Hem tatil hem iş

Durumavii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
38
1
27
Öncelikle merhaba. Benim yaz bitmeden tatile tatil içinde paraya ihtiyacım var durum böyle olunca aklıma gelen ilk fikir hem çalışıp hemde tatil yapmak oldu. Bunuda otelde çalışarak sağlıyabilirim sanırım ama daha önceden bir deneyimim yok ama üstesinden gelemiyeceğim bişeyde pek yoktur yeterki isteyiyim. size sorumda şu nasıl böyle bir iş bulabilir yani nereye müracat etmem lazım bu konuyla alakalı pek bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Otellerde falan tatil yapacağınız süre kadar işi bulmanız zor sanki, yani 10-15 günlük bir iş için kimse sizi almaz gibi geliyor, bilemedim.

10-15 gün değil şehir dışı ise bir kaç ay şehir içi ise devamlı çalışabilirim
yabancı diliniz varsa resepsiyonlarda filan çalışabilirsiniz ineternete iş ilanı veren yerlere bakıp kendinize uygun pozisyonlara başvuru yaparsınız dönemlik işçi alan yerler var çünkü ama sanki biraz geç kaldınız çünkü attail sezonu başladı :)

Turist rehberliği falan yapılabilir, onun dışında otelde çalışmak falan yorucu olabilir, mesai bittikten sonra tatillik havada olunur mu, kestiremedim.

X