Hem Polkistik Over,hem kilolu olup da tüp bebekte başarılı olan var mı?

fsmfad

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
18
0
286
Samsun
Arkadaşlar, benim hem polikistik over sorunum hem de kilo sorunum var.O yüzden tedaviyi 1-2 ay daha ertelemeyi düşünüyorum.Yani kilo verme çabası(spor,diyet filan).Ne kadar başarılı olunursa artık.Daha doğrusu burada ki bir doktor,kilo vermem hainde başarı oranının yükseleceğini söyledi.Aranız da benim gibi olup da tüp bebek yaptırıp,hamile kalan var mı?Eğer varsa, 1-2 ay daha beklemeden tedaviye başlamak istiyorum da..

BEni tarif ermişsiniz hem Polikistigim hemde kiloluyum ancak bende kilo veremedim tedaviye agustostosta başladık 1aylik bebisim var şimdi ama tabiki zorlukları var ins en kısa zamanda hamis olursun:))))

BEni tarif ermişsiniz hem Polikistigim hemde kiloluyum ancak bende kilo veremedim tedaviye agustostosta başladık 1aylik bebisim var şimdi ama tabiki zorlukları var ins en kısa zamanda hamis olursun:))))

Hümeyra Hanım, kaç kiloydunuz acaba?Ben 85 kiloyum ve 1.60 boyundayım.Sizin yorumunuz bizi umutlandırdı açıkçası.

Hümeyra Hanım, kaç kiloydunuz acaba?Ben 85 kiloyum ve 1.60 boyundayım.Sizin yorumunuz bizi umutlandırdı açıkçası.

Ben 110 kiloyum :)172boyundayim tabi ignelerin dozu artiyo normal tedaviden daha Zorlaniyosun ama Rabbim yardım ediyo telaş yapmadık hiç stres hiç yapmadık ins seninkide çok güzel gecer hamis olursun

bende p.kistik over var ilk gebeliğime 80 kilo 1.60 boyla hamile kaldım doğal yoldan glifor kullandım 15 gün sonra gebe kaldım doğum yaptım fakat bebeğim ileri derece amemiden ötrü kaybettim 2.5 yıl sonra eşimin sperm sorunundan ötürü tüp bebeğe mecbur kaldık tabi bnde bu sefer p. kistikoverden ötürü bu kez gligophaj kullandım tüp bebeğe 73 kilo ile girdim ilk seferde tuttu 86-87 civarı doğum yaptım kızım 3 ayı bitirdi rabim cümlenize nasipe etsin ama sorun sadece p.k.over ve kilo ise eş,inizde soıkıntı yoksa bence doğal yolla gebelik çok basit iyibir doktor yeterli

merhaba....
bendede aynı sorunlar vardı ama çok şükür şu anda hamileyim....bende 1.60 boyunda 79.5 kilo ile başladım şu anda 85 civarındayım...kilo vermemiz çok zor hep doktorlar söylemiştir sizede..ben o yüzden kilo vermekle uğraşmadım bende bir an önce başlamak istemiştim iyi ki de yapmışım :) Allah izin verdikten sonra nice kilolu insanlar hamile kalıyor...bence moral inanç kilodan daha önemli....sonuçta karar sizin...inşallah hakkınızda hayırlısı olur...en kısa zaman bebişinizi kucağınıza alıp koklamak nasip olur..inşallah bizede tabi :)
ben tüp bebek tedavimi alman hastanesi taksimde yaptım..doktorum alper şişmanoğlu'ydu....hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnun kaldım...tavsiye ederim...
şimdiden kolay gelsin ve başarılar :):nazar: :emir_bebek::54:

Umutlarım arttı yaptığınız yorumlarla.Bu hastalıkta kilo vermek gerçekten çok zor.Ne kadar uğraşırsan uğraş.Anladım ki herşey Allah'ın izni ile.50 kilo da olsanız,daha fazla kilo da olsanız O isteyince oluyor.Kilo nedeniyle tedaviyi 1-2 ay ertelemeyi düşünüyordum ama 2 ay çok geç galiba.Hayırlısı İnşallah.Teşekkürler arkadaşlar

merhaba....
bendede aynı sorunlar vardı ama çok şükür şu anda hamileyim....bende 1.60 boyunda 79.5 kilo ile başladım şu anda 85 civarındayım...kilo vermemiz çok zor hep doktorlar söylemiştir sizede..ben o yüzden kilo vermekle uğraşmadım bende bir an önce başlamak istemiştim iyi ki de yapmışım :) Allah izin verdikten sonra nice kilolu insanlar hamile kalıyor...bence moral inanç kilodan daha önemli....sonuçta karar sizin...inşallah hakkınızda hayırlısı olur...en kısa zaman bebişinizi kucağınıza alıp koklamak nasip olur..inşallah bizede tabi :)
ben tüp bebek tedavimi alman hastanesi taksimde yaptım..doktorum alper şişmanoğlu'ydu....hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnun kaldım...tavsiye ederim...
şimdiden kolay gelsin ve başarılar :):nazar: :emir_bebek::54:

Merhaba,

Bende eki ayında taksim hastanesinde alper beye gideceğim. hasta ilişkileri nasıldı acaba? Bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun.

Merhaba,

Bende eki ayında taksim hastanesinde alper beye gideceğim. hasta ilişkileri nasıldı acaba? Bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun.

merhabalar,

şimdiden hayırlı olsun tedaviniz...inşallah hayırlısıyla kucağınıza almakta nasip olur...bence çok doğru bir yere karar vermişsniz...ben doktorumu çok seviyordum...doğumumu da onun yaptırmasını isterdim ama malesef ankaraya taşındık :(
alper bey samimi ve esprili biriydi...aynı zamanda bilgili ve ilgili bir doktor...orada yerleştirme işini sanırım aytuğ kolankaya yapıyor bana öyle denkde gelmiş olabilir ama alper bey ona 1000 basar çok iyi bi doktor.ayrıca labarotuvar çok önemli oradaki semra hanımda işinde bir numara bi insan...hepsi tatlı insanlar...pozitifler..gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...bu işler maddi ve manevi sıkıntı yaratabiliyor...moralin yüksek olsun ve sakın umudunu kaybetme..sonuçta verecek olan Allah ve doktorlar sadece aracı...inşallah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olur....:16::49::49::nazar::emir_bebek:

merhaba herkese bendede polıkıstık over vardı bızım sorunumuz sebepsız ınfertılıte dedı doktor bende kıloluydum boyum 1.57 kılom 70 cıvarıydı doktorum mutlaka zayıflamam gerektıgını zayıflarsam kendılıgımden hamıle kalacagımı soyledı bende 52 kıloya kadar duştum ama sonuç sıfır zayıfladıktan sonra iki aşılama bır tüp denedım sonuç alamadım bence kıloyla hıç bır alakası yok rabbım ıstesın yeter bana zayıflamanın kazandırdıgı adetlerım çok düzenlı o kadar allah hepımızın en kısa zamanda kucaklarını doldursun

merhaba herkese bendede polıkıstık over vardı bızım sorunumuz sebepsız ınfertılıte dedı doktor bende kıloluydum boyum 1.57 kılom 70 cıvarıydı doktorum mutlaka zayıflamam gerektıgını zayıflarsam kendılıgımden hamıle kalacagımı soyledı bende 52 kıloya kadar duştum ama sonuç sıfır zayıfladıktan sonra iki aşılama bır tüp denedım sonuç alamadım bence kıloyla hıç bır alakası yok rabbım ıstesın yeter bana zayıflamanın kazandırdıgı adetlerım çok düzenlı o kadar allah hepımızın en kısa zamanda kucaklarını doldursun

maaşallah çok iyi kilo vermişsin ben hayatta okiloya ulaşamam ama şu var sizde infertilite varsa zaten zayıflasanda kolay kolay kalamazsın ki aşılamaa çok nadir tutuyor canım doktor boşa oyalamış bence tüp bebeği dene heeeeeee tabi mucize olup hamiş kalan çok annemiz var doğal yolla inşallah sende bu azmine karşılık mucizene kavuşursun

Back
X