Evet o patavatsız benimmmBurda gelin sen oluyorsun farkındasın inşallah ahahahahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o patavatsız benimmmBurda gelin sen oluyorsun farkındasın inşallah ahahahahaha![]()
sus çakdirmaaaBurda gelin sen oluyorsun farkındasın inşallah ahahahahaha![]()
Ahahahaahaaaaaa gerçekler acıdırsus çakdirmaaa![]()
Üzülme kız yaşanmamış say arada olur bile şeyler bidaha iki kez düşünürsün artık bir nusubet bin nasihatten iyiymişEvet o patavatsız benimmm![]()
''Hemde geline ""ne demek anlamadım :/ ayrıca bende gerçekten birşey sanıp okudum. Ne dym. Allah başka dert vermesin.Ne patavatsız bi cümleydi kadına şiddete hayır ama bana evet öldürün kızlar beni !!
Öncelikle kv sorunu olnayan nadide gelinlerdenim ara sıra küçuk olaylar olsada kv mi seviyorum bi sıkıntımız yok
Keza görümcem de öyle
Ara sıra küsse de sonuç olarak ara karıştıran insanlardan değildir ...
Görümcem eşi ile sıkıntılı dönemler geçiriyor
Kv bu konuda kızına destek olmuyor muş ki bu görümcem in düşüncesi
Kv hep arada kalan üzülen taraf olmuştur zaten çok zor bir hayat yaşamış ...
Bugün kv ile bu konuyu konuşur ken görümcem in annesi hakkında söylediklerinden bahsettim
Kv de o beni keser öyle arada dedi .
Anne kesilir mi dedi ?(kesmek dedi kodu etmek anlamında )
Bende yalnıs olduğunu belirtecek bi cümle ki kurmaz olaydım saf salak'' hemde geline'' dedim kendimi bįcaklamak istedim o an yani o nasil bi cümle
Kv görümcem e söylese yani ne düsünür hakkim da ????![]()
Çaktirmamak ne bi sacmaladim hani olur yaya birden konuydeğistirmek istersin konu bulamaz o değil de fok balikları çok yalnız dersin yaaa öyle bi düzeltmeyle iyce çorba yaptimolan olmuş caktirmasaydin
Şu konudan bunu nasil anladınız bilemiyorum ama yalnıs anlamışsiniz ben kv mi haklı buluyorum bu konuda görümcem e de söyledim bunu, sorun o değil sorun sesli düşünmem di yani hemde geline kesmek yalnıs dedim patavatsız caydı ki görümcem duysa ayıp olurolur yoksa haber verme durumu yok kv beni keser dedi bende hemde geline dedim yani kabul etmiş oldum kestiğkadiniAnlaşılan herkesle herkesin dedikodusunu yapan tiplerdensiniz. Görümceyle annesini çekiştirip, sonra annesine görümcenin dediklerini anlatmak... Tam mikserlik bu. Bilerek mi ara bozmaya çalışıyorsunuz burada, yoksa herkese karşı mı böylesiniz? Dedikodu ve samimiyetsizlikte zirve yapmışsınız. Dikkat edin, bu kadar ikiyüzlülük başınızda patlamasın, onlar ana-kız, yarın birbirleriyle sizin laflarınızı konuşacaklar, işte o zaman seyreyleyin şenliği.
benim annem ve esimin annesi rahmetli oldu .. babalarin ikinci evliligi
babam yeni evlenisiti kariisyla telde konusuyordum,gorumcemden laf açildi,o dediki kaynanan hep ona is yaptiriyor zayif olamsi normal falan dedi
bende e uvey anne tabi anne gibi olmaz elin karisi dedim :)) demis bulundum daha dogrusu ettim bi saflik iste,seninki gibi agzimdan çikdigi gibi pisman oldum ama laf gitti bi kere bende konuyu degsitidim hmn, çakal tabi benimki yermi yemedi
yememis içmemis babama yetistirmisti :))))
Bende tam tersi anladım. Annesi kızım arada şikayet eder . İnsan annesini çekiştirir mi demek istemis bizim kide hemde geline demişGörümcesi ile annesi (Yani konu sahibinin kvsi) tartışmışlar.
Görümce, konu sahibine annesinden yana dert yanmış.
Sonra bizim konu sahibi de gitmiş kvciğine, kendi kızının dedikodusunu yapmış.
Kv "E yani kızım böyledir, bazen öyle benden yana şikayet eder" filan demiş, bizim konu sahibi de "Kız şikayet edilir de geline mi edilir?! Geline geline!!" demiş.
Arada kendinin de dedikodusunu yapmış sanırım.
seker de neeeymisss be ilk duydummmkoptummm
Oluyo demekki arada önümüze seker atiyolar acip yiyoz![]()
Telefondan yaziyorum kusura bakmayın dikkat etmemişim , alıştık whatsapp tan düz yazmaya tabiNeden düzgün yazamıyorsunuz? Cidden ülkemize has mı acaba bu kadar noktadan virgülden, doğru kelimelerden uzak olmak? Daha kendinizi yazıda ifade edemiyorsunuz kaynana ve görümceyle nasıl konuşuyorsunuz?
Lütfen herkese diyorum biraz özen, çok bir şey değil..