Gittim bir sorunun yok dedi. Folik asit verdi sadeceSiz gittiniz mi doktora?
Bilmiyorum ama kendimi tuhaf hissediyorumYa daha 2 yıllık evlisiniz 20 yıl değil ne bu acele daha birbirinizi bile yeterince tanimdan?
Insanların bakmasına niye aldırıyorsunuz?Bu sizin hayatınız
Amin inşallah...bir an önce eşinizi ikna edin bence aynı durumları yaşadım sizi çok iyi anlıyorummaalesef eşimde sorun çıktı şimdi tüp bebek tedavisindeyiz. rabbim hakkınızda hayırlısını versin kimsenin kucağı boş kalmasın
Haklisiniz bu acelenizde bir tuhaflık var..Bilmiyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum
Sanırım haklısınız ama benden sonra evlenenler bile hamile. Adetim bazen gecikiyo ama senin adetin gecikiyo sen kolay kolay hamile kalamazsın ama siz korundunuz hemen olmaz ama siz şöyle ama siz böyle diye diye psikolojimi bozdularHaklisiniz bu acelenizde bir tuhaflık var..
Hamile kalıp çocuk doğurabilmek bir başarı değil o çocuğu dünyaya getirdikten sonra ona iyi bakabilmek huzurlu bir ortamda sevgi dolu bir ailede büyütebilmek asıl başarı..kendilerine bunu söyleyip çekilin kenara.Sanırım haklısınız ama benden sonra evlenenler bile hamile. Adetim bazen gecikiyo ama senin adetin gecikiyo sen kolay kolay hamile kalamazsın ama siz korundunuz hemen olmaz ama siz şöyle ama siz böyle diye diye psikolojimi bozdular
çok pardon dayanamadım 20 yıl mı geçmesi gerekiyor bebek düşünmek için? ya da 20 yıl evli kalıp boşananlar birbirlerini yeterince tanıyamamış mı oluyor? şimdiki aklım olsa 18 imde evlenip çocuk yapardım tüp bebek merkezleri dolup taşıyor bilginiz var mı? insanlar kaç ev parası harcıyor o koku uğruna. her gün her dk her gece ağlıyor BENDE DAHİL! bu kadar duygusuz olmayın hemcinslerinize karşı. her kadın anneliği tatmak ister.kaldı ki tıbben 35 yaşa kadar 1 sene boyunca olmazsa eğer SEBEPSİZ İNFERTELİTE teşhisi ile tüp bebeğe yönlendiriliyor. 35ten sonra süre 6 ay.Ya daha 2 yıllık evlisiniz 20 yıl değil ne bu acele daha birbirinizi bile yeterince tanimdan?
Insanların bakmasına niye aldırıyorsunuz?Bu sizin hayatınız
Sanırım haklısınız ama benden sonra evlenenler bile hamile. Adetim bazen gecikiyo ama senin adetin gecikiyo sen kolay kolay hamile kalamazsın ama siz korundunuz hemen olmaz ama siz şöyle ama siz böyle diye diye psikolojimi bozdular
2 yıllık evliyim ilk sene korunduk ( eşim korundu) bugün hesapladım tam bir yıl oldu ve çocuğumuz hala olmuyor. Eltim doğum yaptı bir kaç gün oldu onun adına çok sevindim gerçekten ama ben de istiyorum. Böyle yıllarca bekleyen insanlar için ne kadar zor anlayabiliyorum. Bide insanların suratıma suratıma bakmaları psikolojik baskı uygulamaları sanırım bu isteğimi daha da artırıyo. Litfen fikir verin ben de hiç bir sorun yok eşime baktır diyorum hep erteliyo geçiştiriyo. İçten içe mutsuzum bide insanlara kendimi mutlu göstermeye çalışıyorum anlamasınlar diyr ne yapmalı sizce.
Ben illa 20 yıl mi dedim?Yaranıza dokundum galiba fazla hassas davrandınızçok pardon dayanamadım 20 yıl mı geçmesi gerekiyor bebek düşünmek için? ya da 20 yıl evli kalıp boşananlar birbirlerini yeterince tanıyamamış mı oluyor? şimdiki aklım olsa 18 imde evlenip çocuk yapardım tüp bebek merkezleri dolup taşıyor bilginiz var mı? insanlar kaç ev parası harcıyor o koku uğruna. her gün her dk her gece ağlıyor BENDE DAHİL! bu kadar duygusuz olmayın hemcinslerinize karşı. her kadın anneliği tatmak ister.kaldı ki tıbben 35 yaşa kadar 1 sene boyunca olmazsa eğer SEBEPSİZ İNFERTELİTE teşhisi ile tüp bebeğe yönlendiriliyor. 35ten sonra süre 6 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?