Dur sana komik bir sey anlatayim da gul. Annem 70 yasinda minnak bir kadin, saci bembeyaz boyasiz falan. Babam ondan daha genc 5 yas falan. Neyse bu iki kanka her sabah yuruyuse gidiyorlar. Babam annemi aslinda zorla goturuyor yurusun diye ve bir iki saat sahil kenarinda yuruyup geliyorlar (yazlik). Annem dizleri agridigi ve tansiyonu oldugu icin yavas yuruyor, o yuzden babam onden gaza basip gidiyor. Yazin mutfakta geyik yapiyoruz, anneme takiliyoruz, babama takiliyoruz (evin en kucugu benim yasim 30larda ve anne babam 50 senelik evliler) vs " pamuk gibi kadin, minnak, iyi davran anneme bak ucar gider elinden", babam " yav kim ne yapsin anneni, annen zaten cok guzel de degil" , ortalik kahkahalarla yikiliyor "yav he he az dolasmamissin pesinden" diye geyik devam ederken, babam bombayi patlatiyor:) "yav annenize talip cikti" hskfhksdfhkdf error verdik cocuklar olarak:))) "nasil yani baba" ," durun anneniz anlatsin" , annem yav niye soyledin diye hem guluyor hem kiziyor . Meger yururken onun yaslari ya da daha buyuk bir adam gelmis " size bir sey sorabilir miyim" demis, annem de" buyur abi sor bir sey mi oldu demis", adam annemi yururken surekli gordugunu, arkadas olmak istedigini soylemis ve caya davet etmis

Yerlerdeyiz guluyoruz biz, annem "serefsiz , terbiyesiz, utanmaz herif" diye hala sovuyo

"arkadasim var benim deseydin" diye epey geyik yaptik. Ama dusun benim 70 yasinda karbeyaz sacli anneme bile yuruyuste talip cikti, kadinlar haksiz mi ki acep

PP