Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem sinirlendirip sonrasında canım aşkım diyip susturan erkek manipülasyon mu yapıyordur
Ya nasıl desem bir konu anlatıyordum kendi üzerine alındı üslupta biraz yanlışlık yapmışım. Onu da açıkladım elli kere tekrar ettirdi hala inanmıyor sinirlenince canım bir tanem tamam sinirlenme. Sözümün itimatı yok mu o ne dese ben tamamım
Ya nasıl desem bir konu anlatıyordum kendi üzerine alındı üslupta biraz yanlışlık yapmışım. Onu da açıkladım elli kere tekrar ettirdi hala inanmıyor sinirlenince canım bir tanem tamam sinirlenme. Sözümün itimatı yok mu o ne dese ben tamamım
Kendinizi alıntılayıp cevap vermişsiniz umarım 2.üyelik olayı değildir
Konunuza gelirsek daha ayrıntılı yazarsanız daha iyi yorumlanır bence. Mesela küçük tartışmalar/fikir ayrılıkları sürekli olur. Büyük ya da önemli bir olay yoksa biz de eşimle uzatmayız konuyu.
Siz nasıl bir tartışmadan sonra normal aşkımlı konuşmaya geçilmesinden rahatsız oluyorsunuz?
Birileri deli diyecek diye, insan kendiyle diyaloğunu niye kessin. Bence ikiniz de haklısınız.
Bir ihtimal de, çoklu kişilik bölünmesi olabilir.Eki Görüntüle 3235668