hemen ağlıyorum..

dedigin gibi de yapıyorum cnm umursamaz oluyrm hani ilgisiz oluyrm msj atmıyrm falan bu sefer trip yapıyo soğuk oluyo ben uzak o uzak uzaklasıyrz sonra ikimizden biri bu genelde ben oluyorum ondan bi kere bile ayrılalım lafını duymadım "şimdi ya herseyi unutup devam edelim ya da tamamen kopalım birbirimizden" gibi konusuyrz ve konuyu kpatıyrz o bende pek işe yaramıyo anlıcağın...S

anladım canım o zaman tek çaren sorunlarınızı ağlamadan sakin sakin konusarak çözmeye çalışacaksınız

yaşın küçük sanırım, bununla ilgilidir muhtemelen
yaşın ilerledikçe duyarsızlaşmaya başlarsın.

bende çok çabuk ağlarım gözlerimden yşlar hemen aşağıiner nefret ediyorum bu huyumdan ama ben çözüm bulamadım hep ağlarım
bir arkadaşın dediği gibi erkekleri sıkıyor zamanla çok hakkı eşimde önceden ben ağlayınca dayanamazdı özür felan artık ona çok sırada bişimiş gibi geliyor hep benim hatam çok çabuk incilip kırılıyorum biraz daha katı olmalıyım amanasılllllllllll

Ben de çok çabuk ağlarım. Bunun yaşla bir ilgisi yok. Benim yaşım ilerledikçe daha da duygusal olmaya başladım. Merhamet duygum da daha ağır basıyor artık sanırım. Çabuk üzülüyorum. Ama eskiden eşimle evlenmeden önce de çok ağlardım. Tartışınca hemen ağlardım senin dediğin gibi. Gerçi şimdi de pek bir şey değişmedi. Konuşurken salya sümük gidiyorum genelde. Ama yapacak bir şey yok. Çeşmeyi kapatmak mümkün olmuyor. Ya içine akıtacaksın göz yaşlarını, ki onu hiç tavsiye etmem, eskiden ben öyle yapardım. Yada dışarıya akıtacaksın.

maalesef ben de çok sulugözlüyüm hemen ağlayabiliyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum, nasıl çözülmesi gerektiğini de bilmiyorum ama yaşla ilgisi yok bence, insanın yapısıyla alakalı

ben deeee iliskisinin ilk günü aglayan baska biri varmdıır varmıdır acaba o derece bıktım ama bu yönümden :umursamaz: bir süre sonra okdr sıradan gelmeye baslıyoki karşı tarafa :sinifsinif:

bence de yaşla alakası yok.21 yasıma giricem o kdar da küçük oldugumu düsünmüyorum...aslında aslan burcuyum.cok da duygusal olmazlar gliba. ama ben çok kırılganım biri bana alınsın ilgisiz olsun acaba ne hata yaptım diye bile dolar gözlerim.cabucak kızarmaya baslar burnum ve engel olamadıgım sekilde akar göz yaslarım.gizli aglamaya kabulum ama insanların karsısında aglamak istemiyorum biraz dgusz ve katı olmayı bile isterdim aslında bu kdr zayıf olmak yerine....

demekki bende tek değilmişim herseye ağlıyan bi tip oldum çıktım sözlüm yeter artık ağlama konusmam bak senle dese bile tutamıyom coğu zaman kendimi ama ağlamazsam daha kötü olyorum en azından içimdeki hersey dökülüyo dısarı rahat ediyorum

bende çabuk ağlıyorum canım ama sinirden eskiden bağırıp çağırırdım şimdi ise hemen ağlıyorum
O da pek dayanamaz ağlamama sinirliyse yumuşar beni susturmaya çalışır
En komik olanıda tartışırız ben konuşmuorum ağlamaktan tabi çaktırmıorum teli kapatıoruz
ee ben lafları söleyemedim ya tekrar arıyorum bu sefer laf sölicem die yeniden salya sümük (:
yanlız o teselli ederse geçio başka şekilde sabahlarım

bende tek değilmişim sanırım bu hepimizin yapısında var ve duygusal olmamzdan kaynaklanıyor.. ama biz bu konuyu actıktan sonra erkek arkdsmla tartıstık haklıydım satlerce cagrı ve msjlarına cvp vermedim. normalde böle durumlarda ağlardım. ama tuttum kendimi aglamıcam dedim.telde de konustuk gayet sakin konustum ve aglamadım güçlü olucam dedim aglamıcam dedim ve basardım:)

Canım bu bizim yapımızda vardır, bende cok duygusalımdır, ama napalım bizde böyleyiz iste. boshayallersmile

ben çok kolay ağlamam, çok sinirlenmiş yada kırılmıs olmam gerekiyor.. o da mümkünse tek başımayken hırsımı alamadığım için ağlatır beni. ağlıycağını hssettiğinde konusma, gözlerinin içine bakma, başka seyler düşünmeye çalış canım.. yada mümkünse o ortamdan biraz uzaklaş bikaç dakika dahi olsa inan çok işe yarıyorr kaydirigubbakcemile4

ben çok kolay ağlamam, çok sinirlenmiş yada kırılmıs olmam gerekiyor.. o da mümkünse tek başımayken hırsımı alamadığım için ağlatır beni. ağlıycağını hssettiğinde konusma, gözlerinin içine bakma, başka seyler düşünmeye çalış canım.. yada mümkünse o ortamdan biraz uzaklaş bikaç dakika dahi olsa inan çok işe yarıyorr kaydirigubbakcemile4

bu konuyu actıktan sonra sanki sihirli birseylr oldu ve onun yanında hiç aglamadım o yokken bile sadece gözlerim doldu ve sonra tuttum kendimi artık aglamıyrm güçlü olmya calısyrmm sanırım duyarsızlastım

sende bendensin desene.. gerçi ben eskiden böyle değildim gün geçtkçe duygusallaştım güçsüzleştm.. valla yapıcak bişey yok.. tutamıyosun ki kendini.. ynında ağlamamaya calış git başka odaya orda ağla:D

Back
X