Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakikaten bir mucize olmuş, neoldu peki varmı çocuğun şuan?inşallah vardır..bende sadece pko var çok şükür eşimde öle bir durum yok...bazen düşünürdüm ya eşimde de sperm bozukluğu olsaydı ozaman ne yapardım diye..çünkü ben bu halde bile doğal yoldan hamile kalamadım...bir aşılama denedik onuda 21 haftalıkken erken doğumla kaybettim...zor çok zor bu durumu yaşamak..kendimi özürlü yarım insan gibi hissediyorum..psikolojim alt üst oldu artık..özellikle bebeği kaybettikten sonra ümidimi hepten kayettim...Allahım acısın bize..ve en kısa zamanda derdimize şifalar dermanlar versin inşallah...
Rapor çıkarabileceğinize göre 3 yılınızı doldurdunuz evlilikte öyle mi .... Ben de bu ay doktora gidip aralık sonu adetimden sonra tüp bebek yaptıracağım... Ama bizim rapor hakkımız yok çünkü daha 1,5 yıl oldu evleneeli. Parası ile yaptıracağız mecbur....öle işte... O da 5000 e yakın tutarmış...isytanbul memorial düşünüyoruz. Senin yaş kaç ?
hımmm... teşekkürler... ben de memorial düşünüyorum ... ben bunu bilmiyordum erkek infertelitesi ile olunca 2.5 yıl yeterli mi yoksa hiç zaman sınırı mı yok. ve peki bu rapor devlet hastanelerinden mi alınıyor? başka ne gibi koşullar gerekli bizde de erkek infertelitesi var bu raor yeterli mi?
bu arada ben de aralık sonunda adet olup tedaviye başlamayı düşünüyorum. : ) : ( öle işte... umarım bu tüp bebek dememiz ikimizin de tutar ... hem maddi hem manevi zorlukların altına gireceğiz... hayırlısı...sana da kolay gelsin...
Tüp bebek tedavime başladım...
Ilk tedavim yarıda kaldı 100 lük puregon tedavisi yeterli gelmedi doz yükseltidiyse de olmadı...
Bu defa 150 puregon ile başladılar ama hayıt tohumu aslanpençesi civanperçemi tarçın çörek otu ve bal içiyorum... Bugün istanbuldaki doktorum geldi ve o muayene etti beni ve ii gittiğini söyledi her şeyin...adetimin 9. Günü iğnemin 7. Günüydü bugün 3 gün önce puregon yanında orlagutran da başladım...
Bakalım ovitrelle çatlama iğnem ne zaman olacak?
Ne zaman istanbula gideceğim...
Ne zaman transfer olacak?
Ve sonuç ne olacak...
Heyecanlıyım...
cnm umarımminik bebişin bu ay gelir bu yumurta toplama anestezi ile mi yapılıyoryumurssetalarımı topladılar da rahatladım...
sanki yürürken pıt pıt düşeceklermiş de çat çat kırılacaklarmış gibi hissediyordum : )
olması gerekenden az... yani bir pko lu için az yumurta toplandı .... 5 tane... tabi önemli olan kaç yumurta olduğu diil de kaç yumurtanın döllendiğidir....
yarın kaç tane döllendiğini sölicekler arayıp...
heyecanlıyım...
adetimin 2. günü tedaviye başladım 10. günü çatlatma iğnemi oldum 12. günü yani bugün yumurtaarım toplandı...
bakalım ne olacak...
an oluyor...umut doluyor içime....an oluyor sel alıyor umutlarımı... geriye yel kalıyor üşüyorum...
Allahım ne gelirse senden diyorum güzel ve hayılrı olandır...
işte böyle böyle bekliyorum...