- 26 Aralık 2016
- 949
- 703
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Teraziden neden 3 tane varTerazi
Terazi
Terazi
Koç
Aslan
İkizler
En çok teraziye gıcığım askdkfkfTeraziden neden 3 tane varhaha, sizin burcunuz ne
Aa çok ilginçYengeç burcuyum ve yengeç burcu ile anlaşamıyorum
Bir insanın yengeç olduğunu direk anlıyorum o dereceAa çok ilginç
Benimde kocamın bir tane arkadaşı var (erkek) mıymıntı biri ve karısının dedikodusunu yapar dururudu şimdi de karısı hamile karısını çok seviyor gibi bir pozlar bir pozlar instagramda.. Aman Allahim yaniBir insanın yengeç olduğunu direk anlıyorum o derece
Hele erkeği evlerden ırakBenimde kocamın bir tane arkadaşı var (erkek) mıymıntı biri ve karısının dedikodusunu yapar dururudu şimdi de karısı hamile karısını çok seviyor gibi bir pozlar bir pozlar instagramda.. Aman Allahim yani
Gıcık oldugunuz teraziler akla geldikce alt alta yazdınız degil miTerazi
Terazi
Terazi
Koç
Aslan
İkizler
Gıcık oldugunuz teraziler akla geldikce alt alta yazdınız degil mi
Neden peki?
Sizin burcunuz nedirOğlak burcu çok sinsi
Ben boga ve balık ile iyi anlaştığımı düşünürdüm, ilişkilerimiz güzel başlasa da sonunda hep kazık yiyen ben oluyorum. Boganın güvenilir görüntüsünün altında oldukça dedikoducu bir yapı çıkıyor ve insan içinde çok fazla değişiyor kadını da erkeği de aynı, muhteşem bir görgüsüzlük örneği. Balık bir iyi, bir kötü oluyorben teraziyim boğa ve balıkla pek anlaşamam. Akrep kadınıda ürkütücü sinsi gelir bana
Evet zaten ne boğa nede balıkla bir sorunum hiç olmadı aynen yazdığınız gibi insanlar oldukları için hiç yanaşmam ve arkadaşlık kurmam kendileriyleBen boga ve balık ile iyi anlaştığımı düşünürdüm, ilişkilerimiz güzel başlasa da sonunda hep kazık yiyen ben oluyorum. Boganın güvenilir görüntüsünün altında oldukça dedikoducu bir yapı çıkıyor ve insan içinde çok fazla değişiyor kadını da erkeği de aynı, muhteşem bir görgüsüzlük örneği. Balık bir iyi, bir kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?