Hem suclu hem güçlü

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
Merhaba kizlar. Uzaktan Bi akrabamiz var. 27 yasinda, yasitiz. Oyle cok samimi degiliz. Son zamanlar da ikimizin de gittigi ortak dugunler vardi. Kiz beni gordu ilk dugunde, nbr nasilsin fln derken, ayy kurumussun dedi. Zayifligimdan bahsediyo. Bnde biraz kilo almaya calisiyorum, azimliyim alcam ins dedim. Bu sozumden ne anliyosunuz? Memnun degilim ben demek ki di mi zayifliktan. Kendisi de kilolu birisi. Ben hic kimseye ne kilo almissin ne kilo vermissin demem, banane. Neyse aradan bi 10 gun gecti yine karsilastik, ay 10 gundur gorusmuyoruz, sen iyice kurumussun, 10 gunde kilo mu verdin yine dedi. Ya be kadin ben sana soledim memnun olmadigimi amacin ne, canimi acitmak mi ne soleyip duruosun di mi :KK43: neyse tebessum ettim bisey demedim yine. Aradan gecti 2 hafta. Malesef yine bi dugunde karsilastik. Kiz duruyo duruyo konuyu benim kiloma getiriyo. Bu kez de canim bi deri bi kemiksin ya, az yemek ye... Dedi bende artik dayanamadim yicem yicem, senin gibi yuvarlanarak ilerlemek nasil bi duygu sirf onu merak ettigim icin yicem. Dedim. Dayanamadim artik. Neyse bu ne diyosun ne demek istedin fln derken tartisma cikti. O bana saydirdi dugunde, ben ona. Sonra annesi anneme ayse cok uzuluyo agliyo soyledigi soz cok agrina gitti demis. Annem de git ozur dile dio. Asla dedim. Ne yani ya, sadece kilolu olanlar mi alinir hakkinda konusulanlara. Samimi de degilim. Hadsiz... Zayifligindan memnun olmayan insanlar da kurumak, iskelet, safinaz gibi sozlere pekala bozulabilirler. 2 gundur annem buyukluk sende kalsin, bosver ksr bakma de fln diyo. Off

kilolu insanlara da zayıf insanlara da üzüleceklerini bildiğim için kilo konularını açmam biçok insanın yaptığı gibi. şişman şakalarına, esprilerine falan da gülmem genelde hele de ortamda kilosundan rahatsız olanlar varsa. ama kıza dediğiniz cümleye istemsizce güldüm yao_O:KK16:

sürekli konuyu senin kilona getirmekle hata yapmış, e kendi düşen ağlamaz dicem mecbur

Sizin de cevabınız ağır olmuş sanki biraz sabrınız taşmış olabilir ama bu sözler yerine ' ben halimden memnunum ' gibi bir savunma yapabilirdiniz, özür dileyip dilememek size kalmış ama bir vesileyle barışırsanız iyi olur ailelere falan yansımış hoş olmamış

O nasil cevap kiz, benim aklima anca olay gecesi yatağa yattigimda gelirdi, tüh yine laf sokamadim diye yerdim kendim :KK53::KK53::KK53:

Benim düşünceme gelince mesaj atip " merhaba x, bir konuda açıklık getirmek isterim o günkü tepkim benim zayıflığım hakkında kırıcı yorumlarının patlamış haliydi, insanlarin bir sabri var ve taşabiliyor bazen. Keşke daha az kirici olsaydin sende bu tatsizligi yasamazdik. Neyse sen her ne kadar ciddi olsan da ben dediklerimde ciddi değilim uzulmeni aglamani da istemem hakkını helal et" diyebilirsin. Bosverin büyüklük sizde kalsin 3 gunluk dunya. O bayan ölse üzülür müsünüz mesela, bence üzülür ve keske mesaj atsaydim diye düşünürsunuz. O yuzden atin bitsin gitsin

Merhaba kizlar. Uzaktan Bi akrabamiz var. 27 yasinda, yasitiz. Oyle cok samimi degiliz. Son zamanlar da ikimizin de gittigi ortak dugunler vardi. Kiz beni gordu ilk dugunde, nbr nasilsin fln derken, ayy kurumussun dedi. Zayifligimdan bahsediyo. Bnde biraz kilo almaya calisiyorum, azimliyim alcam ins dedim. Bu sozumden ne anliyosunuz? Memnun degilim ben demek ki di mi zayifliktan. Kendisi de kilolu birisi. Ben hic kimseye ne kilo almissin ne kilo vermissin demem, banane. Neyse aradan bi 10 gun gecti yine karsilastik, ay 10 gundur gorusmuyoruz, sen iyice kurumussun, 10 gunde kilo mu verdin yine dedi. Ya be kadin ben sana soledim memnun olmadigimi amacin ne, canimi acitmak mi ne soleyip duruosun di mi :KK43: neyse tebessum ettim bisey demedim yine. Aradan gecti 2 hafta. Malesef yine bi dugunde karsilastik. Kiz duruyo duruyo konuyu benim kiloma getiriyo. Bu kez de canim bi deri bi kemiksin ya, az yemek ye... Dedi bende artik dayanamadim yicem yicem, senin gibi yuvarlanarak ilerlemek nasil bi duygu sirf onu merak ettigim icin yicem. Dedim. Dayanamadim artik. Neyse bu ne diyosun ne demek istedin fln derken tartisma cikti. O bana saydirdi dugunde, ben ona. Sonra annesi anneme ayse cok uzuluyo agliyo soyledigi soz cok agrina gitti demis. Annem de git ozur dile dio. Asla dedim. Ne yani ya, sadece kilolu olanlar mi alinir hakkinda konusulanlara. Samimi de degilim. Hadsiz... Zayifligindan memnun olmayan insanlar da kurumak, iskelet, safinaz gibi sozlere pekala bozulabilirler. 2 gundur annem buyukluk sende kalsin, bosver ksr bakma de fln diyo. Off
özür mözür dileme..özür dilenecek bir şey yapmamışsın..dilersen seni her gördüğünde sana ezik ve suçlu muamelesi yapar bundan sonra..tahminim bu kız toplu şişman bir kız...kendi kilolarından memnun olmayan biri ve bunu sana ikide bir zayıflığını söyleyerek kendini rahatlatıyor..

asla ozur dıleme
soktugu lafla kalması cevabını verdın altda kaldı ya
oyuzden ozur dılettırıcek
kıskancın tekıymıs samımı bıle degılsın bosver
elı saya saya altdan ala ala bu hale geldık zaten
o senden ozur dılesın asıl
bana kızdın ogun ama aslında yanlıs anladın kotu nıyetle dememıstım bana bagırınca bende o anda bagırdım demelı asıl kendısı

Canim kilolu insanlar zayiflara hep özenirler. Hoslarina gider. Bende bir zamanlar topluydum biraz hep zayiflamak isterdim. Zayif insanlarin kilo almak isteyeceklerini düsünmüyorsun kendin kiloluyken. Sözle söyleseler dahi sismanlar kadar kafalarina taktiklarini düsünmüyorsun, cünkü zayiflik sismanlar icin güzel bir durum.

Bence arkadasin sana kötü birsey dememis. Tabi söylerkenki tavirlarini bilmiyorum, alay edercesine mi söyledi, yoksa sen bu konuda yarali oldugun icin üzerine mi alindin? Arkadasin agladiysa o gercekten kirilmis demek ki sana söyledikleri aslinda kötü anlamda degilmis.

Bence mesaj at veya ara konusun. Ben zayifliktan dolayi üzülüyorum o yüzden öyle tepki verdim demelisin. Emin ol o senin gibi olmak istiyordur, sende simdi ona yuvarlak demekle onun kalbini kirdin. Aslinda cok tatli bir cekisme :)) Insallah sen kilo alirsin o da zayiflar, ödesirsiniz :KK66:))

Ben tek kelime dahi etmeyi dusunmuyorum. Annem de habire karisiyo. Gitmis cocuk gibi annesine aglamis. Bende aglayim o zaman. Sen kilo konusunda hassassan bende hassasim... Bi insan kendi fizigi ile ilgili bi seyden sikayetciyse, onun sikayetci oldugu konuyu habire acip durmak vicdansizlik degil midir?

Hay agzini opeyim..Seninle ayni durumdayim :KK43:Bana da esimin catlak bi halasi var kapidan girer girmez Ay ne zaman kilo alacaksin dedi bende gayet rahat Sen zayifladigin zaman dedim,pisman degilim :KK53:Sakin ozur dileme ki birdaha baskasina dangir dungur konusamasin

Bize de ben evlenmeden once kardesimin evli arkadasi gelmisti karisiyla. Ben minyon biriyim, hem boyum kisa hem de kilom maksimum 40 larda gezer. Kadin da benden kucuk yas olarak boyu normal ama asiri kilolu. Benim kilo almak icin tedavi gordugumu de biliyor. Durup durup her firsatta "suna bak kucucuuuuk" "ay bu ne minnacik" "ay buyumemis sankiii" falan diyor. Neyse annemlere gelmis bir misafir dedim birsey demiyorum hala ama sabrimi zorlamaya karar vermis yapacak birsey kalmadi. Bir gun yine "ay sen cok kucuksuuun" dedi. Ben de kisaca "sen de cok kocamansin napalim" dedim. "Yaa niye oyle diyorsun" dedi hanimefendi alindi. Bir surat bir surat. Hicte umursamadim valla. Laf soyle laf isit bu kadar basit. Dediginiz gibi alinmak sismanlara ozel bir durum degil. Herkes haddini ve konustugu lafi bilecek. Once o kendi soyledikleri icin dilesin. Siz sakin ozur dilemeyin. Gereksiz sevgi pitircikligina gerek yok.

Lütfen Özür dileme. Cok iyi yapmışsın. Ben de zayıfim ve cok çektim bu tiplerden. Her gördüğünde 'daha da mı zayıfladin' derler. Nedense kilolu olanın yüzüne pat diye söylenmiyor. Ama zayıflara gelince her türlü benzetmeyi yapıyorlar.

Niye ozur dileyecekmissin ne munasebet? Kendisi senin fiziksel ozelliklerini elestiriken senin kirilabilecegini dusunuyor mu ki sen onu dusunecekmissin? Az bile demissin ben neler saydiriyorum oylelerine, hic de bisey deme hakki yok o baslatmis.
bana da 33 yasinda kadinsin ama cocuk gibisin, biraz kilo al falan diyorlar, direk karsimdakinin yasi ya da tipi ne olursa olsun "senin gibi olmaktan iyidir" diyorum gulerek hem de :KK53: nasil yani falan derlerse anladin sen diyorum :KK70:
Kimse durup duruken fiziksel yapımızı, goruntumuzu elestiremez, fikrini sorduysan soylesin ama durup duruken ona mi dusmus kilonun kaygisi, ay cok sinirleniyorum boylelerine :63:

O gelip Özür dilesin senden o defalarca söylemiş zayıfsin vs...diye sakin Özür dileme niye sadece kilolu lar mi alınıp üzülüyor lar

Ben tek kelime dahi etmeyi dusunmuyorum. Annem de habire karisiyo. Gitmis cocuk gibi annesine aglamis. Bende aglayim o zaman. Sen kilo konusunda hassassan bende hassasim... Bi insan kendi fizigi ile ilgili bi seyden sikayetciyse, onun sikayetci oldugu konuyu habire acip durmak vicdansizlik degil midir?
Sanırım cevresınden cok asagılayıcı şeyller duyunca egosunu tatmanın etmek ıcın kendısıne yapılanın terasını sıze uygulamak ıstemış özür dılemesı gereken kısım o karsıtaraftakı kız gercı özür dılemekle aşınmaz derler lakın bence sen bıldıgın gıbı yap

Bence hiç ama hiç özür dileyip kaldırmayın bi taraflarını. Hatun kendi kilosundan rahatsız belli ki bu konudan başkada konuşacak bişey bulamamış size sarmış. Sizde çok güzel bir şekilde cevabınızı vermişsiniz hatta az bile yani. Bazı arkadaşlar ağır olmuş söylediğiniz falan demiş ama hiçte ağır değil. İnsan olan 1 kerede anlar. İlk konuşmada durumunuzdan rahatsız olduğunuzu dile getirdiğiniz halde her seferinde dahada ileri giderek canınızı sıkması çok terbiyesizce. :KK14:

X