Kızlar merhabalar size başımdan geçen olayı anlatıcam bilgileri olanlardan dönüş bekliyorum ben aşılama yaptıracaktım günde 1 tane klomen kullandım ilacı kullandıktan sonra doktora gitttim doktor 4 tane yumurtam oluştuğunu ve aşılamayı direk iptal etmem gerektiğini söylediler çoğul gebelik riskim olduğu için ilişki yasağı da koydular ama ben dayanamadım 1 kere eşimle yan yana geldim tutarsa Allah bilir dedim aradan 1 hafta sonra çok şiddetli bi ağrıyla acile kaldırıldım doktor 5 cm kist oluştuğunu söyledi aradan 1 hafta daha geçti mide bulantısı ve koku hassasiyetim olduğunu hissettim kan testi verdim 5.77 çıkmıştı açıkçası düşük olduğu için çok heveslenememiştim hemşire kız 4 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi bu sefer de 23.3 çıktı aradan 2 gün sonra da hastaneye randevun vardı doktor muayene ettikten sonra kistimin 8 cm olduğunu söyledi aşırı korkmaya başlamıştım ve o gün tekrar kan istediler 342 çıkmıştı değerleri alta yazıyorum fazla yükselmemiş mi değer
Beta :5,77
4 gün sonra :23,3
2 gün sonra :342
Değerin bu kadar yükselmesi normalmi aşırı korkmaya başladım bide kist büyüdüğü için panik olmaya başladım bilgisi olanlardan dönüş bekliyorum
Beta :5,77
4 gün sonra :23,3
2 gün sonra :342
Değerin bu kadar yükselmesi normalmi aşırı korkmaya başladım bide kist büyüdüğü için panik olmaya başladım bilgisi olanlardan dönüş bekliyorum