hem kariyer yapmak hem aile ve çocuk sahibi olmak mümkün mü?

düşünsenize gündüz işyerinde yorul,akşam çocuk bak eşinle de ilgilenmek zorundasın
evet canım zor bir durum ama bunu zorlaştıran tamamen toplum normları çünkü her iş kadına bakıyor bizde malesef annelerimz tarafından da böyle yetiştirilmiyor muyuz zaten ev işi kadının görevi erkek kendi suyunu bile eşinden istiyor.maalesef Türkiye'de kadın olmak zor.İşde zaten yeterince yıpranıyorsun hele de özel sektör ise evde çocuk bir de eşini memnun etmek zorundasın.Aldatırsa yine erkek haklı!! neden çünkü sen kendine bakmıyorsun onunla ilgilenmiyorsun ne zaman bakıcaksın acaba bütün işler senin üzerindeyken bu konuda çok doluyum vallahi sayfalarca yazabilirim :)

kaç yaşındasınız?

yaşla hiçbir ilgisi yok bunun önemli olan görebilmek bazısı 50 yaşındadır ama göremez yaşadığı ona gayet normal gelir.

evet olabilir.
aslında ben de 19 yaşındayım.ama bu konuya şuradan geldim:sınıfta konuşmuşlar benim hakkımda tuba kesin kariyer yapar demişler.aklıma geldi.hani bazısı da kariyer yapmak için evlenmez ya.bunlar aklıma geldi

anladım canım olsun sen hem evlen hem de kariyer yap

olur daha canım neden olmasın herşey gönlünce olur umarım

olur daha canım neden olmasın herşey gönlünce olur umarım

Oncelikle neden Turkiye de kadin olmak zor anlamadim?

Erkekleri yetistiren de biz "kadin"lar degil miyiz? Bizim analarimiz degil mi?

Kariyer,cocuk,evlilik yapmakla Turkiye de kadin olma!nin ne gibi bir paralelligi var anlamis degilim.

Sen kadin olarak kendine guvendikten ve ayaklarin yere saglam bastiktan sonra ister Turkiye de ister Amerika da ol,yine ayni durusla insanlarin karsisina cikmayacak misin?

Yeter ki iste! Dershanede bir arkadasim vardi. Annesi okumak istemis ,babasi yollamamis. Gizli kacak liseye kaydolmus. Babasi ogrenmis, arkadasimin annesini olduresiye dovmus ama kadin yilmamis. Sonunda babasi kizini durduramayacagini anlamis. Sonrasinda universiteyi kazanmis. Babasi yine dovmeye,ev hapsine baslamis. Kadin camlari kirarak,demirleri sokerek universiteye kaydini yaptirmis. Baba yine pes etmis. Simdi kadin iyi bir firmada yonetici,iki evladi universite mezunu,cok da hamarat bir ev hanimi....

İstemektir onemli olan....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ben bunu merak ediyorum.sizce mümkün mü?
Üçü birarada biraz zor.Kariyerle evliliği aynı anda yürütebilirsin belki ama buna eğer bir de çocuk yada çocuklar eklenirse o iş olmaz bence.Mesela ben işim gereği sürekli seyahat ediyorum hamile kalıp bebek sahibi olsam kariyerime ara vermek zorunda kalıcam yada bir daha hiç çalışamıycam belkide.E insan o noktaya ne emekler verip geliyor kişinin kendisininkiler ayrı ailesinin verdiği emekler ayrı..O yüzden birinden fedakarlık yapmak zorunda kalıyor insan ben bunu çocuk sahibi olmaktan yana kullandım ve şuan eşimle,başarılarla dolu kariyer ve iki köpeğimizle 8 yıldır çok mutluyuz..

Hepsini idare edicem derken mutsuz olursun.3'ü birarada mümkün değil,mümkün diyene inanmam.En güzeli kariyer ve eş.Ben oyumu koca ve kariyerden yana kullanıyorum,hatta eş mi iş mi çocuk mu deseler direk iş derim kocayı seçenleri de görüyoruz.
İşim için eğitim aldım,emek verdim,yıllarımı harcadım,gençliğimi çürüttüm efendim.
Kariyerim bana saygınlık katan şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…