• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem sinirlendirip sonrasında canım aşkım diyip susturan erkek manipülasyon mu yapıyordur

Ya nasıl desem bir konu anlatıyordum kendi üzerine alındı üslupta biraz yanlışlık yapmışım. Onu da açıkladım elli kere tekrar ettirdi hala inanmıyor sinirlenince canım bir tanem tamam sinirlenme. Sözümün itimatı yok mu o ne dese ben tamamım

Olayı anlatır mısınız? Belki siz fevri çıkışmışsınızdır.

Ya nasıl desem bir konu anlatıyordum kendi üzerine alındı üslupta biraz yanlışlık yapmışım. Onu da açıkladım elli kere tekrar ettirdi hala inanmıyor sinirlenince canım bir tanem tamam sinirlenme. Sözümün itimatı yok mu o ne dese ben tamamım

Kendinizi alıntılayıp cevap vermişsiniz umarım 2.üyelik olayı değildir 😂
Konunuza gelirsek daha ayrıntılı yazarsanız daha iyi yorumlanır bence. Mesela küçük tartışmalar/fikir ayrılıkları sürekli olur. Büyük ya da önemli bir olay yoksa biz de eşimle uzatmayız konuyu.
Siz nasıl bir tartışmadan sonra normal aşkımlı konuşmaya geçilmesinden rahatsız oluyorsunuz?
Bana normal gelmiyor böyle hareketler. Kimisi hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam ediyor

Haklısınız banada gelmiyor galiba iletişimi keseceğim

2 normal gelmemeden sonra bana da normal gelmedi inanın🤣 iletisimi kesme fikri hızlıca devreye girmisse zaten cacık bu iş.

Birileri deli diyecek diye, insan kendiyle diyaloğunu niye kessin. Bence ikiniz de haklısınız.
Bir ihtimal de, çoklu kişilik bölünmesi olabilir.
IMG_20230419_011359.webp

Back
X