Hemde gelinee!!!!

O kadar anlattım anlamadıysanız sorun sizde hanim efendi açiklama yapmiyicam
Yazdiginiz ilk msj okudum ve yorum yazdim sorununuza.
Butun yorumlarinizi tek tek oturup okuyayim mi?
Varsa bi aciklamaniz ilk sayfaya yazsaydiniz.
Iyi gorumce ve kaynalalarin kaderi bu demek :)

Yazdiginiz ilk msj okudum ve yorum yazdim sorununuza.
Butun yorumlarinizi tek tek oturup okuyayim mi?
Varsa bi aciklamaniz ilk sayfaya yazsaydiniz.
Iyi gorumce ve kaynalalarin kaderi bu demek :)
Demekki okumak gerekiyor .
Bundan sonra okur sunuz .!
Plemiğe girmicem lütfen yorum yapmayın artık

çok buyuk ayip etmişsiniz.gprumceniz sizi yakin bilip dertleşmis sizde hemen kvye iıetmissiniz.hicbir sorununuz yok idisede olacak bu olaydan sonra.dişlanacaksin

Bızım gelinde boyleydı
Abımle alakalı sorunum vardı bırde abımın bı inadı
Bak dedım sen artık bızdensın bunları bilmen gerekıyor abımle alakalı boyle sorunum var senınle alakalı degıl uzak durusum tamamen abımle alakalı dedım

Bu gelinde gıttı anneme ay kızınız ne kotu bı kardes geldi abısını bana cekıstırdı dedi demiş yanı
Annem geline sende okadar ıyısın kı gelip bana soyledin !!! Kızım yanlış bırsey yapmaz demiş
Banada geldı bıdaha bu geline bırsey anlatma dıye

Aradan 2 sene gectı abımle gelin bosandılar sıddetlı gecımsızlıkten ve gelin benden ozur dıledı cook haklıymıssın sana yanlıs yaptım dıye
Dedım bana bırsey olmadı sen kendıne yaptın benım gıbı bı arkadası kaybettın herkese aynısını yapıp evının huzurunu kaybettın yok yere ...hayat senın keyıf senın yolun acık olsun dedım.

Yanı hesap doner sap döner meselesı...

bende bazen anneme kızıp gelinimize dert yanarım acaba o da anneme ispiyonluyor mudur beni

demek ki güvenmeyeceksin arkadaş

Daha vahim bir olayda komşum yaşamıştı; sen tut vatsapta grupta olan oğluna, gelini kes! tabi oğlu uyarıyo anne napıyorsun şu an o da okuyor bunları diye

haha o da kötüymüş.
bu dediğim kadın. arkadaşıyla yazışırken görümce yazıyor.
o da arkadaşına yazdığını sanıp. oyyyy şu kv ve görümceden gına geldi. bir de doğacak olan çocuğuma bir yelek işlemiş iğrenç falan diye. sonra da hop görümceye gönderiyor. halbuki onlarla da bir sorunu yokmuş

Okumuştum sonra düzeltti arayı,anlayışlı insanlardı....Ama bizim komşuya gelin hala yüz vermiyor,kırk yılda bir kaynanalığım tuttu onuda beceremedim diyor:))))

Okumuştum sonra düzeltti arayı,anlayışlı insanlardı....Ama bizim komşuya gelin hala yüz vermiyor,kırk yılda bir kaynanalığım tuttu onuda beceremedim diyor:))))

puhaha ders olmuştur. ben de görsem üzülürüm tabi. ama gene de yaşına veririm. napalım arada oluyor öyle.

Ana-kız arasında işiniz ne yahu, kötü olmuş evet ama nasihat-musibet olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…