- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
benim de tez var hazır elin sıcakken onu da mı aradan çıkarsan![]()

O zaman da ben topuklarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de tez var hazır elin sıcakken onu da mı aradan çıkarsan![]()
Yaaaaa sevindim. Belki önyargı ama olumlu önyargı olunca kitap daha güzel okunuyor benceBen yıllar önce okumuştum güzeldi. Altı çizilecek çok yer bulacaksın :)
Teşekkür ederimtebrikler
O zaman da ben topuklarımKelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
![]()
Günaydın
hımm merak ettimMor Vampirella kitabım bitti.
Yeni kitabım : Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı fikir birliği ( ömür boyu mutluluk serisi 4.kitap ) - 71 sayfa
Nego de hatırlamıyormuş. O zaman şöyle yapalım mı bir bildirim topiği açalım oraya sadece bitirdiğiniz kitapları yazın ama onları da favoriye kaydedin ki o ay neleri okuduğunuzu bilin yani örnek vereyim:
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
(2 hafta sonra yine başka kitap bitti diyelim yeni bildirim şu şekilde:)
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
-Ve Dağlar Yankılandı
bu şekilde bir topik olsun mu düşünceler nedir?
Bence de olabilirNego de hatırlamıyormuş. O zaman şöyle yapalım mı bir bildirim topiği açalım oraya sadece bitirdiğiniz kitapları yazın ama onları da favoriye kaydedin ki o ay neleri okuduğunuzu bilin yani örnek vereyim:
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
(2 hafta sonra yine başka kitap bitti diyelim yeni bildirim şu şekilde:)
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
-Ve Dağlar Yankılandı
bu şekilde bir topik olsun mu düşünceler nedir?
Az önce nihayet okumakta olduğun kitabimı bitirdim.moni
morordek
hedef38beden @kardelelen321
miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 @serguzestt @damlapal
Nego @MiuLego @LAydLiNe @ozgemsiii @ballikayfe @oynakbasi34 @eceboce @tuzsuz_ruh @Floweroflife @Bonus
Munzevi Zencefil @yolcukardelen
Kızlar Haziran ayı bitimine son 3 gün Cumartesi günü saat akşam 21:00 a kadar Haziran ayında okuyup bitirdiklerinizi yazıp beni etiketleyin ve ilk ay derecelerimizi sergileyelim ilk sayfamız şenlensin ve bir analiz yapayım.![]()
Neden devam edemedin bilmiyorum ama bitirdiğinde iyi ki okumuşum diyeceğin bir kitap olacak bence. Ben çok severek okumuştumAz önce nihayet okumakta olduğun kitabimı bitirdim.
Tam 3 kez elime alıp başladığım ve bir türlü devamını getiremediğim, Kürk Mantolu Madonna' yı okumaya başlayacağım.![]()
Uyanan hızımla ilgilendim, eşimi şehir dışına gönderdim ama inat ettim bitmeden yatmadım![]()
Mor Vampirella Semerkant bitti nihayet yarın yeni kitabımı ve Semerkant ile yorumumu eklerim inşallah
![]()
Mor Vampirella kitabım bitti.
Yeni kitabım : Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı fikir birliği ( ömür boyu mutluluk serisi 4.kitap ) - 71 sayfa
Kitabı bitirdim. Şu an hüzünlüyüm. Hem kitabın bitmesi hem sonu..
İçimde bir burukluk var.
Yeni kitabım.
Nabız - Jeremy Robinson
480 sayfa.
Bu kitap biraz elimde duracak gibi, yavaş okuyacağım.
Az önce nihayet okumakta olduğun kitabimı bitirdim.
Tam 3 kez elime alıp başladığım ve bir türlü devamını getiremediğim, Kürk Mantolu Madonna' yı okumaya başlayacağım.![]()
Geçmiş olsun az olsun o da olur sen kendine dikkat etKara Kitap'ın 47. Sayfasındayım.
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk kitabının 78. Sayfasındayım.
Benim migrenim var. Hızlı ilerleyemiyorum
Bu hafta çok ağrıdı yine.![]()