aslında bana en çok acı veren de bu işte..arkasında sevdiği insanı beni bırakıp gitmeyi göze alıyorsa bu nasıl bir sevgidir ya nasılleger kafasına gıtmeyı koymuşsa engelleyemezsin.hem engellemede yarın öbür gün en ufak kavganızda senın ıcın gıtmedım dıyecegıne tercıhlerını yapması ,yaşaması için serbest bırakmak gerekir bazen.hem o kadar kolaymı gidip yurtdışında çalışmak bende çok düşündüm gitmeyi ama sevdiğim insanı bırakıpta gitmeyi başaramadım.
haklısın canım..beni acıtan da en çok bu zaten..ben olaya biraz fazla mantık çerçevesinde bakıcam kusura bakma eğer
canını acıtırsam ama eğer seni herşeyden önde görse,gerçekten sensiz yapamayacağını düşünse asla
seni bırakıp gitmek istemezdi..insanlar firsatlarını kendi yaratır..
eğer gidicem derse sakın engel olmaya çalışma..kendisi nasıl istiyorsa öyle yapsın...
bazen tek başına sevmek hiç birşeye yetemez...
haklısın canım..beni acıtan da en çok bu zaten..
gitmese bile böyle bürşeyi düşünmüşolması bile beni üzdü..orada çalışmak ne demek ya en az bir yıl..sen hayatımda olmasan çoktan gitmiştim dedi bana..gitmese bile bu düşünce hep akılın bir köşesinde var..eğer gitmediysem şimdiye kadar sen varsın dye gitmedim dedi..ama gitmek istemesi ve aklının oradaolması ve her an gidebilir korkusu yetiyor bana..bu bana söyledikleride gitmeyeceği anlamına gelmez..benden uzak kalmaya dayanamayan insan bunu aklına bile getirmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?