Hem sevip hem de fiziksel olarak etkilenmemek mumkun mu?

Simdilik oyle yapiyorum ani yasiyorum ama ilerisi beni korkutuyor. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. Onu uzmek isteyecegim son sey. hatta bu iliskinin sonunda onu uzecek olursam hayatimdan evlilik olgusunu cikarmayi bile dusundum. Ona gercekten deger veriyorum

Bende aynı durumdayım şuan zamanla geçer diye düşünüp devam ediyorum umarım geçer çünkü çok kotü bisy.

Bir insanın karakterini sevmeniz ona karşı fiziksel çekim hissetmeyeceğiniz anlamına gelmez.
Ve hissetmeniz gerek bunu arkadaşınız değil bu adam.

Fiziki olarak etkilenmiyorsaniz arkadassinizdir. Cok bir secenek yok bu konuda. Hoslaniyor gibi gozukmeye devam edip adamida kendinize baglamayin bence.

Fiziksel olarak beğenmek çok mu önemli ki? Karakterine, ruhuna, düşüncelerine aşık olursun. Birebir uyumlusunuzdur. Sonuçta yakışıklılık gelip geçici. İnsanların başına ne geleceği belli olmaz. Dış görünüşene aşık olursan yarın birgün onun başına bir hastalik geldiğinde artık yakışıklılıgını ve karizmasını kaybetti diye bırakırsın mesela. Dünyada o kadar ilginç hastalıklar var ki Allah esirgesin. Bir de çok yakışıklıdır bütün gözler onun uzerindedir, fakat o bulduğu her fırsatta aldatır.
Bana ruhuna ve karakterine aşık olmak en doğrusu olarak geliyor o yüzden ilginç görmedim durumunuzu.

Evet kesinlikle karakterini sevdim. Aslinda hep de oyle dusunurdum. Seveceksen bir insani karakterini seveceksin ki ilerisi saglam olsun ama basa gelince insan ne yapacagini bilemiyor
işlaki elektrikşenme olacak degil için ürpermesede oluyor . mutlu olmuyormusun

Erkek arkadaş adayı olarak çok sevdiğiniz insanı görünce kalp krizi geçirmekten korkuyorsunuz, böyle bir durumda öptüğü zaman felç gelmesi lazım. Fiziki çekim daha çok ten uyumuyla alakalı bence, yakışıklılıkla alakalı değil. Bir gözlemleyin, eksik olan şey ten uyumu olabilir.

Ben de oyle yapiyorum ama bu sure icinde bana daha da baglanacak sonra isler sarpa sarar ve onu uzerim diye de dusunuyorum. Cok zor bir durum. Ne ileri gidebiliyorum ne de geri

Ben de oyle yapiyorum ama bu sure icinde bana daha da baglanacak sonra isler sarpa sarar ve onu uzerim diye de dusunuyorum. Cok zor bir durum. Ne ileri gidebiliyorum ne de geri

Bahsettiğiniz şey bana normal geldi. Haklısınız yani, bir insana çok sadık ve yürekten sevgi duyabilirsiniz, ama ten uyumu o sevgiye rağmen bazen gerçekten olmuyor. Bunun için boşanan insanların yazılarını okumuştum, üzücü bir durum. Siz yine olayın basında durumu çözmeye bakın dediğiniz gibi. Iki tarafta en az üzülecek sekilde...

Baskasina karşı cinsel isteginiz oluyor mu peki? Yani kişi olarak degil de cinsel dürtüleriniz var mi diye sorayim? Seyi soylemeye çalışıyorum, o insana karsi mi, yoksa genel bir isteksizliginiz mi var bunu anlamaniz lazim oncelikle. Bana bu kadar kalp carptiracak bir erkege cinsel istek duymamaniz, belki organik olabilir diye düşündürttü. Bir doktora basvurun, hormonlarınıza bakilsin. Hormon dengesizlikleri libido azligi yaratır. Ama yok genelde isteksiz degilim diyorsaniz bence boyle bir sey mumkun degil. Yani o zaman kardesinizi sevmekten cok da farkiniz olmuyor. Sacma yani o kisiyle beraberlige devam etmeniz.

Bide fransız öpücüğünü dene

Belkide çok büyüttün bu oğlanı gözünde, birşeyleri elde edince de heyecan gitti...

Zira deli gibi atan o kalp ilk öpüşmede kriz geçirmeliydi...

Sevginden kalbin duracak gibi oluyorsa,öpüşmeyi bırak eli eline değdiğinde muhtelif yerlerinde havai fişekler patlaması gerekirdi.Üzgünüm ten uyumunuz yok.Bu da büyük sorun tatlım malesef.

Bende aynısını düşündüm
Konu sahibi Acaba sende genel olarak bir isteksizlik mi var , çünkü aşıksan böyle olmaması gerek bence

Ten uyumu yoksa olmaz.napacaksiniz hayat boyu oturup sohbet mi edeceksiniz?
Siz sevgili degil arkadas olmaliymissiniz

Evet kesinlikle karakterini sevdim. Aslinda hep de oyle dusunurdum. Seveceksen bir insani karakterini seveceksin ki ilerisi saglam olsun ama basa gelince insan ne yapacagini bilemiyor
Cevap veriyorum asla ama asla olmaz. Adamin karakteriyle sevismeyeceksiniz. Yani hemen bastan kestirip atin demiyorum. Karakteri iyiyse tanidikca sevmek ve etkilenmek mumkun tabii ki. bu sansi verin. ama her sansi verdiginiz halde olmuyorsa o aradaki cekim olmuyorsa bosuna kimsenin zamanini calmayin. en basta kendinizinkini.
Bazen bir yerde oturuyoruz esim baska birine haril haril bisey anlatiyor . Karsimda oturuyor. o sirada dudaginin ucu kivriliyor onu orda herkesin ortasinda opuvermek istiyorum tam o kivrimdan. Bazen kavga ederken yuzu bi sekle giriyor, neye kizdigimi unutuyorum sokuluveriyorum hemen. Bunlarin hepsi o fiziksel cekim sayesinde olan seyler. Bu cekimi hissetmediginiz insanin kaprisine huysuzluklarina vs neden katlanacaksiniz ki?
Ha evet guzellik gecici ama o insanin kokusuna vuruluyoruz haline tavrina vuruluyoruz biraz da. aliskanlik diyen de olur. Biz 5 yildir beraberiz 5 yildir ayni yastiga bas koyuyoruz, hala aksam is cikislari heyecanlanirim.sabah yataktan yanindan cikasim gelmez. (Esimden baska kimseye selamlasmak icin bile dokunmaktan hoslanmam bu arada, yani oyle fiziksel temas insani degilim).
Bence gercekten cekim varsa zamanla sadece biraz kullenir ama bisi olur hemen alevlenir. bir bakis bi nefes bi koku sayesinde. ama artik o kivilcim hic yoksa ordan bisi cikmaz artik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…