hem sevilip hem sayilma nasıl olur herkesten yorum bekliyorummm :/ben yapamıyorumm !!

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Hem sevilip hem nasıl sayılıyorsunuz bende ortası ayarı yok malesef :// yerli yerinde konusmasını bilemiyorumm helppppp :50: kisilik unsurlarımı degistirmeliyim kızlarrr yardımmm

Herkes beni sevsin saysın diye bir derdim olmadı hiç bir zaman
Seven sever sevmeyen sevmez
Olduğum gibi ve net davranmayı severim
Herkes beni sevsin hanım kız desin diye düşüncelerimi söylemekten kaçınmam

Hem sevilip hem nasıl sayılıyorsunuz bende ortası ayarı yok malesef :// yerli yerinde konusmasını bilemiyorumm helppppp :50: kisilik unsurlarımı degistirmeliyim kızlarrr yardımmm

Herkes beni sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda.
Kendine saygın varsa zaten, başkalarına karşı da o dik duruşu gösterebilirsin, sana saygı duyarlar. :34:
Sevilmek, arkadaşlık eğer uygun karakterdeyseniz zaten zamanla oluşan şeylerdir. Seven az sevsin öz sevsin yeter, bence her yerde çok sevimli bir insan olmaya gerek yok. :D

herkes olduğun gibi kabul etsin seni ..
niye böyle bir çaba içerisindesin ki ..

herkes seni sever sayarsa orda bi problem var demektir kimin atına binersen onun türküsünü söylüyosun anlamı çıkar bundan o yüzden boşver

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman şekerim, ne kişiliğinden ödün vereceksin, neysen o sundur. başkası için yapmacık olunur mu hıc?
saygı duymayan ınsan varsa cevrende mesafe koyarsın olur bıter.
seven herhalınle sevmelı.....

Sayılan insanlar hep kendi çizgileri olan insanlardır ve başkaları “ne der” diye düşünmez, kendi doğrularını yaşar.
Sevilen insan pozitif insandır, gülümsemeyi sever.
Ama ikisine de takıntılı olursan üstünde yama gibi durur, kimse takmaz.

Herkes beni sevsin saysın diye bir derdim olmadı hiç bir zaman
Seven sever sevmeyen sevmez
Olduğum gibi ve net davranmayı severim
Herkes beni sevsin hanım kız desin diye düşüncelerimi söylemekten kaçınmam

Herkes beni sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda.
Kendine saygın varsa zaten, başkalarına karşı da o dik duruşu gösterebilirsin, sana saygı duyarlar. :34:
Sevilmek, arkadaşlık eğer uygun karakterdeyseniz zaten zamanla oluşan şeylerdir. Seven az sevsin öz sevsin yeter, bence her yerde çok sevimli bir insan olmaya gerek yok. :D

herkes olduğun gibi kabul etsin seni ..
niye böyle bir çaba içerisindesin ki ..

herkes seni sever sayarsa orda bi problem var demektir kimin atına binersen onun türküsünü söylüyosun anlamı çıkar bundan o yüzden boşver

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman şekerim, ne kişiliğinden ödün vereceksin, neysen o sundur. başkası için yapmacık olunur mu hıc?
saygı duymayan ınsan varsa cevrende mesafe koyarsın olur bıter.
seven herhalınle sevmelı.....

Sayılan insanlar hep kendi çizgileri olan insanlardır ve başkaları “ne der” diye düşünmez, kendi doğrularını yaşar.
Sevilen insan pozitif insandır, gülümsemeyi sever.
Ama ikisine de takıntılı olursan üstünde yama gibi durur, kimse takmaz.

Evet haklısınZ galiba kizlar ben fazla takintili fazla tuhafim sanirim laubali oluweriorum hemen :43: bu huyumu nasıl atıcam bilmiuorum

Back
X