TeşekkürlerDürüst olmuşun
Yazdiginiz ilk msj okudum ve yorum yazdim sorununuza.O kadar anlattım anlamadıysanız sorun sizde hanim efendi açiklama yapmiyicam
Demekki okumak gerekiyor .Yazdiginiz ilk msj okudum ve yorum yazdim sorununuza.
Butun yorumlarinizi tek tek oturup okuyayim mi?
Varsa bi aciklamaniz ilk sayfaya yazsaydiniz.
Iyi gorumce ve kaynalalarin kaderi bu demek :)
Dedikodumu yaparsin falanDemekki okumak gerekiyor .
Bundan sonra okur sunuz .!
burda bi konu vardi gorumcesinin watsapina yanlisklikla dedikodusunu gondermisti baskasi diye :)))
o birinci sen de ikinci ol bu konuda :))))))
Daha vahim bir olayda komşum yaşamıştı; sen tut vatsapta grupta olan oğluna, gelini kes! tabi oğlu uyarıyo anne napıyorsun şu an o da okuyor bunları diyeonun eline kimse su dökemezonun ki faciaydı
Daha vahim bir olayda komşum yaşamıştı; sen tut vatsapta grupta olan oğluna, gelini kes! tabi oğlu uyarıyo anne napıyorsun şu an o da okuyor bunları diye
Okumuştum sonra düzeltti arayı,anlayışlı insanlardı....Ama bizim komşuya gelin hala yüz vermiyor,kırk yılda bir kaynanalığım tuttu onuda beceremedim diyor:))))haha o da kötüymüş.
bu dediğim kadın. arkadaşıyla yazışırken görümce yazıyor.
o da arkadaşına yazdığını sanıp. oyyyy şu kv ve görümceden gına geldi. bir de doğacak olan çocuğuma bir yelek işlemiş iğrenç falan diye. sonra da hop görümceye gönderiyor. halbuki onlarla da bir sorunu yokmuş
Okumuştum sonra düzeltti arayı,anlayışlı insanlardı....Ama bizim komşuya gelin hala yüz vermiyor,kırk yılda bir kaynanalığım tuttu onuda beceremedim diyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?