be sagdıgımda anlamıstım sutumun yetıp yetmedıgını.emıyordu aglıyordu hep.mama verdık sustu.ılk uc gun hep emzırdım meger sutum yokmus yavrum ep aglıyodu.sagdım hıc yoksonra 30 gelmeye basladı.saglık ocagındakı hemsıre once emzırceksın sonra mama vereceksın dedı.kızım 1bucuk aylık 90 cc ıcmesı lazım.benden cıkan sut 30cc uzerıne 60cc mama veıyorum.artık sagmıyorum emzırıyorum sonra mamasını verıyorum.zaten doymussa mamayı yarıda bırakıyor.aptamıl verdım kabız oldu.bebelac vermee basladım sımdı rahatız.
kızlar benim 40 ımız yeni doldu oğlum sürekli emmek istiyor emziriyorum memede uyuyo yatırıyorum 5 10 dk sonra tekrar kalkıyo tekrar memeye alıyorum sonra yine aynı. çişini kakasını yapıyo ama geçen gün memede ağladı o günde fazla iyi beslenememiştim memede ağladı ilk kez emerken çıldırdı gibi bişey hemen dr arayıp aptamil 1 kullandım o akşam ama sadece neyse sustu keyfi yerine geldi yine uyumadı mememde uyudu anlamıyorum sütün yetmiyo mu yoksa benimi istiyo kafam karıştı iyice tecrübeli anneler yardım...
kızlar benim 40 ımız yeni doldu oğlum sürekli emmek istiyor emziriyorum memede uyuyo yatırıyorum 5 10 dk sonra tekrar kalkıyo tekrar memeye alıyorum sonra yine aynı. çişini kakasını yapıyo ama geçen gün memede ağladı o günde fazla iyi beslenememiştim memede ağladı ilk kez emerken çıldırdı gibi bişey hemen dr arayıp aptamil 1 kullandım o akşam ama sadece neyse sustu keyfi yerine geldi yine uyumadı mememde uyudu anlamıyorum sütün yetmiyo mu yoksa benimi istiyo kafam karıştı iyice tecrübeli anneler yardım...
canım bende bebegim doymuo die o aylardayken 90cc mama veriodum dr bana sen nabıosun dedi bu bebegi yarın öbürgün hiç doyuramazsın obez olur dedi.mama kutularının arkasındaki ölçüler emmeyen bebekler içinmiş.yazık midesini büyütüsün,ozaman sütün daha hiç yetmez dedi.bende sağıyordum sagma dedi sütün gelmesi psikolojik ve hormonal bidurum bebek gögsüne deydikçe sütün artar.hakketen pompada bile bebeginizin resmine bakarak ve onu düşünerek sağın yazıodu.benim bebegim şuanda 5bçk aylık ve günde sadece 1 kere 90cc mama yiyo.onuda içim rahat etsin die veriom.bazen vermediğimde oluo.ben dr un sölediklerini sölüorum her dr aynımı düşünür onu bilemem,ben güvendim ve uyguladım.
umarım sende içgüdülerine inanarak bebegini sadece emzirirsin.sütünle kal.hepimiz kalalım:)
alla alla neyapmalıyım ben ya
kızlar merhaba benimde bebeğim 50günlük bende emzirme sorunu yaşıyorum, göğsümde fazla süt yok mesela akşam 10dan itibaren hiç emzirmezsem sabaha anca doluyo, mecburen mama veriyorum normalde 90lık olması gerekirken 120ye başladık biz... çünkü ağlıyo durduramıyoruz...şimdi siz obezite deyince kokrtum valla.. 90lık versem tekrar doyarmı acaba yaayaa bi de gögüs uclarımdaki catlaklar hala gecmedi garmastan diye bi krem kullanıyorum ama o emdikçe acılıyo.. bu hep böyle mi gitcek ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?