- 26 Ağustos 2014
- 21
- 8
- 3
- Konu Sahibi hayat kurtkara
5 aylik evliyim esimle bugun kararlastirdik cocuk yapmaya sabah test yapsam cikarmi ??
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki hemen yarin anlaşilirmi sabah yapsamÇift çizgi. Net
;D ayy cok ozur dilerimmm heycandan elim ayagim dolandi 5 aydir evliyim kocamlaa bugun karar verdik cocuk yapmaya ve olan oldu ne zaman anlaşilir bu durum
Hayır sanmıyorum. Spermlerin ulaşması bile bir günden uzun zaman alıyor diye biliyorum.Peki hemen yarin anlaşilirmi sabah yapsam
Ben ne zaman test yapmaliyim peki ?Hayır sanmıyorum. Spermlerin ulaşması bile bir günden uzun zaman alıyor diye biliyorum.
Cok teşekur ederim 1 gun sonra yapmayi tercih ederim cunku merak ediyorum cokkSimdi oldu cnm aderin 1 gun gecinde idrar testi yaparsin.o kadar bekleyemem dersen supheli iliskiden 10 gun sonra baktr
Tatlım yanlış anlama lütfen kaç yaşındasn sen?Cok teşekur ederim 1 gun sonra yapmayi tercih ederim cunku merak ediyorum cokk
adet günün nezaman?Ben ne zaman test yapmaliyim peki ?
Daha yeni oldu yarim saat filan ilişkiye girdik ama testi ne zaman yapsam diye duşunuyorum adetimde hala gelmediTamam :) şimdi sana tavsiye normal şekilde yaşayın cinsel hayatınızı, bebişi hiiiç takmayın kafanıza... Ama aklında bulunsun adetinin 14. Günü ve ondan önceki ve sonraki 2 gün en verimli dönemler, o zamanlar ilişki yaşamaya özen gösterin... Sonra da adet gecikirse test al bak, daha erken yaparsan çıkmaz testte, adetinin geçmesini bekle