hem siyah hem de fuşya abiye altına ayakkabı arıyorum.birlikte karar verelim mi?:)

ilk baştaki siyah platform bittimmm.. bende de inananılmaz bir ayakkabı aşkı var bayılıyorum topuklusu topuksuzu bu aralar taşlı çiçekli rengarenk parmak arası sandaletlere taktım

bilekten bağcıklı ayakkabılarda favorim.. gride çok güzelmiş ama fuşyanın altına sadece taşlı ayakkabıları çok yakıştırıyorum..

fuşyanın altına siyah olmaz mı?
iki ayakkabı alacak durumum yok şu an o yüzden en uygunu bulmaya çalışıyorum :26:

bu en üstteki abiye dizin hemen altında biten bir siyah elbiseyle olur mu dersiniz?

fuşya elbise ise uzun yere kadar

benim bulduklarım bunlarrr zevkime göre aslında elbiseleri eklesen daha iyi sonuç alırdın gibi ama:26:

Eklentiler

• $imagesCA9W7JYC.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 224

fuşyanın altına siyah taşlı bi ayakkabı süper olur bence fuşya rengi de alırsan yine gümüş altın sarısı vs kullanmak gerek yoksa boğar

siyahın altına siyah değil de gümüş mü alayım?

elbisenin birini abiye bölümüne ekledim diğerinin resmi yok şu an

kına için bunu aldım sanırım gümüş rengi bir ayakkabı ya da lame mi diyorlar,her iki elbiseye de daha güzel olur ne dersiniz siyah mı gümüş mü? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…