Arkadaşlar merhaba .ben aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım . İşlerim nedeniyle embriyolarını dondurduk inşallah martın sonu gibi transfer olacak ama benim bi sıkıntım var . Şimdi ben tüp bebekten yaklaşık iki ay önce iğneli aşılama olmuştum . Orada sol yumurtalıkta oluşan kist nedeniyle ara kanamam oldu ,ve tabiki aşılama bu nedenle tutmadı .20 günü aşkın süre kanama devam etti .sonra doktorum bana cyclo progynova verdi .kanamam durdu.akabindeki adetle tüp bebeğe başladık . Ama bunda da hep sol tarafım ağrıyordu yumurta toplama sonrası embriyoları dondurma kararı aldık ,ancak ben bulunduğum yerde muayene olduğumda solda kendi içine kanayan bir kist (hemarojik) oluştuğunu gördük ,sonra adet gördüm ve Doğum kontrol hapı verdi doktorum ,şu an muayenelerde solda bişey gözükmüyo diyorlar ama benim ağrım devam ediyor , transfere hazırlanıyoruz ama bu ağrı nedeniyle kafamı veremiyorum .korkmaya başladım aklıma kötü kötü şeyler geliyor
İçinizde hemarojik kisti geçtiği halde ağrısı bi süre devam eden oldu mu ?lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar kötü hissediyorum kendimi