis mahallede anlatiyo. valla bunlar varya orgut gibiler.

canım bu anket değil bulmaca olmuş sanki çünkü eşinle alakalı bişe yazmamışsınki nasıl yanıtlasam bilemedim ben...

yok canim ben kendi esimle ilgili sormuyorum zaten herkesin kendi esini soruyorumolumunekankayizsmile

tuhaf ve kompleksli biriymis..hele ki esinin arayip millete hesap sormasi ayri bi komik cidden..resmen esine duygu somurusu yapiyor..ay koptum kusura bakma valla cok ilginc insanlar var..

iyi olan kişi hiçbir zmaan geçmez. çirkef olacan pat diye bozacaksın insanları o zaman sana bişey diyen olmuyor inanki. ben sürekli anneme kızıyorum beni sessiz yetiştirdin sen yaptın diyorum. tmm çirkefleşemeyiz ama kendimizi savunmazsak daha çok ezerler. benim görümcemi çok ezmişler oda beni ezdirmeye çalıştı kaynanamı fişekleyip üzerime saldı hep ama sustum sustum baktım olacak gibi değil sonunda bende patladım. neymiş efendim onlar konuşurmuş ben susup boyun eğecekmişim. ya sessiz birisini bulunca sinirlerini çıkartacak kişi olarak görüyorlar. hadi kaynanam öyle yaptı annemde geline abime kızıp bana söylendi. en çokda kendi annemin yapması içime oturdu. gelin şirret ona çatamıyorlar tabi. nabalım boşver uzak durmak en iyisi inanki.

Arkadaşım boşver dicem ama malesef boşverilmiyor Senin yapacağın tek şey bana göre sana bu lafları getirenlere örnek kayınvalıdene anne ben artık duymak istemiyorum lütfen konu açma demek ağzını kapattırmak yoksa o bunu dedi şu bunu dedi diye insan düşünmekten kafayı yer Kimsenin lafını duymazssın kfanda rahat olur

benim annem abime gidipte senin karin sunu dedi bunu yapti deimyo benim yuzumden kavga cikmasin diye. ama zaten soylesede annemi hakli gorecek deil ya yine biricik karisi hakli. ya savunsn tabi bisey demiyorum karisi ama once bir mantikli dusun otuttur karini karsina kizmadan sinirlenmeden "neden boyle yapyosun ,derdin ne....."diye bir sor sonra ne yapyosan yap deilmi. anlamadan dinlemedenalsanaalsanasmile

dedigin gibi canim bos verilmiyo ister istemez takiyosun hele benim gibi ince dusunen biriyseniz daha zor! ya canim yuz bin defa dedim anne duymak istemiyorum yeter artik diye ama yok bunlar amaci zaten beni "timarhaneye kapatmak"kafamçokkarıştıbir iyiye bir kotuama olsun bu dunya etme bulma dunyasi herkesin cocugu buyuyo onlar da ele karisacak ....

işinizde zor valla ama kararınızı beğendim herkes kendine boşver kıskansın aslında kıkanılmak güzel bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…