ben eltimi hala çözemedim,arkadaşlar okuyun ve haklımıyım haksızmıyım bıktım artık ya bunlarla uğraşmaktan,benim eltim iki üç günde bir biyere gitmezse rahat edemiyor bu arada çocuklarıda var üç tane üçüde küçük,ya madem bu kadar gezmeyi seviyorsun yapmasaydın üç çocuk,iki günde bi hastaneye gidiyorum,ilaç yazdırıcam 3senelik evliyim gitmediği bir hafta görmedim,giderken mutlaka çıkar üskata önce bi yoklar ben yada kaynanam biyere gitmiyosak mutlaka 1çocuk bırakır,kaynanam boşver der ama oda sinirleniyor çok,bende kaynımın hatrına bişey demedim hiç artık sabrım taştı geçen yine ilaç yazdırıp hemen gelicem 1 saat bakarmısın dedi tamam dedim ama hemen gel lütfen benimde kızım huysuz biraz hep ilgi istiyor,işim gücüm var dedim biliyorda bunları tamam dedi gelicem hemen ve gitti .o giderken saate baktım yanlış olması 12:30falandı bekle bekle gelmez,saat üçü geçiyordu geldiğinde alışveriş yapmış,komşuda oturmuş,eve gelmiş,daha sonra çıktı çocuunu almaya çokmu geç kaldım diyor,saat dedim üçü geçiyor benimkide onunkide durmuyor deli oldum işlerim kaldı,hadi falan dedi ben surat yaptım,oyalandığını bana oturduğu komşunun eltisi söyledi,ben bunları kaynanama anlattım bağırdım çağırdım neden beni kullanıyo dedim gidip sorcam ona kaynanam izin vermedi abin için bişey deme dedi tabi o alttan sesleri duyuyor kaynanam konuşmuş onla bende msj attım eltime bidaha sakın bana ölüm kalım olmadıkça çocuk bırakma sen benim iyi niyetimi kullanıyorsun dedim,hiç düşünmüyorsun kendinden başka kimseyi dedim hanfendi şimdi benle konuşmuyor umrumdada değildi günde onkez çıkıyordu bi rahat bırakmıyordu bi iyilik yapıyorsa karşılığını mutlaka onkat almaya çalışıyor..ben isterdimki kardeş gibi olalım bu ilk değil güvenimi çok kırdı uzattım kusura bakmayın ama çok sinirlendim halada sinirliyim..haksızmıyım kızlar söyleyin lütfen..