- 29 Haziran 2015
- 56
- 16
- 37
- Konu Sahibi kimseyoksaaallahvar
Arkadaslar gercekten fikirlerinize ihtiyacim var. Nisanlimim abisi vefat etmis ondan bi yegeni var. On yasinda bi kizi. Yaz tatili.oldugundan simdi bi anane bi babane geziyor. Bende yetim cocuk diye asla kalbini.kirmam onaylamadigim konularda olsa bile hayir demem severim basini oksarim. Oda beni cok sever her geldiginde arar illaki. Ama nisanlim sanki daha once evlenmiste bu kiz cocuguda onunmus gibi davraniyor. Burda anane babane derken cocugun her istedigi yapiliyor. Benimkide rol model olarak babaligi almis uzerine beni bile unutuyor. Haftasonu oturacagimiz eve ihtiyaclar tamirat icin gidecektik bir hafta oncesinden konustuk cumartesi olmus konusu bile acilmadi bugun pazar yine acilmadi bende sesimi cikarmadim yegeni var diye onunda isine geldi saniyorumki. Bu cocugun yanindayken bana kesinlikle yakin davranmiyor hatta arkadasmisiz gibi asla sarilmaz opmez guzel seyler soylemez. Normalde kullandigi sifatlari bile bana kullanmaz ona soyler fistigim hayatim bitanem falan. Ben oyle salak gibi kaliyorum ve uzuluyorum. Cocuk onlarda kalirken misal iki gunmukalacak telefon etmez etse bile asla nisanliymisiz gibi konusmaz napiyosun nerdesin falan filan. Bende bozuluyorum ister istemez cocuktan soguyorum. Hayir yani beni kiskanacak diyemi boyle davraniyor kestiremiyorum. Herseyin icine dahil etmeyr calisiyo onuda. Mesela bu cumartesi cikalim mi diyorum gul gelecek onuda aliriz diyo. Iftar yapalim mi diyorum gulude goturelim diyo. Basbasa kalamiyoruz. O varkende sanki bende yakin bi arkadasiymisim gibi hissediyorum. Ben mi kiskaniyorum haksizmiyim haklimiyim cozemedim. Nisanlandik.bir igne bile almadi adam bizim.icin daha cok var diyip duruyo ama cocuk bisey istese aninda ortaya doker herseyini. Gecenlerdede bacagimdan bi operasyon gecirdim adam cicek bile yollamadi. Bayram gelecek diye hediyesini bile simdiden aldim bizde adettir diye hos adet olmasada alirdim ama bundan tik yok. cok kirginim cok mutsuzum bu konu icimi yedi bitirdi. Biraz uzun oldu ama yasayan biri varsa bu tur seyleri fikirlerinizi merak ediyorum