Hem ona hem de ailesine yazıklar olsun..

barışma ihtimalinden seni kurtardıkları için şükretmelisin

bence üzülme. böyle birileri için üzülmek cok cok cok cok yersiz.

Cocuklarini "benim pasam cok yakisikli elini sallasa ellisi kizlar ona kurban olsun" diye yetistiren aile ve neticede her cicekten bal almak isteyen pasa ogullari. Sasirtmadilar.

adam seni aldatmis zaten bitmis bisey ailesi neden umrunda oluyo onlarin ogullarina kizip seni ikna etmeye caliscaklarini dusundun heralde ama seni aldatan bi adam var ortada zeten sevse aldatmaz

Demekki sizi hiç istememişler istiyo gibi davranmışlar.
Üzülme ama gerçek bu malesef

Evet tabiki de cok iyi anlaşıyorduk ve gerçekten ailem gibi görüyordum hiçbir problem olmadı aramızda. kaç defa gidip geldim kaldım,bunların hiç mi hatrı yoktu. hiç istemeseler bile en azından kızım hakkını helal et diyebilirlerdi.

Olayı anlattım ne var bunda diyor ya böyle bişey olabilir mi,bir kadın olarak bana hak vermeniz lazım dedim. hiç değer görmemişim gerçekten bilememişim

ailesi birlesmeni istese ne olacakti? ogullarina kizsa ne olacakti? senin omur gecrcegin adamin sana yasattigi daha sasircagin bi konu olmali.

Olayı anlattım ne var bunda diyor ya böyle bişey olabilir mi,bir kadın olarak bana hak vermeniz lazım dedim. hiç değer görmemişim gerçekten bilememişim
Canım çok haklısın. Önce biraz sarsar seni sonra anlarsın nasl pisliklerden kurtulduunu. İyi ki evlenmeden önce yapmış bunu .

ailesi birlesmeni istese ne olacakti? ogullarina kizsa ne olacakti? senin omur gecrcegin adamin sana yasattigi daha sasircagin bi konu olmali.
O zaten ayrı bir konu ama ailesinin yaptığı en az onun yaptığı kadar üzdü barışmasam bile en azından beni desteklediklerini görmek neden yaptın kaybettin demelerini görmek bana yeterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…