Hem suçlu hem güçlü sevgili !!

gokyuzu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
328
555
53
ya sorun mu bende anlamıyorum gerçekten
direkt konuya geceyim
erkek arkadasim kizlar konusunda rahat birisi
samimi muhabbet icinde kiz arkadaslari var vsarkadaslarindan bahsederken tatli kiz iyi kiz diyebilen birisi
bir konuyla ilgili konusurken yemekteydik arkadasimla kiz soyle biri iyi biri o da gitmis oraya begenmis vs diye anlatti

sonra ben telefonu kapatinca sordum haliyle hep boyle misin vs
yok su yuzdendi bu yuzdendi yemege gitmistik bilmem ne

ben peki dedim sormak istedim dedim

tavır yapmaya başladı
ve bu hep böyle

şimdi ben yazana kadar yazmaz soğuk yapar tavır yapar
ben mi çok kıskanç kısıtlayıcı biriyim anlamadım ki sevgilime bunu da soramayacak mıyım yani?

Muhtemelen ilişkiye ilk başladığınızda da böyle biri olduğunu biliyordunuz. Güvenmiyorsan neden bu yola çıktın ki

Gayet normal ben de erkek arkadaşlarımı anlatirken oyle bahsederim emin olun onlara karsi farkli seyler hissettse bu kadar net olmaz.Sevgilim de rahatsız oluyor o da bana trip atıyor .Size bir tavsiye ustelemeyin aksi takdirde sizden uzaklaşır.

trip atan ben değilim o

Konuda örneklendirmen çok az
Tam anlaşılmıyor
Ama sürekli böyle çevresindeki kızları öven biriyse sizde rahatsız oluyorsan "canım o övdüklerinden en çok hangisi öndeyse onunla dene şansını de" bak kendi yoluna
Yani sana uymuyorsa neden zorluyorsun ki?

Canım kadinlarin hislerinin ne kadar güçlü olduğunu herkes bilir... Bence dön bir içine bak kalbini iyi dinle muhtemelen sen ondan emin değilsin aciklayamadigin şüphelerin var kalbinde ona karşı.. hadi bu kız mevzusunu geçtik diyelim neden senin içini rahatlatmak güzel sözler söyleyerek kalbini almak veya tamam bundan sonra daha dikkatli olacağım madem bu seni incitiyorsa demek yerine yada sana daha güzel bir şekilde açıklamak yerine kendini geri çekmeyi tercih ediyor ki ? Bence asıl sorun burda. Sonuçta sen onun sevgilisinin sen bunu haketmiyorsun. Içinde seni huzursuz eden şüpheler varsa onlardan tamamen kurtul bence bu şüpheler gelecekte olacak olaylar için bir sinyal bir işaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…