merhaba arkadaşlar, şuana kadar kadınlar kulubünde hiç yazmayıp sessiz sessiz okurdum yazılanları. Çok umutsuzdum bi çoğu gibi. Evlendiğimizden 1 yıl sonra eşim ağrısı olduğu için dr.a gitti ve sperm testi çok kötü çıktı. Kabus gibiydi, olsun dedik Allah bilir,bikaç ay geçsin deneriz dedik daha yeni evliyiz diye. Tam bebek yapmaya karar verdiğimizde ara lekelenmelerim başladı ve polikistik olduğumu öğrendim. Yani anlayacağınız iki koldan çocuk hayalini engellemiştik, en az 3-4 dr.a gittim ve tüp bebekten başka çare yok dediler(aşılama bile olmaz yani) hatta okadar imkansız konuşanlar vardıki tamam dedim yani illa tedaviyle olacak. Ama kendime 2-3 ay zaman verdim eğer şu lekelenmelerim geçsin deneyeyim ondan sonra olmuyosa gidicez çaresi yok. Ve bu ay adetim herzamanki gibi gecikti ( hiç zamanında geldği görülmemiştir). test yaptım o hiçbişey yok her ay olduğu gibi. hemen çöpe attım sinirle. ertesi sabah bişey dürttü ve tekrar teste baktım silik bi çizgi gördüm, kesin psikolojik görüyom dedim, okadar olmayacağına inanıyorum kii...
Sonra tekrar test aldım biraz daha belirgin bi çizgi ve akşam dayanamayıp kan testine gittik değerlerim hamile olduğumu gösteriyor :)
Testte bile bunu yaşamak ne güzel yarabbim, hala kendimi tutuyorum kalp atışını duymadan inanamıcam orda olduğuna.
Bunu yazmamın sebebi eğer yaradan ol derse oluyo, kim ne derse desin. Bu kadar kötü durumda bile inandım ben, siz de inanın bu ay denedik yine olmadı demeyin. Ve benim için dua edin, inşallah size bi nebze umut olmuşumdur...
Sonra tekrar test aldım biraz daha belirgin bi çizgi ve akşam dayanamayıp kan testine gittik değerlerim hamile olduğumu gösteriyor :)
Testte bile bunu yaşamak ne güzel yarabbim, hala kendimi tutuyorum kalp atışını duymadan inanamıcam orda olduğuna.
Bunu yazmamın sebebi eğer yaradan ol derse oluyo, kim ne derse desin. Bu kadar kötü durumda bile inandım ben, siz de inanın bu ay denedik yine olmadı demeyin. Ve benim için dua edin, inşallah size bi nebze umut olmuşumdur...