Hem sevip hem nefret edermi bi insan

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Herşey üst üste geliyor gibi kaldıramayacagim şeyler mi yaşıyorum bir sınavdan mi geçiyorum bilmiyorum. Eşim güvenimi yerle bir ediyor bu bir süreç mi geçecek mi sonu ayrılık mi bilemiyorum . Eşimi hem seviyor hem nefret ediyorum ondan. Eşimi seviyorum bi yandanda gerçek anlamda nefret ediyorum beklemedeyim sabrım tükeniyor içimi açmak istedim çünkü taşıyamıyorum gerçekten nolcak bilmiyorum çaresiz olmaktan yoruldum

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun .
Yaa tanımadan mi evleniyosunuz ben anlamıyorum bazı insanları gercekten.
Evlenirken bilmiyor muydunuz tarla takka işlerini .hic mi görmediniz konusmadiniz sormadınız ????

Haketmissin pembisgelin. Yoksa senin instadaki pembisgelinlerden neyin eksikti?

Çokta meraklıysa köyden tarla işi yapabilen biriyle evlenseymiş madem.Seni niye yakmış.
O okunduğunu düşündüğün şeyleri eşin görmeden atıyorsundur inş

Çokta meraklıysa köyden tarla işi yapabilen biriyle evlenseymiş madem.Seni niye yakmış.
O okunduğunu düşündüğün şeyleri eşin görmeden atıyorsundur inş
Atıyorum tabiki . Ah bir anlasam beni neden yaktı ve evlilik bu kadar basit birşey mi

Atıyorum tabiki . Ah bir anlasam beni neden yaktı ve evlilik bu kadar basit birşey mi
Okumuş adam dersin birde.
Bence seninki blöf yapıyor.Bir kere kabullendin ya iki diretirim bunuda kabul eder kafasındadır o şimdi.Senin rest çekmekten başka şansın yok.Sanmıyorum ama bunun için boşanacak adamın zaten niyeti bozuktur bence

Blöf yaptığı düşüncesi olabilir teşekkür ederim

İşi yapan sen dayağı yiyen sen insan yerine konmayan sen ama boşanmayı düşünen eşin.Kusura bakma ama evet haklısın bunun adı salaklık.
Hiç kayinvalidem okunmuş şeyler bilmemne gönderiyor diye kendince kılıf arama,adam seni sevmiyor.Seven insan karısını dövmez ezdirmez.
Allah aşkına kendinizi gelin ya.Yuva bu falan değil.Daha hala kayinvalideyle yarış içindesin boşanıp mutlu etmeyecekmiş.Sen bu yarışa mağlup başlamışsın zaten neyi zorluyosun?
Karşıdaki kişi seni seviyorsa hem sevip hem nefret etmen mümkün değil.Evlendiğine göre kocam beni seviyor sanıyorsun ama hayır,seven biri kendinden nefret ettirecek işler yapmaz.
Birazcık olsa kendini de seviyosan ayrıl bu adamdan

Cok zor bi durum Allah yardimciniz olsun. Bekarken esiniz bilmiyormuydu sizin tarla islerini hic bilmediginizi, yasam tarzinizi? ya boyle kv leri okudukca Allah uzun omur vermesin diyorum boyle kv lere.. yuva yıkınca ellerine ne gecer ki

Sanırım haklısınız düşünme aşamasındayim birşeyler yoluna girmeli artık bunun için kendime olan güvenimi yavaş yavaş geri kazanmalı ve bir yol çizmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…