- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
lütfen fikirleirinizi belirtin,karmakarışık durumdayım..
konuya nerden başlayacagımı da bilemiyorum..
24 yasındayım,2 ay once uzuuuuun zamandır birlikte oldugum sevgılımle evlendık..
ben uzaktaydım o uzaktaydı ayrı ayrı şehirlerrde yürüttük ilişkimizi,evlendiğimizde sorunlarımız oldu..herşeyi hallettik yola koyduk derken bir telle şok olduk..
Mayıs ayında giripte torpilim olmadıgı ıcın ılk yedek yazılan benim,Antalya Adliyesine zabıt katibi olarak tayinim çıkmıştı..
fazla zamanımız yoktu .oturup konuşma sonunda ki o fazla istemedi..benım işe girmemin yararlı olacagını düşünerek.. evimi eşimi oralarda bırakıp geldım.(.bu zamanda iş bulmak ki devlet memuru olmak kolay degıl ki..zaten şu an okuyorum da..böyle fırsat nasıl kaçardı..)
daha iki aylık evliyken daha tam alışamamısken ,hatta ilk gecemeiz bile çok zor olmuşken
tam yeni yeni alışmıştık ki benim tayin işim çıktı....
bu durum zarar verir mi evliliğimize ki..
hafta sonları ben gelıcek o gelıcek falan fılan derken 1 yıl gecer mi..
eş durumundan tayin olucak tabi ki dayım da var..
korkuyorum da..ama işimde mutlaka olmalı..o kadar emek döktüm ben..
eşim ikinci meslek olarak foto işi ile de uğraşıyor..hatta bugün bir katalog çekimine gitti..
mankenlerle işli dışlı ve yalnızzz..düşündükçe deliriyorum..:çok üzgünüm:
nasıl dvranmam gerek bılmıyorum..
tecrübelisiinz hepiniz..fikirlerinizi bekliyorum.
konuya nerden başlayacagımı da bilemiyorum..
24 yasındayım,2 ay once uzuuuuun zamandır birlikte oldugum sevgılımle evlendık..
ben uzaktaydım o uzaktaydı ayrı ayrı şehirlerrde yürüttük ilişkimizi,evlendiğimizde sorunlarımız oldu..herşeyi hallettik yola koyduk derken bir telle şok olduk..
Mayıs ayında giripte torpilim olmadıgı ıcın ılk yedek yazılan benim,Antalya Adliyesine zabıt katibi olarak tayinim çıkmıştı..
fazla zamanımız yoktu .oturup konuşma sonunda ki o fazla istemedi..benım işe girmemin yararlı olacagını düşünerek.. evimi eşimi oralarda bırakıp geldım.(.bu zamanda iş bulmak ki devlet memuru olmak kolay degıl ki..zaten şu an okuyorum da..böyle fırsat nasıl kaçardı..)
daha iki aylık evliyken daha tam alışamamısken ,hatta ilk gecemeiz bile çok zor olmuşken
tam yeni yeni alışmıştık ki benim tayin işim çıktı....
bu durum zarar verir mi evliliğimize ki..
hafta sonları ben gelıcek o gelıcek falan fılan derken 1 yıl gecer mi..
eş durumundan tayin olucak tabi ki dayım da var..

korkuyorum da..ama işimde mutlaka olmalı..o kadar emek döktüm ben..

eşim ikinci meslek olarak foto işi ile de uğraşıyor..hatta bugün bir katalog çekimine gitti..
mankenlerle işli dışlı ve yalnızzz..düşündükçe deliriyorum..:çok üzgünüm:
nasıl dvranmam gerek bılmıyorum..
tecrübelisiinz hepiniz..fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: