Mrb kızlar öncelikle hepinize iyi hafta sonları.Benim sıkıntım şu .Malum 12+3 günlük hamileyim ayın 6 da düşük tehlikesi ve kanama sebebiyle 10 gün hastanede yattım.Fakat hastaneden çıktıgım günden beri eşim bana karşı çok soguk davranıyor.Hani tamam ilişki yasagımız var ama sonuçta ben onun karısıyım insan karısına bir sarılıp öpmezmi ki hastanede yatarken her akşam gelirdi yanıma orda bile sarılıp öper üzülme bitanem bunuda atlatıcaz sanada bebegimizede birşey olmayacak diye teselli verİRDİ şimdi benimle konuşmak bile istemiyor.Acaba diyorum hani iş yerinde fazlamı yoruluyor canını sıkan birşeymi var falan diye ama bilmiyorum ya zaten sabah 11 de gidiyor gece 11 gibi geliyor.2 gece önce beni aradı gece 11 de ben eve geç gelicem sen uyu diye.Bende nedenini sordum arkadaşa direksiyon dersi vericeez dedi.Gecenin bu saatinde ne kadar mantıklı gelirki bu insana.Eve gece 12:30 da geldi.Hiç konuşmadı bile duş alıp uyudu.Dün gece dayanamadım artık aldım karşıma bitanem bi sıkıntınmı var ne oluyor neden bana böyle soguk davranıyorsun seni kırıp üzecek birşeymi yaptım diye sordum cevap bile vermedi bana biraz üsteleyincede offf tuba uyuycam bi rahat bırak beni diyerek yattı.Ben hiçbirşey anlamıyorum elimden geldigince onu anlamaya çalışıyorum ben ona bu kadar yakın davranırken o neden benden kaçıyor.Artık aklıma aldatıldıgımdan başka hiçbrşey gelmiyor.Bu gecede eve geç gelecekmiş.İyide ben zaten bütün gün seni göremiyorum o saate kadar seni bekliyorum bitanem gecenin bu saatinde ne dersi yapma lütfen diyincede bagırıp çagırıyor.Kızlar bi akıl verin bana ben napıcamı şaşırdım.Birde bana diyorki bütün gün çalışan ben saat daha 12 kıçını devirip yatıyorsun.İyide konuşmaya çalışıorum cevap vermyor sarılıyorum uzaklaşıyr öpüyorum tepki bile vermiyor napıcamı şaşırdım ben ya.
Son düzenleme: