Hem pkos hem varıkosel ama hamıleyım

pazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
284
132
merhaba herkese umut olur dıye yazıyorum.
Ben 2 sene dogum kontrol ılacı kullandım,9 ay once ılacı bıraktım.
Ama hamıle kalamayınca dr a gttım.ben de pkos oldugunu esımın degerlerını de kontrol etmek ıstedıgını soyledı.
eşimin sperm sayıdı ıyı ,hareketliliği cok azdı,varıkosel var dedıler ,ameliyat oldu.
Bana eşin duzelecek sonra senı tedavı edecegız dedi.çünkü varıkosel sonrası 4-6ayda degerler normale donermış.
Ama ben tedavı olmak ıstıyorum biran once diye gıttim.
Dogum kontrol ılacı yazdı ama dr un tavrı hosuma gıtmedi ve ılacları kullanmadım.
Ve şimdi 7.haftalık hamıleyım
Doktor bana ılac yazdıgında 10 gunluk hamıleymışım şuankı hesaplarıma gore ve de eşimin ameliyatından 3/4 gun sonra hamıle kalmışım

merhaba herkese umut olur dıye yazıyorum.
Ben 2 sene dogum kontrol ılacı kullandım,9 ay once ılacı bıraktım.
Ama hamıle kalamayınca dr a gttım.ben de pkos oldugunu esımın degerlerını de kontrol etmek ıstedıgını soyledı.
eşimin sperm sayıdı ıyı ,hareketliliği cok azdı,varıkosel var dedıler ,ameliyat oldu.
Bana eşin duzelecek sonra senı tedavı edecegız dedi.çünkü varıkosel sonrası 4-6ayda degerler normale donermış.
Ama ben tedavı olmak ıstıyorum biran once diye gıttim.
Dogum kontrol ılacı yazdı ama dr un tavrı hosuma gıtmedi ve ılacları kullanmadım.
Ve şimdi 7.haftalık hamıleyım
Doktor bana ılac yazdıgında 10 gunluk hamıleymışım şuankı hesaplarıma gore ve de eşimin ameliyatından 3/4 gun sonra hamıle kalmışım
Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla doğum yapın inşallah.

benim eşimde 6 ocakta varikoselden ameliyat oldu benim son adet tarihim 12 ocaktı.evet tıp diye bişey var ama bazende yazılanlara uymuyor.
gözün aydın.hayırlı olsun.sağlıklı sıhhatli inşallah...sonuna dek...

ne güzel ameliayt hemen etkisini göstermiş,eşimdede varikosel var ve ameliyat hakkında hep olumsuz yorumlar var :KK43:
eşinin değerleri nasıldı ameliyat öncesi ve sonrası

Ameliyat sonrası bu kadar cabu duzelmesi mumkun değil dıye kendılerı basta soylemişti.bence boşuna ameliyat ettıler :KK43:

Bır de bence en önemlisi kafaya takmamak
zaten şimdi olmaz diye düşünmeye baslyınca oldu

Ay maşallah,Rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip eder inşallah:KK68:

X