Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem yuzuk takmaya basladı hem de hala tuhaf davranislara devam ediyor,sizce amacı ne?
Bence çok fazla düşünüp tartıyorsunuz. Dersi birlikte aldığınız diğer insanlarla iletişimiz nasıl? Ortak arkadaşlarınız var mı? Bakışlarınızı kaçırmak yerine elinizden geliyorsa bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışın. Hatta dersle ilgili şeyler sorun. Ama kısa tutun konuşmak için mi yoksa ders için mi sorduğunuzu anlayamasın. Ama rahat olmaya çalışın.
O üni de baktı bakıyordu bakıştık olayları olur gerisi gelmez. Bana çok abartı gibi gelmedi arkadaşların dediği gibi bir şeyler hissediyor olsa gelir söyler beklemez. Boşa kafanda kurgulama derim. Alyans aksesuar da olabilir olmaya da bilir yani biri vardır hayatında onla dargın barışıktır.
Benim de öyle sürekli etrafimda olan, gözleri üzerinde olan biri vardı. Labaratuarlarda da ya da hocanın pesinde dolasirken de surekli bir sekilde yanımda dikilirken buluyordum onu. Ayni sekikde tweet begenmeler falan zate hic aksatmadan attığımı begeniyordu..
Üstelik bu bakma yanımda durma olayını da ben farketmemistim, bir arkadasm uyarmıstı bu çocuk sürekli seni takio ediyor pesinde diye.. ben de daha dikkat etmeye basladm sonucta sevgilim var, baskasi umutlanmasn benden diye.
Neyse.. sonra ne oldu biliyor musun? Instagramda sevgilisiyke 2.yılını kutlayan bir fotoğraf paylaştı aşkım hayatım bilmemneler görsen
Yani hic hayallere kapılma. Demekki herkese bakan eden karakterde biri. Sen de onun bakislarina kacamak da olsa karşılık vermissin o da bakmaya devam etmis. Üzerinde durna bosver
sadece baslıga ve birkac satıra bakarak söylüyorum . capkın erkek sonucta karısını aldatan gül gibi gecinen erkekler yokmu . seven adam gelir konusur .
sen onun pesinden gitmesen bile o kosar