hemen ağlıyorum..

selam kızlar ya bana da bi yol gösterin.ben çok ağlıyorum. örneğin erkek arkadsımla ufak bi tartısma geçsin aramızda benim hemen gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum telefonda da konusurken hemen ağlıyorum. bu kadar zayıf olmak istemiyorum. hemen ağlamak istemiyorum ne yapmm gerekli aranızda benim gibi olanlar da var mı? bu ara kafama çok takıyorum. erkek arkadasımda sinirleniyo hemen ağlama be diyo.eskiden ben ağlarken o da benimle gozleri doluyodu ama simdi duyarsızlastı hatta ağlamasaydın o zaman falan diyo güçlü olmak istiyorum ama gözlerim beni engelliyo:S.:teselli:

canım sende bendensin yaaa tıpkı senin gibiyim aynıyızzzz o kadar söylüyorum bu durum kötü bna yazar mısın aglamak elmizde deil kii :32:

üzülme canim ayni durum bende de var fakat ben sevgilimin karsisinda degilde ailemin yani annemin babamin karsisinda tutamiyorum gözyaslarimi. hic sevmedigim bi durum...

üzülme cnm kendine o kadar sorun yapma ne yapsın yani seni öyle kabul etmeli senin huyunda o hassassın dayanamıyorsun yani önceden sevgilinin gözleri doluyormuş şimdi ağlama be ağlamana alışmış hatta sıkılmış olabilir boşver sen busun seni böyle kabul etmeli seni seven insan senin ağlamanı çekmeli

Ben de eskiden hemen ağlayıveren bi tiptim...Zamanla daha katı mı oluyor insan bilemiyorum ama birkaç yıldır hamilelik dönemim hariç ağladığım görülmemiştir,üstelik balık burcuyum...Dipnot:Yeni halimden memnunum:)

Back
X