Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tercih normal anatomiye uygunsa imkansıza yakındır ama çocukluktan kaynaklanan bir durum olabilir bir olay şok geçirmiş olabilir bebeklikten beri gelişim psikolojisine bakarsanız her yaşta ayrı bir özellik kazanılıyor tuvalet eğitimi en basit yanlış olursa cimri oluyor cimriliginde tedavisi var bu da onun gibi birşey cinsiyet ayrımı cinsellik adı verilen dönemler belli kritik dönemlerde kazanılır yanlış olursa da bu gibi sonuçlar çıkar en iyi psikolog bilir tabiki

Cimrilik ile eşcinselliği nasıl bir tutabiliyorsunuz? Eşcinsellik bir hastalık değil ki bir tedavisi olsun siz önce bunu kabullenin, ne psikiyatrist ne başka bir doktor bu durumu engelleyebilir. Soru sahibi nasıl yönelimimi değiştirebilirim diye sormamış farkındaysanız sizin burda yaptığınız sadece ortalığı karıştırmaya çalışmak ve hiç haddiniz olmayarak insanları yargılamak.

Yasamadigim için neler hissettiğini anlayamam. Günah mı diye sormussunuz Lut kavmini okumanızı tavsiye ederim. Başka şeylere odaklanin spora,doğaya herşeye ama lütfen kendin cinsinizden uzak durun. Bir topluluğun helak olmasına sebep bu konu. Allah yardımcınız olsun,içimizdeki hissettiğiniz duygulardan eser kalmasın inşallah.(konu sahibi dışındaki alintilara cevap vermiciimm)

45 cocuk tecavüz edildiginde, toplum helak olunmuyorsa, hatta yapanlar cezalandirilmiyorsa bile, iki yetiskin birbirini sevdigindede toplum helak olmaz, korkma :KK14:

psikoloğa gittim ve en son mutlu olduğun an nedir dedi bana sevildiğim an dedim kim tarafından dedi onun tarafından dedim..Bir erkeği sevsem mutlu olurum gibi geliyor dediğimde bana neden mutlu olursun dedi? Nedeni belliydi toplumdan dışlanmazsın tırnak içinde bazılarının dilinde"normal"bir insan olarak hayatını devam ettiririmdi aslında tek cevabı..severim mi sevmeliyim mi diyorsun dedi.o kadar haklıki bir şey diyemedim çünkü sevmeliyim diyordum.. ve zorla nasıl sevilirdiki..

bölüm değiştiremez misin?

benim bi arkadaşım onu aldatan eski sevgilisiyle böyle burun buruna çalışıyordu hiç sallamayıp yeni sevgili bile yapmıştı yani. aslında dirayetli olsan yanında olmasıyla unutmanı bile kolaylaştırabilirsin biraz kendini hissizleştirmeye çalış.

değiştiremem çünkü bir kez yer değişikliği talep ettim bir dahakine yaparsam sorunlu personel olarak adım çıkar ve bu en son isteyeceğim şey ama onun gitme ihtimali var öyle bir şeyler söylediğini duydum... Umarım gider belkide beni zorlayan şuanki yaşadığım yalnızlık durumu

size cevap vermemek için baya tuttum kendimi ama banlanmayı göze alarak yazacağım.Allah neden bu şekilde yaratmış konu sahibini? İnsan olmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence, bilimsel olarak bizler de hayvanız.Aşağıda eklediğim fotoyu bir inceleyin.Başlangıçta tüm hayvanlarla aynı şekilde başlıyoruz, sonra türlerine göre şekil alıyor her canlı.
Çok kral bir insan var burada😍😍 :KK52: :cool::KK52:

İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi

Normal, fizyolojide de gördüğümüz üzere doğadaki canlılarda var, normal.
Türkiyede okudum.
Ek olarak tuvalet eğitiminin cimriliğe yol açabileceği ile ilgili bir şey yazmışsınız ancak bu yalnızca Freudyen yaklaşımda ele alınan bir konu ve artık neo-freudyenler dahi kendilerini yenileme yoluna gittiler.
Hoş ben hala sevmem Freudyen isteyen taşlasın, eskidi artık o 1800lerin sonu psikolojisi, artık insanlar kanıtlayabileceği teorilere yöneliyorlar...

Yok sonradan vahiy olarak geliyor. O insanlar da bilerek ayrıma maruz kalacakları bir hayat seçiyorlar. Size de iyi akşamlar
Cimrilik ile eşcinselliği nasıl bir tutabiliyorsunuz? Eşcinsellik bir hastalık değil ki bir tedavisi olsun siz önce bunu kabullenin, ne psikiyatrist ne başka bir doktor bu durumu engelleyebilir. Soru sahibi nasıl yönelimimi değiştirebilirim diye sormamış farkındaysanız sizin burda yaptığınız sadece ortalığı karıştırmaya çalışmak ve hiç haddiniz olmayarak insanları yargılamak.
Ben kimseyi yargılamiyorum keşke bunu anlasaniz diyecek çok şey var da neyse ortalığı siz ve sizin gibiler böyle durumları desteklediği için karıştırıyor !

psikoloğa gittim ve en son mutlu olduğun an nedir dedi bana sevildiğim an dedim kim tarafından dedi onun tarafından dedim..Bir erkeği sevsem mutlu olurum gibi geliyor dediğimde bana neden mutlu olursun dedi? Nedeni belliydi toplumdan dışlanmazsın tırnak içinde bazılarının dilinde"normal"bir insan olarak hayatını devam ettiririmdi aslında tek cevabı..severim mi sevmeliyim mi diyorsun dedi.o kadar haklıki bir şey diyemedim çünkü sevmeliyim diyordum.. ve zorla nasıl sevilirdiki..

değiştiremem çünkü bir kez yer değişikliği talep ettim bir dahakine yaparsam sorunlu personel olarak adım çıkar ve bu en son isteyeceğim şey ama onun gitme ihtimali var öyle bir şeyler söylediğini duydum... Umarım gider belkide beni zorlayan şuanki yaşadığım yalnızlık durumu
Daha ondan daha çok sevebileceğin kaaac kişi çıkacak karşına.ama aynı yerde dipdibe olman biraz zorlayıcı..

Tatlim , once kendini kabul et
Kendin gibi bir kadin bul sevecek
Bence senin hatun hetero , sadece senin ilginden hoslandi
Hic kendini degismeye zorlama , lezbiyen bir arkadasim var cok cok mutlu ve kendiyle barisik bir kadin
Herkesin gipta ettigi , basarili , kulturlu , muhtesem bir hatundur
O gipta edenler gay oldugunu bilseler hayatlarinin sokunu yasarlardi herhalde :)
Neyse sen kendin ol , elbet seni sevecek bir kadin cikacaktir ❤️

Normal, fizyolojide de gördüğümüz üzere doğadaki canlılarda var, normal.
Türkiyede okudum.
Ek olarak tuvalet eğitiminin cimriliğe yol açabileceği ile ilgili bir şey yazmışsınız ancak bu yalnızca Freudyen yaklaşımda ele alınan bir konu ve artık neo-freudyenler dahi kendilerini yenileme yoluna gittiler.
Hoş ben hala sevmem Freudyen isteyen taşlasın, eskisi artık o 1800lerin sonu psikolojisi, artık insanlar kanıtlayabileceği teorilere yöneliyorlar...
Kendimi çok cahil hissettim şu an.. ağlicam

Konu sahibi sizden cinsel tercihi için soru sormamış
Lütfen insan olarak birbirimizin tercihlerine saygı duyalım
24 yaşında bir hanım çocuk değil çocuk bile olsa annesi var babası var
Herkes aynı dine aynı bakış açısıyla bakmak zorunda değil
Konu sahibi aşk acısı zordur yapacak birşey yok o insandan sana mutluluk gelecek gibi hissetmedim
Acını yaşa ve geleceğe bak yapacak başka da birşey yok

Ben kimseyi yargılamiyorum keşke bunu anlasaniz diyecek çok şey var da neyse ortalığı siz ve sizin gibiler böyle durumları desteklediği için karıştırıyor !
Valla sizin gibi insanlar sayesinde de gay erkekler paravan evlilik yapıp kadınları ömür boyu mutsuzluğa esir ediyor. Trans kadınlar seks işçisi olmak dışında alternatif iş bulamıyor, ömür boyu dışlanıyor. İntihar edenlerin haddi hesabı yok.. bence sen önce kendi fikirlerini sorgula

24 yaşındayım, güzel bir çocukluk geçirmedim hemcinsim olan birisine aşığım ve bu ilk değil karşı cinsten hiç sevgilim olmadı bazen karşı cinsten de hoşlansam da baskın olarak kendi cinsim önde geliyor biseksüel olduğumu düşünüyorum ama emin değilim, aşık olduğum insanla üstü kapalı karmaşık bir ilişkimiz vardı o yanardönerdi hem karşı cinsle sevgili olur hem de benimle yakından ilgilenirdi hal böyle olunca onun şefkatiyle onu sevgilim gibi hissederdim benimserdim ama aramız çok kötü bozuldu bir gün yüzüstü bıraktı beni yüzüme bile bakmadı hiçbir suçum yokken, saçma sapan bahanelerle tek bir kalemde sildi beni, defalarca yazdım tamam zaman ver dediğinin ertesi günü yine sildi beni, sevgili desen sevgili değildik arkadaş desen o da değil karışık bir şeydik...dengesiz bir insandı ama seviyordum ben onu.. bir gün tamamen bitince çok zor atlattım bunu aynı iş yerinde çalışıyorduk ve her gün görüyordum onu ama şuan ise kader midir bilmem yer değişikliği sebebiyle beni onun bulunduğu birime verdiler şuan aynı odada çalışıyoruz yan yana oturuyoruz bunu ilk öğrendiğim anda kendime gelemedim, nasıl ondan uzak duracaktım nasıl mesafeli olacaktım?şuan çok çok çok zorlanıyorum konuşuyoruz ama sadece iş konusu bana karşı mesafeli yaklaşmıyor asla ve başkalarıyla daha yakın temas halinde bu beni üzüyor ve elimde olmadan kıskanıyorum yer değiştirmem gibi bir durum söz konusu bile değil burada öyle zorki.. çünkü kendim yer değişikliği talep ettim ve kader de ne hikmetse onun yanına düştüm. Ben daha önceden de hemcinsimle alakalı böyle bir buhran atlattım ama bu ikinciydi artık çok yoruldum, sevmek istemiyorum, bu şekilde acı çekerek yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum dua ediyorum olmuyor, bu duygularımı sadece annem biliyor ve kaldıramıyor bunu onu da üzüyorum kendimi de kavga ediyoruz her gün.. Bilmiyorum insan kalbine nasıl hükmederki., o benim gibi değil ve erkeklerle daha çok ilgileniyor.onun benim sevgimi zerre haketmediğini çok iyi biliyorum beni çok yıprattı çünkü çok nankör bir insan ama hala biraz yumuşak davransa dayanamıyorum 1 buçuk senedir tek bir kelime konuşmamışız 1 buçuk sene sonra iş sebebiyle bir araya geliyoruz..buna dayanmak öyle zorki gözlerine bakmak nötr konuşmaya çalışmak...şuanki durumuma üzülüyorum ve bu yaşadıklarıma dayanamıyorum..Belki kendime üzülüyorum belki onun bana yaşattıklarına..Bu utanç verici bir durum gibi geliyor değişmek istiyorum oda olmuyor başka birileri olsun istiyorum ona odaklanmamak istiyorum, psikoloğa gittim bana içinden geldiği gibi yaşa ve kendini zorlama özgür bırak dedi...elbette bende isterdim bir erkeği bir kadını sevdiğim gibi sevmek ama bugüne kadar çok çok az hissetmişimdir bir erkeğe karşı bir şeyler hiç sevgilim olmadı ama kadınlar daha baskın geliyor ve bu konuda aşk acısını en son haddinde çektim bir heteroseksüele aşık olarak.. bilmiyorum yadırgamayın bunu herkesin başına gelebilir ve bir gün sizin çocuğunuzda bunları yaşayabilir emin olun bizim elimizde değil dışlanmak için buraya yazmadım umarım beni anlarsınız..Çok yoruldum.
Öncelikle psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor hem de acil olarak size bolca dua ve ibadet etmenizi öneririm ruhunuza iyi gelir.

Sizin ona olan ilginizi ilişki boyutunda görüyor muydu yoksa sadece çok yakın bir kız arkadaş gibi mi algılıyordu bilmiyorum.Bu denli o kıza kapılmanızın nedeni de muhtemelen ülkede sizinle aynı duyguları paylaşan çevrelere ulaşamıyor oluşunuzdan kaynaklanıyor olabilir.Çoğunluk heteroseksüel bir yaşam sürdüğü için, eş olarak yaklaşabileceğiniz insan bulmak ya da saklanmasından dolayı bunun farkına varmak durumunuz zor.Kız sizin ilginizden faydalanmış, eminim çok zordur ama kafanızdan atmaya çalışın.En azından nette ulaşılabilirliği olan birileriyle tanışabileceğiniz ortamlar vardır belki.Çivi çiviyi söker derler ben de bir parça katılıyorum açıkçası bu söze.

bazen çok yakın bir kız arkadaş bazen bir sevgiliymişiz gibi aşkım,sevgilim diyordu ve fazlasıyla ilgileniyordu romantik sözlerde söylüyordu..bu öyle bir durumki sapık diyor çıkıyor insanlar sana yani seks işçiliği mi yapılıyor sanıyorlar bilmiyorum tek istediğim benimde birine aşık olmak onunla ilgilenmek ona değer vermek..

Birim değiştirme ihtimaliniz hiç yok mu? Sizin için gerçekten çok zor bir durum, görmeyin, duymayın diyeceğim ama çok zor. Size davranışları nasıl bu arada o kadar zamandan sonra?

maalesef.o kadar zaman sonra öyle yüzsüzki hatta bana ilk başta yaklaşmasının sebebi üzerindeki işi satmakmış açık açık söylüyor bide ben çok çıktım duruşmaya sen çıksan iyi olur birazda 1 buçuk senedir ben çıkıyorum dedi. Sonra ara ara sevimlilikler yapıyor hiçbir şey olmamış gibi hatta kanki falan diyor bazen birileriyle konuşurken araya giriyor cevap veriyor ama ben onunla konuşmaya çalışınca sallamıyor kısa kesiyor.Sadece iş konuşuyoruz genelde yani ne zaman birileriyle konuşsam ama araya girmeye çalışıyor mutlaka ve giriyorda.

Siz yazdıklarınızı tekrar okuyun. Bariz yargılıyorsunuz. Asıl siz ve sizin gibiler kendisi gibi olmayan yani “normal” olmayan insanları yargılandığı, ötekileştirdiği, dışladığı, eleştirdiği için karışıyor ortalık. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız. Ramazan gününde açıldı diye konuyu eleştirmişsiniz siz de Ramazan gününde bir gencin kalbini kırıyor onu günahkarlıkla itham ediyor hatta Lut kavminden alıntı yapıyorsunuz pardon ne hakla? Görmezden gelseydiniz madem buraya gelip yazdınız da elinize ne geçti insanları sinirlendirmekten bir insanı üzmekten başka ne kazandınız?

Şu mübarek ramazan gününde açmayın bari böyle konu ya Rabbim sizi ıslah edip doğru yola cevirsin
Ne diyorsun ya sen?
Bu bir tercih değil
Doğuştan gelen birşey bu
Kızı erkeği yaratan Allah'sa bu kadını da Allah yarattı
Önce insanların seçimlerine saygılı olmayı öğren.
Sonra Ramazan hakkında fetva verirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X