- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Merhaba kizlar. Uzaktan Bi akrabamiz var. 27 yasinda, yasitiz. Oyle cok samimi degiliz. Son zamanlar da ikimizin de gittigi ortak dugunler vardi. Kiz beni gordu ilk dugunde, nbr nasilsin fln derken, ayy kurumussun dedi. Zayifligimdan bahsediyo. Bnde biraz kilo almaya calisiyorum, azimliyim alcam ins dedim. Bu sozumden ne anliyosunuz? Memnun degilim ben demek ki di mi zayifliktan. Kendisi de kilolu birisi. Ben hic kimseye ne kilo almissin ne kilo vermissin demem, banane. Neyse aradan bi 10 gun gecti yine karsilastik, ay 10 gundur gorusmuyoruz, sen iyice kurumussun, 10 gunde kilo mu verdin yine dedi. Ya be kadin ben sana soledim memnun olmadigimi amacin ne, canimi acitmak mi ne soleyip duruosun di mi neyse tebessum ettim bisey demedim yine. Aradan gecti 2 hafta. Malesef yine bi dugunde karsilastik. Kiz duruyo duruyo konuyu benim kiloma getiriyo. Bu kez de canim bi deri bi kemiksin ya, az yemek ye... Dedi bende artik dayanamadim yicem yicem, senin gibi yuvarlanarak ilerlemek nasil bi duygu sirf onu merak ettigim icin yicem. Dedim. Dayanamadim artik. Neyse bu ne diyosun ne demek istedin fln derken tartisma cikti. O bana saydirdi dugunde, ben ona. Sonra annesi anneme ayse cok uzuluyo agliyo soyledigi soz cok agrina gitti demis. Annem de git ozur dile dio. Asla dedim. Ne yani ya, sadece kilolu olanlar mi alinir hakkinda konusulanlara. Samimi de degilim. Hadsiz... Zayifligindan memnun olmayan insanlar da kurumak, iskelet, safinaz gibi sozlere pekala bozulabilirler. 2 gundur annem buyukluk sende kalsin, bosver ksr bakma de fln diyo. Off