• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemde gelinee!!!!

Anlaşılan herkesle herkesin dedikodusunu yapan tiplerdensiniz. Görümceyle annesini çekiştirip, sonra annesine görümcenin dediklerini anlatmak... Tam mikserlik bu. Bilerek mi ara bozmaya çalışıyorsunuz burada, yoksa herkese karşı mı böylesiniz? Dedikodu ve samimiyetsizlikte zirve yapmışsınız. Dikkat edin, bu kadar ikiyüzlülük başınızda patlamasın, onlar ana-kız, yarın birbirleriyle sizin laflarınızı konuşacaklar, işte o zaman seyreyleyin şenliği.

Ne patavatsız bi cümleydi kadına şiddete hayır ama bana evet öldürün kızlar beni !!
Öncelikle kv sorunu olnayan nadide gelinlerdenim ara sıra küçuk olaylar olsada kv mi seviyorum bi sıkıntımız yok
Keza görümcem de öyle
Ara sıra küsse de sonuç olarak ara karıştıran insanlardan değildir ...

Görümcem eşi ile sıkıntılı dönemler geçiriyor
Kv bu konuda kızına destek olmuyor muş ki bu görümcem in düşüncesi
Kv hep arada kalan üzülen taraf olmuştur zaten çok zor bir hayat yaşamış ...
Bugün kv ile bu konuyu konuşur ken görümcem in annesi hakkında söylediklerinden bahsettim
Kv de o beni keser öyle arada dedi .
Anne kesilir mi dedi ?(kesmek dedi kodu etmek anlamında )
Bende yalnıs olduğunu belirtecek bi cümle ki kurmaz olaydım saf salak'' hemde geline'' dedim kendimi bįcaklamak istedim o an yani o nasil bi cümle
Kv görümcem e söylese yani ne düsünür hakkim da ????:işsiz::kızgın:
''Hemde geline ""ne demek anlamadım :/ ayrıca bende gerçekten birşey sanıp okudum. Ne dym. Allah başka dert vermesin. :KK51:

Valla canım yeri gelir gelinle ben annemin dedikodusunu yaparız. Arada gorumcelerim kaynanamın lafı eder bana ama birgune birgun kimse kimseye birşey demez. Sen biraz lafcisin herhalde.

Anlaşılan herkesle herkesin dedikodusunu yapan tiplerdensiniz. Görümceyle annesini çekiştirip, sonra annesine görümcenin dediklerini anlatmak... Tam mikserlik bu. Bilerek mi ara bozmaya çalışıyorsunuz burada, yoksa herkese karşı mı böylesiniz? Dedikodu ve samimiyetsizlikte zirve yapmışsınız. Dikkat edin, bu kadar ikiyüzlülük başınızda patlamasın, onlar ana-kız, yarın birbirleriyle sizin laflarınızı konuşacaklar, işte o zaman seyreyleyin şenliği.
Şu konudan bunu nasil anladınız bilemiyorum ama yalnıs anlamışsiniz ben kv mi haklı buluyorum bu konuda görümcem e de söyledim bunu, sorun o değil sorun sesli düşünmem di yani hemde geline kesmek yalnıs dedim patavatsız caydı ki görümcem duysa ayıp olurolur yoksa haber verme durumu yok kv beni keser dedi bende hemde geline dedim yani kabul etmiş oldum kestiğkadini

Neden düzgün yazamıyorsunuz? Cidden ülkemize has mı acaba bu kadar noktadan virgülden, doğru kelimelerden uzak olmak? Daha kendinizi yazıda ifade edemiyorsunuz kaynana ve görümceyle nasıl konuşuyorsunuz?
Lütfen herkese diyorum biraz özen, çok bir şey değil..

benim annem ve esimin annesi rahmetli oldu .. babalarin ikinci evliligi
babam yeni evlenisiti kariisyla telde konusuyordum,gorumcemden laf açildi,o dediki kaynanan hep ona is yaptiriyor zayif olamsi normal falan dedi
bende e uvey anne tabi anne gibi olmaz elin karisi dedim :)) demis bulundum daha dogrusu ettim bi saflik iste,seninki gibi agzimdan çikdigi gibi pisman oldum ama laf gitti bi kere bende konuyu degsitidim hmn, çakal tabi benimki yermi yemedi
yememis içmemis babama yetistirmisti :))))

benim annem ve esimin annesi rahmetli oldu .. babalarin ikinci evliligi
babam yeni evlenisiti kariisyla telde konusuyordum,gorumcemden laf açildi,o dediki kaynanan hep ona is yaptiriyor zayif olamsi normal falan dedi
bende e uvey anne tabi anne gibi olmaz elin karisi dedim :)) demis bulundum daha dogrusu ettim bi saflik iste,seninki gibi agzimdan çikdigi gibi pisman oldum ama laf gitti bi kere bende konuyu degsitidim hmn, çakal tabi benimki yermi yemedi
yememis içmemis babama yetistirmisti :))))
:KK70::KK70::KK70:koptummm
Oluyo demekki arada önümüze seker atiyolar acip yiyoz :eek::eek:

Görümcesi ile annesi (Yani konu sahibinin kvsi) tartışmışlar.
Görümce, konu sahibine annesinden yana dert yanmış.
Sonra bizim konu sahibi de gitmiş kvciğine, kendi kızının dedikodusunu yapmış.
Kv "E yani kızım böyledir, bazen öyle benden yana şikayet eder" filan demiş, bizim konu sahibi de "Kız şikayet edilir de geline mi edilir?! Geline geline!!" demiş.

Arada kendinin de dedikodusunu yapmış sanırım.
Bende tam tersi anladım. Annesi kızım arada şikayet eder . İnsan annesini çekiştirir mi demek istemis bizim kide hemde geline demiş :KK76: fıkrasına gülünmeyen adam geldi aklima aciklama yapınca :deli:

" Aaa dedikodu yapmııışşş tüüüüü" diyennn herkese diyorum ki ne kadar düzgün bir hayatınız var. Ne mükemmel insanlarsınız. Hayatınız hep böyle mükemmellik içinde olsun. Harika insanlarsınız helal! Konu sahibi arkadaşımm birazcık gayri ihtiyari bir şey çıkmış ağzından belliii:) kayınvalideciğinin tepkisi ne oldu sonrasında? Bir de eğer bu bahsettiğin durumu görümcene sen düzgünce anlatırsan senden duyarsa bence ortada yanlış anlaşılma kalmaz.. Mesela benim de görümcemin eşiyle büyük sorunları var kayınvalidem kayınpederim hep destek kızım gelirsen kapımız açık derler ama o çekmeyi tercih eder.. Annemle yani kv konuşuruz arada dertleşir benimle ben de ona görümcem de gördüğüm yanlış hareketleri söylerim. Öyle yapmaması gerekir derim. Kızdığım konuları söylerim. Açığımdır hep onlara karşı. Fikrim neyse zikrim odur. Siizn de öyle olduğunuzu düşünüyorum gerçekten. Anne ile kızının arasına fitne sokmayı düşündüğünüz hiç geçmedi aklımdan. Sadece biraz basiret bağlanması yaşanmış:) bişey olmaz korkmayın durumdan bahsedin :)

Neden düzgün yazamıyorsunuz? Cidden ülkemize has mı acaba bu kadar noktadan virgülden, doğru kelimelerden uzak olmak? Daha kendinizi yazıda ifade edemiyorsunuz kaynana ve görümceyle nasıl konuşuyorsunuz?
Lütfen herkese diyorum biraz özen, çok bir şey değil..
Telefondan yaziyorum kusura bakmayın dikkat etmemişim , alıştık whatsapp tan düz yazmaya tabi

Back
X