Hem hamileyim hemde aldatılıyormuyum ?

Bence aldatma değildir Allah korusun.
O kadar kısacık sürede insan karısından soğuyacak kadar kimseden hoşlanamaz.
Hem aldatan erkeklerin karısına daha sıcak daha yakın davrandığını, çaktırmamaya çalıştığını biliyoruz.
Üzmeyin tatlı canınızı, işyerine falan gitme imkanınız varsa bi öğle arasında falan yemeğe gidip konuşsanız, hani ayak üstü değil de ciddi ciddi konuşsanız karşınıza alıp.

aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemiyorum ama sizin adınıza üzüldüm. Erkeklere boşuna odun demiyorlar :ssz: umarım en yakın zaman da normale döner. Sizde hamilesniz böyle şeyler düşünüp daha da üzülmeyin.
saol canım bakalım inş biran önce düzelir yoksa bu şekilde gitmez yani

Bence aldatma değildir Allah korusun.
O kadar kısacık sürede insan karısından soğuyacak kadar kimseden hoşlanamaz.
Hem aldatan erkeklerin karısına daha sıcak daha yakın davrandığını, çaktırmamaya çalıştığını biliyoruz.
Üzmeyin tatlı canınızı, işyerine falan gitme imkanınız varsa bi öğle arasında falan yemeğe gidip konuşsanız, hani ayak üstü değil de ciddi ciddi konuşsanız karşınıza alıp.

Ben dışarıya çıkamıyorum düşük tehlikem oldugu için .Zaten oraya gitsek hiç konuşmaz benimle .Ya bir tek bana degil oglumuzada soguk davranıyor.

Ya aslında benim aklıma gelen şu bunun benden önce sevdigi bir kız varmış bunlar evlenmeyi falan düşünüyorlarmış kızın ailesi vermemiş falan buda çok seviyormuş onu şimdi o kız boşanmış acaba diyorum hala ona karşı birşeyler hissediyorduda onunla yenidn olmayı falanmı planlıyor.Çünkü ablası abisi falan çok bahsederdi ondan çok güzl bi kızdı onun ardından yıllarca toplayamadı kendini filan diye.Aklımı karıştıranda bu

Herkesin huyu aynı olacak değil ama benim eşim ben hasta vs. olunca hemen pasif agresife bağlıyor o ortamdan uzaklaşmaya çalışıyor acaba senin eşindede böyle bir durum olabilirmi?

Ya aslında benim aklıma gelen şu bunun benden önce sevdigi bir kız varmış bunlar evlenmeyi falan düşünüyorlarmış kızın ailesi vermemiş falan buda çok seviyormuş onu şimdi o kız boşanmış acaba diyorum hala ona karşı birşeyler hissediyorduda onunla yenidn olmayı falanmı planlıyor.Çünkü ablası abisi falan çok bahsederdi ondan çok güzl bi kızdı onun ardından yıllarca toplayamadı kendini filan diye.Aklımı karıştıranda bu

değildir bence. siz evlenmişsiniz hatta çocuğunuz olacak inşallah birden mi değişmek aklına geldi. eğer o aklındaysa size doğru dürüst iyi davranmazdı. bence yaşanılan bu düşük tehlikesi durumları falan onun sinirini bozmuş olabilir. siz sordukça da ters tepiyordur.

bebeğinizi beklerken ve sıkıntılı dönemler geçirirken eşinizin böyle yapması sizi gerçekten çok üzer :( inşallah düşündüğünüz gibi değildir. bazı erkekler konuşmak istemez derdini anlatmaz ama zamanı gelince açılır kabak çiçeği gibi. bence biraz daha sabredin, bebeğinize odaklanın daha doğrusu kendinize odaklanın. eşinizin de aklı başına gelir inşallah bir an önce.

İnş canım öyle yapmaya çalışıyorum ama işte pek başarabildigim söylenemez.

değildir bence. siz evlenmişsiniz hatta çocuğunuz olacak inşallah birden mi değişmek aklına geldi. eğer o aklındaysa size doğru dürüst iyi davranmazdı. bence yaşanılan bu düşük tehlikesi durumları falan onun sinirini bozmuş olabilir. siz sordukça da ters tepiyordur.

Bilemiyorum sonuçta insanız karşımızdaki yüzümüze gülerken gerçkte hakkımızda ne düşünüyor bilemiyoruz.Tam onun boşandıgını ögrendigimiz gün bu kadar sorun yaratması kafamı karıştırıyor.Hem neden arkadaşları hala ondan haber getiriyorki.

Son düzenleme:
Gece 11'de kim direksiyon dersi verir ya? Gündüzler çuvala mı girdi? Atmaa Ziyaaaa demek istiyorum müsadenizle

Gece 11'de kim direksiyon dersi verir ya? Gündüzler çuvala mı girdi? Atmaa Ziyaaaa demek istiyorum müsadenizle

yani bende öyle diyorum işe 11 de gidiyorsunuz evden bi iki saat erken çıkıpta yapabilirlerdi ama öyle işte

Bilemiyorum düşünüyorum hani hastaneden çıktıgım gece ne oldu ne bitti diye yada daha öncesinde bir tartışmamız birşeyimiz oldumu diye ama yok hani ufacık bir ses yükselmesi bile olmamıştı aramızda.Sadece hastaneden çıktıgımızda bana nazındanda geçilmiyor senin dedi.Bende hiç seslenmedim önce üsteleyince doktor babamın oglumuda keyfime yatırcak beni diye kızdım.Ama bu sebep olamaz bence çünkü burda kırılması gereken kişi benim o degil.

Valla bana da aldatmadan çok sizinle bi sıkıntısı bi derdi var da belki de hamilesiniz diye söyleyemiyor gibi geldi.:) ki inşallah öyledir.. Tamam erkek milleti de aldatan adam karşısındakine ters davranmaz ki, umrunda bile olmaz karşısındaki. Eşiniz sizin dikkatinizi çekmek istemiş tavırlarıyla.

Bilemiyorum sonuçta insanız karşımızdaki yüzümüze gülerken gerçkte hakkımızda ne düşündügünü bilemiyoruz.Tan onun boşandıgını ögrendigimiz gün bu kadar sorun yaratması kafamı karıştırıyor.Hem neden arkadaşları hala ondan haber getiriyorki.

sizin yerinizde olsam bende bundan şüphelenirdim, aynı gün tavrının değişmesi garip ve dediğiniz gibi neden hala arkdşları o kızdan haber getriyoki... ama düşünüyorm nasıl davransanz daha iyi olr diye insan gerçekten bilemiyo. en iyisi bekleyip ondan öğrenmek ve sonra onun tavrına göre belirlersiniz ne yapıcağınızı. biraz daha sıkın dişinizi nasılsa yakında biyerden bişiler belli edicektir.

Bilemiyorum sonuçta insanız karşımızdaki yüzümüze gülerken gerçkte hakkımızda ne düşünüyor bilemiyoruz.Tam onun boşandıgını ögrendigimiz gün bu kadar sorun yaratması kafamı karıştırıyor.Hem neden arkadaşları hala ondan haber getiriyorki.

arkadaşları mı gelip söylüyor ayıp ya evli barklı adama neden söylersin ki böyle birşeyi buda tartışılır haklısın. artı bide kardeşleri falan da sanırım ondan bahsetmiş size güzel müzel diye. neden anlatıyorlar ki bunu sana? eski defterleri açıp unutan bir insana hatırlatmak gibi birşey bu yani...

Gece direksiyon dersi mi verilir...çok ilginç...

gece görüşü ile direksyon dersi...aldatıyor diyemem ama direksiyon olayı yalan yani..

gecenin bir vakti...

Mrb kızlar öncelikle hepinize iyi hafta sonları.Benim sıkıntım şu .Malum 12+3 günlük hamileyim ayın 6 da düşük tehlikesi ve kanama sebebiyle 10 gün hastanede yattım.Fakat hastaneden çıktıgım günden beri eşim bana karşı çok soguk davranıyor.Hani tamam ilişki yasagımız var ama sonuçta ben onun karısıyım insan karısına bir sarılıp öpmezmi ki hastanede yatarken her akşam gelirdi yanıma orda bile sarılıp öper üzülme bitanem bunuda atlatıcaz sanada bebegimizede birşey olmayacak diye teselli verİRDİ şimdi benimle konuşmak bile istemiyor.Acaba diyorum hani iş yerinde fazlamı yoruluyor canını sıkan birşeymi var falan diye ama bilmiyorum ya zaten sabah 11 de gidiyor gece 11 gibi geliyor.2 gece önce beni aradı gece 11 de ben eve geç gelicem sen uyu diye.Bende nedenini sordum arkadaşa direksiyon dersi vericeez dedi.Gecenin bu saatinde ne kadar mantıklı gelirki bu insana.Eve gece 12:30 da geldi.Hiç konuşmadı bile duş alıp uyudu.Dün gece dayanamadım artık aldım karşıma bitanem bi sıkıntınmı var ne oluyor neden bana böyle soguk davranıyorsun seni kırıp üzecek birşeymi yaptım diye sordum cevap bile vermedi bana biraz üsteleyincede offf tuba uyuycam bi rahat bırak beni diyerek yattı.Ben hiçbirşey anlamıyorum elimden geldigince onu anlamaya çalışıyorum ben ona bu kadar yakın davranırken o neden benden kaçıyor.Artık aklıma aldatıldıgımdan başka hiçbrşey gelmiyor.Bu gecede eve geç gelecekmiş.İyide ben zaten bütün gün seni göremiyorum o saate kadar seni bekliyorum bitanem gecenin bu saatinde ne dersi yapma lütfen diyincede bagırıp çagırıyor.Kızlar bi akıl verin bana ben napıcamı şaşırdım.Birde bana diyorki bütün gün çalışan ben saat daha 12 kıçını devirip yatıyorsun.İyide konuşmaya çalışıorum cevap vermyor sarılıyorum uzaklaşıyr öpüyorum tepki bile vermiyor napıcamı şaşırdım ben ya.

Elinizde geç gelmesi dışında hicbir delil yok.

Ne iş yapıyor, telefonuna baktınız mı? Bu ay faturasına da bi bakın konuşmalarda bir artış var mı?

Gecenin 12sinde direksiyon dersi verilebilir ona birşey dediğim yok ama konuşmaktan kaçması, ilgisiz ve soğuk davranması insanda soru işareti bırakıyor.

Bunu nereden öğrendiniz peki? Ortak arkadaşlarınız mı var? Dilerim böyle bir gerizekalılık yapmıyordur, dilerim.

Çok üzüldüm.. Sizinle paylaşamadığı bi derdi olabilir, maddi anlamda dertleri olabilir (mi) ya da iş yerinde.. Umarım aldatma değildir ve geçici bi durumdur.. :(

üzülerek söylüyorum kii eşiniz bencede sizi aldatıyo... eskiden sevdiği kızdan bahsettiiniz boşanmış..! büyük ihtimal görüşüyorlar... bu kadar abartılı ters davranması normal degill... itiraf ettirmeye çalışın üstüne gidin bence bu olayın... araştırın iyice... ya biz kadınlar hissederiz bu tür şeyleri ve hislerimizde de yanılmayız... :17:

Cok uzuldum ya hem hamilesiniz hem düşük tehlikeniz var evden disari cikamiyorsun esiniz olucak insan diyorum k.bakmayin gercekten cok sinirlendinm gece yarisi direksiyon dersi veriyor sizinle ilgilenmiyor kotu davraniyor
Esinizin ne sıkıntısı olursa olsun size boyle davranamaz davranmaya hakki yok

Boşanmak mı istiyorsun çocuğu mu aldırıyım falan de tavır yap kaçan kovalanır hesabı inş. aldatmıyordur bir kadının başına gelebilecek en kötü şey üstüne git telefonunu karıştır hem hamilesin em düşük tehlikesi gece gece direksiyon yalanını yesinler

Back
X