hem savurgan hem tembelim:(

dr_yad

...........
Pro Üye
9 Aralık 2009
17.181
54.761
1.123
merhaba arkadaşlar
Başlıkta da yazdığım gibi hem savurgan hem tembelim ve bunu bildiğim halde bişey yapmıyorum.aslında bunlardan sadece biri olsa sorun olmayacak belki.
mesela 1.5 sene kadar oldu koşu bandı aldım 10 kere bile binmedim aynı şekilde 6 ay kadar önce bacaklar için bi spor aleti aldım sadece iki ay kullandım.diyetisyene gittim 100 lira verdim iki gün uyguladım yok başka.ya da ayakkabı aldım en son iki tane tekini bi kere giydim tekini keza geçen sene aldığımıda öyle.ki aldığım elbiseleride öyle.

ki şu an 15 kilo kadar fazlam var pek giysi içimden almak gelmiyor öyle olmasa ooo hadi bide giysem zayıfken alıp giymediğim kullanmadığım bir sürü şey var.
en kötüsü ve garibide düğün altınlarım çekmecede duruyrdu hepsi çalındı gitti.kaç kişi bildiğin çekmeceye koyar altınları yaa.hiç değer vermiyrm.
kardeşim benden bi sene sonra evlendi annem diyorki onlar sizden önce ev falan alır siz bakarsınız bilmem ne. nasıl düzelcem ben yaa

Canım benim de böyle dönemlerim oluyor...
İnsanı motive edecek,harekete gecirecek bir şeyler olmadıkca malesef saldıkca salıyorsun kendini...

Bazen hiçbirşeyin anlamı kalmıyor...

Toparlanmak lazım. :ssz:

her şeye bi bahanem var ya geçen sene hamileyim diyorum şimdide kpssye hazırlanıyrm diyorum.hoş tembelliğimden ona da pek hazırlanamıyrm ya neyse:)

Merhabalar, öncelikle kendinizin farkında olmanız güzel bişey. Yani ben böyleyim ama bu durumumdan rahatsızım diyorsunuz. Bence, öncelikle yapmanız gereken, şu dakikadan sonra, kendinize çeki düzen vermeniz. Çocuğunuz varmı? hamileyim demişsiniz? Bunu neden soruyorum, acaba hep uğraş içindesiniz ve bir şeylere fazla vakit ayıramıyormusunuz? Yapmanız gerekenler arasında, işinize yaramayacak, yada ben bunu alırsam giyemem dediğiniz şeyleri almayın.Aylık bir bütçe oluşturun kendinize, birikim yapın. Bu birikimi elde değil, bankada tutun.Evdeki spor aletlerine gelince, hergün bir vakit belirleyin, mutlaka o saatte spor yapın. Şartlandırın kendinizi. Belli süreden sonra eminim sizde buna alışacaksınız..

Son düzenleme:
yok geçen sene hamileydim.çok şükür bı kızım var 14 aylık.22 kilo almıştım doğumda 12 kilosu hala duruyor. bişey yapmıyorum hiç:(
dediklerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür eerim.amasınavdan sonra hala bahane buluyrm:)

bende bütün gün tv izliyorum gerci tatildeyim şuan :) ama sizi çok iyi anlıyorum böyle dönemler geçiriyoruz ama niheyetınde toparlanmak gerekiyor yapılabılecek çok şey var bir hobi edinmek bile bizi bir adım ileri götürecektir sevgiler :)

Kendinize hedef listesi de yapabilirsiniz.
Cocugunuz da varmis. İlk satirlarinizda bekar, kendini salmis biri gozumun onune geldi.
Esiniz icin, cocugunuz icin silkinmeniz gerek.
Hic kimse tembel bir es, bosvermis bir anne gormek istemez karsisinda.
Sikayet ettiginize gore toparlanmaniz icin azicik gaz lazim size :)

aynı beni anlatıyorsun
çözüm...ben bulamadım

evet ya çözümsüz galiba mesela altınlarım çalındığında bi gram yaş süzülmedi gözümden üzülmedim de öyle sadece sinirlendim ilginç bişey savurganlığın ötesi bu galiba:)

merhaba arkadaşlar
Başlıkta da yazdığım gibi hem savurgan hem tembelim ve bunu bildiğim halde bişey yapmıyorum.aslında bunlardan sadece biri olsa sorun olmayacak belki.
mesela 1.5 sene kadar oldu koşu bandı aldım 10 kere bile binmedim aynı şekilde 6 ay kadar önce bacaklar için bi spor aleti aldım sadece iki ay kullandım.diyetisyene gittim 100 lira verdim iki gün uyguladım yok başka.ya da ayakkabı aldım en son iki tane tekini bi kere giydim tekini keza geçen sene aldığımıda öyle.ki aldığım elbiseleride öyle.

ki şu an 15 kilo kadar fazlam var pek giysi içimden almak gelmiyor öyle olmasa ooo hadi bide giysem zayıfken alıp giymediğim kullanmadığım bir sürü şey var.
en kötüsü ve garibide düğün altınlarım çekmecede duruyrdu hepsi çalındı gitti.kaç kişi bildiğin çekmeceye koyar altınları yaa.hiç değer vermiyrm.
kardeşim benden bi sene sonra evlendi annem diyorki onlar sizden önce ev falan alır siz bakarsınız bilmem ne. nasıl düzelcem ben yaa
Dugun Altınları çekmecede saklamak mı?aferin size ha ha ha ...

Eski konuları araştırıp cevap mi yaziyorsunuz? Az uyku uyuyup böyle şeylere de vakit ayırmayın bence. Hee bu arada uyku daha önemli temizlikten diyeyim ben size.

Bu arada koşu bandını eskittim bile kilolarımi da verdim. Ve evet hala tembelim böyle de mutluyum aslında en azından bütün evin işini alıp oradan oraya kosturmuyorum.

kendini eleştiren insanlara bayılırım ben de de var tembellik ve hıc sevmiyorum bu huyumu psikolojimi bozuyor

valla kiyafet kilo anladim da altini cekmeveye koyup caldirmak da nebileyim.. savurganliktan fazlasi yani

valla kiyafet kilo anladim da altini cekmeveye koyup caldirmak da nebileyim.. savurganliktan fazlasi yani
Ben bu konuyu yıllar önce yazmıştım. Sağolsun başka bir konudan cevap veremeyen biri konularimi araştırıp yazmış.Artik bu yaptigina ne denir bilmem. Altın meselesi de baya güvenli bir yerde oturuyoduk o zamanlar. Bir şey olmaz diye düşündük. Kötü şans oldu işte. Benim aklıma dahi altınlar gelmiyor ama buraya yazan kişi hatirlatiyor. İlginç bir olay.

Back
X