Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vasifa gerek yok biyoloji bilmek bile bunun yanlış olduğunu gösterir
Kusura bakmayın ama sabit görüşle çok boşsunuz bu konuda birde biyoloji diyorsunuz. Biyolojik açıdan bu gibi durumlar kaç defa açıklandı kaç defa bu gibi şeylerin psikolojik olmadığı açıklandı ispatlandı yorum yazmak kolay sizin gibiler bu tarz insanların psikolojisini bozuyor aslında toplumda dışlama kabul etmeme onları düzelecek birşey olcağına inandırma çabaları gerçekten çok boşca.

şu ülkede

Siz bile iki kelimemden nasıl biri olduğunu farketmişsiniz, benim gözüm bildiğin kör olmuş nasıl böyle oldum bilemiyorum aynı iş yerinde olmasak sıkıntı değil,arada yüzünü görsemde fazla umrumda olmuyordu.Ama şimdi dibimde resmen yanyana oturuyoruz masada ve çok çok hareketli herkesi avucunun içine alarak konuşuyor dolayısıyla senin diğer insanlarla iletişimini bile kısıtlıyor ben ne halt olduğunu bilsemde biraz sevimli davransa eski davranışları geliyor aklıma ve kaybediyorum kendimi bir an için yani

bölüm değiştiremez misin?

benim bi arkadaşım onu aldatan eski sevgilisiyle böyle burun buruna çalışıyordu hiç sallamayıp yeni sevgili bile yapmıştı yani. aslında dirayetli olsan yanında olmasıyla unutmanı bile kolaylaştırabilirsin biraz kendini hissizleştirmeye çalış.

Ya dünya kabul etmiş homoseksüelliğin hastalık olmadığını, tercih olmadığını, tedavi edilmelik bir durumun yaşanmadığını, hala "Tedavi olun, psikolojik, yok hormon şeysi, yanlış tercih" filan.

Yönelim bu arkadaşım yönelim, tercih edilmiş, hastalığa tutulunmuş bir şey değil. Bu şekilde varsın, hücrelerinde bu var, böyle doğuyorsun. Bi de Lut kavmini sokuşturmuşlar araya. Dini yorum gelmese şaşardım.

Mune Mune müdürüm, buralar karışıyor.

Ben karşınızdaki kişinin lezbiyen olamayacağını düşündüm. Sırf bir merak uğruna ve ilgi görmek adına sana yaklaşmış olabilir.. merak etme bı sadece senin için değil kadın erkek iliskileri için de geçerli olan bir durum .. kimse mutluluğu kolay bulamıyor. Doğru insan herkese kolay kolay denk gelmiyor

Haklısınız..ama nasıl davranacağım aynı iş yerinde onunla çalışırken yani bilmiyorum diğerleri onunla takılıyor ben onlarla takılmasam tek kalırım bilmiyorum yani nasıl olacak.

Biyolojide tüm dünya varlığı bir değil mi? :) İnsanlar için ayrı bir dal mi var??? Hayvanlar da Allah'ın yarattığı insanlar da 😊
Doğru söylüyorsunuz herşeyi Allah yaratmış ama başka başka yaratmış bizde fotosentez yapalım o zaman madem aynıyız:)

Doğru söylüyorsunuz herşeyi Allah yaratmış ama başka başka yaratmış bizde fotosentez yapalım o zaman madem aynıyız:)
Hahhha 😂 her varlığın yaratılanin farklı özelliği var sonuçta. Verdiğin örnek aşırı saçma 😂😂😂 eşcinsellik doğada da vardır ve normal bir durumdur. Sonradan tedavi edilecek bir hastalık değildir. Yaratılıştan gelir.

Sizin ona olan ilginizi ilişki boyutunda görüyor muydu yoksa sadece çok yakın bir kız arkadaş gibi mi algılıyordu bilmiyorum.Bu denli o kıza kapılmanızın nedeni de muhtemelen ülkede sizinle aynı duyguları paylaşan çevrelere ulaşamıyor oluşunuzdan kaynaklanıyor olabilir.Çoğunluk heteroseksüel bir yaşam sürdüğü için, eş olarak yaklaşabileceğiniz insan bulmak ya da saklanmasından dolayı bunun farkına varmak durumunuz zor.Kız sizin ilginizden faydalanmış, eminim çok zordur ama kafanızdan atmaya çalışın.En azından nette ulaşılabilirliği olan birileriyle tanışabileceğiniz ortamlar vardır belki.Çivi çiviyi söker derler ben de bir parça katılıyorum açıkçası bu söze.

Birim değiştirme ihtimaliniz hiç yok mu? Sizin için gerçekten çok zor bir durum, görmeyin, duymayın diyeceğim ama çok zor. Size davranışları nasıl bu arada o kadar zamandan sonra?

şu ülkede

Siz bile iki kelimemden nasıl biri olduğunu farketmişsiniz, benim gözüm bildiğin kör olmuş nasıl böyle oldum bilemiyorum aynı iş yerinde olmasak sıkıntı değil,arada yüzünü görsemde fazla umrumda olmuyordu.Ama şimdi dibimde resmen yanyana oturuyoruz masada ve çok çok hareketli herkesi avucunun içine alarak konuşuyor dolayısıyla senin diğer insanlarla iletişimini bile kısıtlıyor ben ne halt olduğunu bilsemde biraz sevimli davransa eski davranışları geliyor aklıma ve kaybediyorum kendimi bir an için yani
Farkettim tabi farketmem mi, aynı mallığı bende yaptım çünkü :D Adına aşk deniyor ama 5 sene sonra falan hay kafama tüküreyim diyorsun. 2 sene it gibi peşinde gezdimde bana haber vermeden yurtdışına taşındı. Çok zor atlattım ama sonra güçleniyor insan. Acaba işle ilgili bahane çıkarsan yada çalışma arkadaşlarımla yapamıyorum desen departman değişmezler mi?

Psikolog ne yapabilir bu duruma yahu, kadının hisleri farklı işte farklı. Psikolog sizin tercihlerinizi değiştirebilir mi mesela? Cevap hayırsa, başka bir şey demeyeceğim
Tercih normal anatomiye uygunsa imkansıza yakındır ama çocukluktan kaynaklanan bir durum olabilir bir olay şok geçirmiş olabilir bebeklikten beri gelişim psikolojisine bakarsanız her yaşta ayrı bir özellik kazanılıyor tuvalet eğitimi en basit yanlış olursa cimri oluyor cimriliginde tedavisi var bu da onun gibi birşey cinsiyet ayrımı cinsellik adı verilen dönemler belli kritik dönemlerde kazanılır yanlış olursa da bu gibi sonuçlar çıkar en iyi psikolog bilir tabiki

Kusura bakmayın ama sabit görüşle çok boşsunuz bu konuda birde biyoloji diyorsunuz. Biyolojik açıdan bu gibi durumlar kaç defa açıklandı kaç defa bu gibi şeylerin psikolojik olmadığı açıklandı ispatlandı yorum yazmak kolay sizin gibiler bu tarz insanların psikolojisini bozuyor aslında toplumda dışlama kabul etmeme onları düzelecek birşey olcağına inandırma çabaları gerçekten çok boşca.
Ağzın bal yisin😁

Tercih normal anatomiye uygunsa imkansıza yakındır ama çocukluktan kaynaklanan bir durum olabilir bir olay şok geçirmiş olabilir bebeklikten beri gelişim psikolojisine bakarsanız her yaşta ayrı bir özellik kazanılıyor tuvalet eğitimi en basit yanlış olursa cimri oluyor cimriliginde tedavisi var bu da onun gibi birşey cinsiyet ayrımı cinsellik adı verilen dönemler belli kritik dönemlerde kazanılır yanlış olursa da bu gibi sonuçlar çıkar en iyi psikolog bilir tabiki

Ee tamam ben psikoloji eğitimi aldım, diyorum, hastalık değil.
O tanı kitabını yalayıp yutup ezberlettiler Klinik psikolojide üzerine basa basa da öğrettiler hastalık değildir diye :KK45:

Hahhha 😂 her varlığın yaratılanin farklı özelliği var sonuçta. Verdiğin örnek aşırı saçma 😂😂😂 eşcinsellik doğada da vardır ve normal bir durumdur. Sonradan tedavi edilecek bir hastalık değildir. Yaratılıştan gelir.
Yaratılıştan gelir öyle mi :) ne diym siz öyle diyorsanız öyle olsun iyi akşamlar;)

size cevap vermemek için baya tuttum kendimi ama banlanmayı göze alarak yazacağım.Allah neden bu şekilde yaratmış konu sahibini? İnsan olmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence, bilimsel olarak bizler de hayvanız.Aşağıda eklediğim fotoyu bir inceleyin.Başlangıçta tüm hayvanlarla aynı şekilde başlıyoruz, sonra türlerine göre şekil alıyor her canlı.

Eklentiler

• 2091.webp
    2091.webp
    25 KB · Görüntüleme: 58
Ee tamam ben psikoloji eğitimi aldım, diyorum, hastalık değil.
O tanı kitabını yalayıp yutup ezberlettiler Klinik psikolojide üzerine basa basa da öğrettiler hastalık değildir diye :KK45:
İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X