- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi Blackangel95
Park bahçe gibi yerlerde genelde insanlar gelene geçene bakar, giyimini falan süzer hatta normal cadde üstünde de bunu yapan esnafları ben çok gördüm, önüme bakarım genelde yürürken buna rağmen bakanları farkedebiliyorsunuz. Can sıkıntısından olabilir meraktan olabilir, bizim insanımız seviyor yoldan gelen geçeni süzmeyi. Küçükken biz de balkondan izlerdik :) Mesela muhafazakar bir semtte ben dar pantolon giydiğim için bile çok bakıldığını hatırlıyorum, oysa tatil kasabasında millet bikiniyle dolaşsa kimse bakmaz. Yani oturduğunuz yerle alakalıdır, bir de tabi eşinizden dolayı tedirgin olduğunuz için daha çok dikkat çekiyor olabilirsiniz. Rahat olun, siz kasıldıkça insanlar da noluyor buna diye bakacaklar, kendini beğenmiş diye düşünen olabilir havalı diye düşünen olabilir. Siz kulaklık takın rahat olun, o kadar dikkat çekmezsiniz. Birde size alışmaları gerek, hani orda başka spor yapan yoksa garip gelmiştir, sonuçta mangal yapıyorlar diyorsunuz, otururken de milleti meraktan seyreden çok insan oluyor. Spor yapma alışkanlığı biz de olmadığı için de insanlara garip geliyor, üzerinize alınmayın. Müzik dinleyerek yola bakarak yürüyün. Bir süre sonra alışırlar artık bakmazlar.