Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var gibi duruyor. Bir hafta geciktiyse artık kan verebilirsin bence. Hayırlı olsunBir hafta geçiyor adetim sizce gebelik varmı sonuç hemen çıktı ama silikEki Görüntüle 3224654
Hadi inşallah..Ayyyy vaaaarr![]()
İnşallahGebelik var gibi duruyor. Bir hafta geciktiyse artık kan verebilirsin bence. Hayırlı olsun![]()
Rahim duvarı kalınlaşmış ama kese gözükmüyor sağ yumurtalığın çok karışık olduğu söyledi kan verdim sonuç öğleden sonraya kaldı dış gebelikte olabilir dedi hayırlısı bakalımBenimde ilk başta bundan daha belirgin bir silikti ben teste bakmayı unutmuştum 1 gün sonra testi tekrarladığımda yine çıkmıştı. Dr gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. ;
Bence sizde hamilesiniz:)
Kan verdim sonuç 50 çıktı..benim adetim düzensiz zaten inşallah katlar değerimBenimde ilk başta bundan daha belirgin bir silikti ben teste bakmayı unutmuştum 1 gün sonra testi tekrarladığımda yine çıkmıştı. Dr gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. ;
Bence sizde hamilesiniz:)
Ben de gecikmenin 5. Günü böyle çizgi ve 34 HCG ile öğrenmiştim artar endişe etmeyinKan verdim sonuç 50 çıktı..benim adetim düzensiz zaten inşallah katlar değerim![]()
İnşallahBen de gecikmenin 5. Günü böyle çizgi ve 34 HCG ile öğrenmiştim artar endişe etmeyinsağlıkla gelsin
![]()
Ay çok şükür çok sevindim. Darısı bizeKan verdim sonuç 50 çıktı..benim adetim düzensiz zaten inşallah katlar değerim![]()
Amin inşallahAy çok şükür çok sevindim. Darısı bize
Çok silik bir çizgi var ama kuruma çizgisine de benziyor ne kadar bir sürede belirdiArkadaşlar bu çizgi umutlu mu sizce![]()
Canım bu çizgiler hemen çıkıyor ama kurudukça daha netleşiyorÇok silik bir çizgi var ama kuruma çizgisine de benziyor ne kadar bir sürede belirdi
Kan verdiniz mi sonuç nedirCanım bu çizgiler hemen çıkıyor ama kurudukça daha netleşiyor
Kan vermeyi henüz düşünmüyorum canım biraz daha bekleyeceğim gelmezse giderim bat günümde net değil o yüzden erken gidipte hayal kırıklığına uğramak istemiyorumKan verdiniz mi sonuç nedir
Hayırlısı neyse o olsun inşallah Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıklı bir şekildeKan vermeyi henüz düşünmüyorum canım biraz daha bekleyeceğim gelmezse giderim bat günümde net değil o yüzden erken gidipte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum![]()