Hem tipsiz hemde bacaklarıma bakıyor

Yakışıklı olsa bakması problem değildi sanırım. Gerçekten gençlik nereye gidiyor anlamıyorum. Yazık bu kadar boş bir nesil yetişiyor.

Banlanmak istemiyorum
Siz önce kendinizi sorgulayın sonra başkalarına laf edin.

Way arkadaş sen ne zannettin ne yucellttin oyle kendini Allahin werdigini ne guzel gommussun oyle...Hadi guzelsin diyelim allah tependen almis disina wermis biz buna laf ediyo muyuz
Fakesin konu kapansin lutfennnnn

Bunun konularına yorum yapmayalım bence yaptıkça kendini nimetten sayıp saçma sapan konular açıyor hayal gücü çok güçlü ve çok iğreeeeeenç

Senin tipin neye benziyor acaba ? Terbiyesizlik yapıyorsun

Bende sinirler binbesyuz oldu sanki birine nasiyat verir gibi okudum asalamakdan baska birsey değil bu okudum diye kendini ne saniyon yani bemce ortalığı karıştırmak için konu açmaya gelmjssin sen ilk önce kendi insanligini kontrol ettir ikisi edepsiz olabilir yalnıs davranmis olabilir ama senin kisiligine nedemeli kendini bukadae yüksek görme.

gelmiş yine burnu kaf dagındaki prenses. konular hep aynı içerikli bütün erkekler prensesimizn etrafında pervane , ama o kimseyi layık görmez kendine hiçbiri haddini bilmiyo siz prensesin attığı sümük bile olamazsınız erkekler kendinize gelin

Siz de bir dr a gidin ruh ve sinir hastalıklarına lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…