hem yeni gelinim hem uykusuzz :(

nickminckyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
653
720
73
ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimden :62::1::ssz: sorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?

ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimden :62::1::ssz: sorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?

Doktora giderek tiroitlerine baktır aynı zamanda kansızlık ve vitamin eksikliğine baktır bazen bu tür hastalıklar aşırı uyumaya yada uykusuzluğa sebep olur.

uyku konusunda da ben hamileyken inanılmaz uykulu idim gözlerim açılmazdı...bilemiyorum tabiii böyle bi durum olabilir mi?

ne alakası var uykunuzun nazara bağlanmasının..
belli ki vücudunuz yorgun dinlenmeye ihtiyacınız var.
zaten düğün telaşı hazırlıklar stres o kadar yoruyor ki insanı..
izne çıkma şansınız varsa çıkın 1 hafta dinlenin çok iyi gelecektir..

Eniştemiz gece uyutmuyor mu yeni gelinimizi :27:
Şaka bi yana doktora görünmende fayda var.

bende evlendikten sonra iki ay boyleydim.dugun davet aileler stres hersey bir anda bitince insan boyle oluyor..gecer canim merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne alakası var uykunuzun nazara bağlanmasının..
belli ki vücudunuz yorgun dinlenmeye ihtiyacınız var.
zaten düğün telaşı hazırlıklar stres o kadar yoruyor ki insanı..
izne çıkma şansınız varsa çıkın 1 hafta dinlenin çok iyi gelecektir..

gerçekten insan çok yoruluyor ama biz balayına da gidip geldik canım tekrar izin alamam

Back
X