• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Niye konu sahibine herkesin bakmasına bu kadar şaşırılmış ben de bunu anlamadım

Herkes bağdat caddesinde yaşamıyor. İstanbul da bile sahilde spor yapana laf atıldığını çok gördüm ki konu sahibi tutucu bir Kayseri mahallesinde yaşıyor. Parkta barzolar gayet de bakıyordur ne yapıyor bu diye.
Bunlar yaşanıyor arkadaşlar. Siz galiba Avrupa’da ya da İstanbul’un en medeni semtlerinde yaşıyorsunuz ki görmemişsiniz böyle şeyler.
Ki İstanbul’un ulu orta yerlerinde şort giyip tekme yiyen kardeşimiz haberlere düşmeden burda konu açsa, yok artık şort giydiğin için değildir o mu diyecektik?
Maalesef ülkemizin geldiği nokta bu.

Niye konu sahibine herkesin bakmasına bu kadar şaşırılmış ben de bunu anlamadım

Herkes bağdat caddesinde yaşamıyor. İstanbul da bile sahilde spor yapana laf atıldığını çok gördüm ki konu sahibi tutucu bir Kayseri mahallesinde yaşıyor. Parkta barzolar gayet de bakıyordur ne yapıyor bu diye.
Bunlar yaşanıyor arkadaşlar. Siz galiba Avrupa’da ya da İstanbul’un en medeni semtlerinde yaşıyorsunuz ki görmemişsiniz böyle şeyler.
Ki İstanbul’un ulu orta yerlerinde şort giyip tekme yiyen kardeşimiz haberlere düşmeden burda konu açsa, yok artık şort giydiğin için değildir o mu diyecektik?
Maalesef ülkemizin geldiği nokta bu.

konu sahibi erkekler beni rahatsız ediyor dememiş yalnız. kadınlar ben geçerken kocalarının bakışlarını takip ediyor vs demiş.

manken filan değilse geçen kişi orada oturan bütün kadınların da sayko olup her geçen kadından rahatsız olacaklarını sanmıyorum. abartılı bir konu.

konu sahibi erkekler beni rahatsız ediyor dememiş yalnız. kadınlar ben geçerken kocalarının bakışlarını takip ediyor vs demiş.

manken filan değilse geçen kişi orada oturan bütün kadınların da sayko olup her geçen kadından rahatsız olacaklarını sanmıyorum. abartılı bir konu.
Valla ben bu sitede en çok kadının kadına düşman olduğunu öğrendim :)
Daha bugün bir konuda üç üye açık açık yazdı bir kız geçince çaktırmadan sevgilime bakıyorum, o da bakacak mı diye şeklinde. Yani diyeceğim o ki konu sahibinin anlattıklarını her kadın yaşıyordur, sadece fark etmiyordur ya da şanslıdır ya da çevresi mükemmeldir

Daha bugün bir konuda üç üye açık açık yazdı bir kız geçince çaktırmadan sevgilime bakıyorum, o da bakacak mı diye şeklinde. Yani diyeceğim o ki konu sahibinin anlattıklarını her kadın yaşıyordur, sadece fark etmiyordur ya da şanslıdır ya da çevresi mükemmeldir

bilmiyorum ya ben de denk geldim tabi ama her seferinde böyle olmuş olmasına inanmak istemedim sanki. ülkece bu kadar delirmiş olmamalıyız. :)

bilmiyorum ya ben de denk geldim tabi ama her seferinde böyle olmuş olmasına inanmak istemedim sanki. ülkece bu kadar delirmiş olmamalıyız. :)
Yalniz her seferinde degil okursaniz eger yeni cikmistim.yuruyuse boyle biseyle karsilasinca da o parka gitmedim yolda yurudum orda oyle bi sorun yasadigimi soylemedim yokus oldugu icin parki tercih ettim ve tekrar gitmeye korktum

Valla yorumlari okuyunca burdaki acayip kadinlarin uye oldugunu dusunmeye basladim :) herkes delirmis gibi ustume saldirdi hayret bisey sanki hayal gucumu kullanarak yazdim bunlari tuhaf insanlar gercekten :)

Kaç gündür çözülemeyen dert oldu mübarek :işsiz: Rahatça yürüyüş yapmak en doğal hakkınız elbette, buraya kadar tamam bakılması hiç hoş değil. Ama konu başlığı en felâket kısım bence, siz çift cinsiyetli misiniz ki hemcinslerim diyorsunuz ?? Sadece kadınlar bakıyor gariban erkek tayfası başlarını öne mi eğiyordu ???? Yalnız şu anda aklıma geldi anladığım kadarıyla erkeklerin değil, kadınların bakışı sizi rahatsız eden attığınız başlığa bakılırsa :KK59:

Garip olan da bu kadar geri kafalı yok çocuğunu kapı önüne çıkaran kadınlara bile erkek arıyor denildiği mahallede aynı kadınlar tüm parkta kadınlı erkekli kalabalık mangal yapıyor oradaki kadınları kıskanmıyorlar da onu kıskanıyorlar hani üzerinde dar tayt falan da yok he hiç kadın kız görmemişler yazık.

Kaldı ki konu sahibi aşırı tutarsız hem kocalarının bakışlarını kontrol ediyorlar demiş konuda,hem de bana cevabında ben kocalarını kıskanıyorlar demedim diyor. Tamamen eşi kıskanıp çıkarmadığı için gerçekten kıskanıldığını sanıyor.

Kaç gündür çözülemeyen dert oldu mübarek :işsiz: Rahatça yürüyüş yapmak en doğal hakkınız elbette, buraya kadar tamam bakılması hiç hoş değil. Ama konu başlığı en felâket kısım bence, siz çift cinsiyetli misiniz ki hemcinslerim diyorsunuz ?? Sadece kadınlar bakıyor gariban erkek tayfası başlarını öne mi eğiyordu ???? Yalnız şu anda aklıma geldi anladığım kadarıyla erkeklerin değil, kadınların bakışı sizi rahatsız eden attığınız başlığa bakılırsa :KK59:
Hemcins demek.ayni.cinsiyete sahip oldugum kisiler yani kadinlar.demek erkekler.bakmiyordu ayrica sorunum zsten kadinlarin bakmasi ve eslerini takip eder benden korur gibi haller takinmalariydi benden kac yas buyuk insanlar binlerce yorumda yazdigim gibi yobazlarin yasadigi bi mahallede yasiyorum dememe de sanirim luzum yok artik

Garip olan da bu kadar geri kafalı yok çocuğunu kapı önüne çıkaran kadınlara bile erkek arıyor denildiği mahallede aynı kadınlar tüm parkta kadınlı erkekli kalabalık mangal yapıyor oradaki kadınları kıskanmıyorlar da onu kıskanıyorlar hani üzerinde dar tayt falan da yok he hiç kadın kız görmemişler yazık.

Kaldı ki konu sahibi aşırı tutarsız hem kocalarının bakışlarını kontrol ediyorlar demiş konuda,hem de bana cevabında ben kocalarını kıskanıyorlar demedim diyor. Tamamen eşi kıskanıp çıkarmadığı için gerçekten kıskanıldığını sanıyor.
Allahim yarabbim esleri bakti demedim ilginc bi sekilde eslerinin bakislarini takip ettiler dedim ki parkta zaten erkekten cok kadin vardi ben hayal gormedim ya da isim gucum yok bi yerimden uydurup da burda konu acmaya gelmedim savma sapan cik cik yaptilar ben gecerken kiskaniliyorum da demedim kotu bisey yapyomusum gibi yobazca bi tavir takindilar sizin sabahtan beri bu saldiri eyleminize de anlam veremedim

İnsanları sorgulayacağınıza eşinizi sorgulamalısınız. Bu adam neden bana yıllarca bu eziyeti çektirdi, ben onun kölesi miyim diye.

Belli ki boşuna takıntı yapıyorsunuz. Kimsenin kimseye baktığı yok. Ya da insanların gözleri takip ediiyordur, etrafa bakıyordur gelen geçene öylesine. Böyle doğal bir eylemi bile gözünüzde büyütme evresine gelmişsiniz. Zira burası Türkiye ve Türk kadınları olarak çok zayıf da sayılmayız yani. İnsanların görüp de şaşıracağı ve yadırgayacağı ne olabilir ki.. Daha sık dışarı çıkın ve eşinizin sizin bu hakkınızı istismar etmemesini sağlayın düzelirsiniz. Her bakımdan.

Hadi ya ayni.mahallede mi oturuyoruz ya da tanis falan miyiz nerden biliyosun???
Aynı mahallede olmaya gerek mi var? Sizi tanımama gerek mi var cümleleriniz ortada mantıklı bi yanı yok. BEN YÜRÜRKEN BANA BAKTILAR, KOCALARI BANA BAKACAK MI DİYE CIK CIK SESLER ÇIKARDILAR. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Lütfen. Zira kimsenin umrunda değilsiniz bu kadar.

Eşiniz psikolojinizi bozmuş. İnsanları size çok kötü niyetli olduğunu mu empoze etti. İnsanlar etrafa bakabilir. Kafayı eğip önlerine mi baksınlar. Böyle dertte ilkler okudum.

Ben sizi gayet anladım haklısınız
Yengem kayseride yaşıyordu hem de zengin bir muhitte
Aşırı tutucu bir yer, kadınsan sokakta sigara bile içemezsin demişti
Konu sahibesinin doğru gözlem yaptığını düşünüyorum
Bende kayseriliyim hiçte öyle sokakta sigara içene açık giyiyenene yobaz bakan görmedim
Ne de güzel yerin dibine sokmuşsunuz kayseriyi
Askılıda giyerim kısada hiçte kötü bir olayla karşılaşmadım

bence siz seneler sonra özgürce hareket etmenin paranoyasını yaşıyorsunuz.

Back
X