Ay canım...
Görümce ve kaynana sorununu hangimiz yaşamıyoruz ki...
bence hepsini görmezden gel yoksa ben gibi sinir hastası ederler seni de...
En güzeli mesafe bunu bilir bunu söylerim...
haklisin canim artik yeter onun bunu lafiyla kavga ettigimizkötükedihüso mesafe mesafe mesafe tek sonuc bu ins ise yarar saol canim yorum icin
AYNI DURUMDA OLANLAR VARMI
Kesinlikle biz de hep görümcem yüzünden kavga ederdik...
Şimdi 25 saatlik mesafedeyiz çok şükür hayatımızın merkezinde değiller artık...
bende görümceyim ama sessiz ;dinlemesını bılen.. ama gel gör ki gelinde iş yok cadımı cadı işi gücü maddiyat durumumuz iyi olmasa evlenmezdim dıyecek kadar da cesur allah ıslah etsin.
sen şimdi görümceni sevmiyosun,gelininizde sen görümcesin diye sevmiyor galiba.bu düzen böyle gelip gidiyor işte
bu arada bende görümcemle konuşmuyorum..aynı sokakta oturuyoruz bizde..ama anladımki dedikodu yapmasının hakkımda konuşmasının nedeni onla konuşmamamı çekememesi..başkalarıyla iyi olmamı çekememesi..seninkilerde o yüzden böyle davranıyodur.
canım bu anket değil bulmaca olmuş sanki çünkü eşinle alakalı bişe yazmamışsınki nasıl yanıtlasam bilemedim ben...
iyi olan kişi hiçbir zmaan geçmez. çirkef olacan pat diye bozacaksın insanları o zaman sana bişey diyen olmuyor inanki. ben sürekli anneme kızıyorum beni sessiz yetiştirdin sen yaptın diyorum. tmm çirkefleşemeyiz ama kendimizi savunmazsak daha çok ezerler. benim görümcemi çok ezmişler oda beni ezdirmeye çalıştı kaynanamı fişekleyip üzerime saldı hep ama sustum sustum baktım olacak gibi değil sonunda bende patladım. neymiş efendim onlar konuşurmuş ben susup boyun eğecekmişim. ya sessiz birisini bulunca sinirlerini çıkartacak kişi olarak görüyorlar. hadi kaynanam öyle yaptı annemde geline abime kızıp bana söylendi. en çokda kendi annemin yapması içime oturdu. gelin şirret ona çatamıyorlar tabi. nabalım boşver uzak durmak en iyisi inanki.
Arkadaşım boşver dicem ama malesef boşverilmiyor Senin yapacağın tek şey bana göre sana bu lafları getirenlere örnek kayınvalıdene anne ben artık duymak istemiyorum lütfen konu açma demek ağzını kapattırmak yoksa o bunu dedi şu bunu dedi diye insan düşünmekten kafayı yer Kimsenin lafını duymazssın kfanda rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?