Hemen gebelik için bal taçın çörekotu

ELXIXF22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
11
0
86
39
İstanbul
Mrhb arkdaslar mutlaka duymussunuzdur bende duymustum ama yapmayı hiç denememıstım.ben 10 aydır bebek istiyodum dr gıtmedım hiç sonra int gene burda gördüm aman denemekten bişi olmaz dedim ve adetimi 2. Günü basladım bu karısımı yemeye sabah aksam bır tatlı kasıgı bala bıraz tarcın ve bırazda çörek otu koydum yumurtlama gunume kadar devam ettım.ve suan 4 gunum gecıyo test yaptım hamileyiim hala inanmıyorum tabiki önce rabbimin izniyle daha sonrada bu karısım bilmiyorum bı deneyın bence olmasa bıle ne kaybedersınızki rabbim hepinizn gönlüne göre versın....

bu ay bende kullandım. adetin 2. günü başlayıp 12. günü bıraktım.
benimde geçti günüm ama ben biraz korkuyorum test yapmaya. şimdilik bekliyorum. inşallah olumlu sonucu ben de buraya yazarım.:16:

Son düzenleme:
Mrhb arkdaslar mutlaka duymussunuzdur bende duymustum ama yapmayı hiç denememıstım.ben 10 aydır bebek istiyodum dr gıtmedım hiç sonra int gene burda gördüm aman denemekten bişi olmaz dedim ve adetimi 2. Günü basladım bu karısımı yemeye sabah aksam bır tatlı kasıgı bala bıraz tarcın ve bırazda çörek otu koydum yumurtlama gunume kadar devam ettım.ve suan 4 gunum gecıyo test yaptım hamileyiim hala inanmıyorum tabiki önce rabbimin izniyle daha sonrada bu karısım bilmiyorum bı deneyın bence olmasa bıle ne kaybedersınızki rabbim hepinizn gönlüne göre versın....

Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin... Nazarlardan korusun inşallah:nazar:

ben 3 aydır yiyom tık yok :1: umutluay sen biraz daha bekle cnm bak burdada yakaladım seni

reglım bıttıııı bugun 8.gunum baslasam olmazmı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne güzel yaa :16::16::16: gözünaydin...

tesekkurler arkdslar valla olkacagımı vardı yoksa bu mucızeylemı oldu bılmıyorum ama sadece buay ilk kullandım.sadece 2 cızgıyı gordum yarın kan testını yaptrcam.allahım inş sizleride kavusturur bebıslerınıze saglıcakla :))))))))

bu ay bende kullandım. adetin 2. günü başlayıp 12. günü bıraktım.
benimde geçti günüm ama ben biraz korkuyorum test yapmaya. şimdilik bekliyorum. inşallah olumlu sonucu ben de buraya yazarım.:16:

canım sende ilkmi kullandın bu karısımı kac aydır beklıyosun bebısı bıde adetn kac gun gectı ben ucuncu gun yaptm testi ama benım cokk duzenlıydı hıc sekmezdı oyuzden..

nilay genelde 2. gun dıye yazıyo heryerde ama olsun sen basla genede nede olsa ılac degl bıo zararı yokk yanı ama yumurtlama gunune kadar kullanıcaksın sonrasında kullanrsan corek otunun bebege zararı oluyomus dıye duymstm...hadı bakalım inş guzel haber verırsn

gittim 1 kavanoz aldım yemedı onda sıkıntı yok annem tahlıllerı x2 katı cıktı :)

İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun cnm benm:16::16:

genelde 2. günü başlanıyor.çünkü yumurtanın olgunlaşması 3.gün.o seçilmeden başlanması gerekiyormuş.yumurtlama döneminden sonra kesinlikle kullanmaman gerekiyor.:20: adetin 5.günü başlayıp hamile kalan da var.dediğim gibi önemli olan yumurtlama gününden sonra kullanmaman:34: şimdi adetin başladığı günden( başladığı gün dahil) itibaren 14 say.14. gün yumurtlama günün. 12. gün bırak mesela.ne olur ne olmaz.çünkü yumurtlama zamanı kişiye göre değişiyor:34:

canım sende ilkmi kullandın bu karısımı kac aydır beklıyosun bebısı bıde adetn kac gun gectı ben ucuncu gun yaptm testi ama benım cokk duzenlıydı hıc sekmezdı oyuzden..

cnm bnm çok yeni. henüz 2. ayım.bu karışımıda bu ay denedim. dediğin gibi tesadüftür ya da sebeptir bilmiyorum. bende kesin bir durum yok henüz. olumlu sonuç aldığımda yazacağım buraya.henüz test yapmaya cesaret edemiyorum.:18: çünkü çok bariz hamileleik belirtisi yaşamıyorum.

Canım fayda görmene ne kadar sevindim anlatamam, Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin... Bal tarifi ile çabucak gelen bebeğin bal gibi tatlı olur inşallah :nazar:

amin cnm inşallah:16::16::16: ama daha var mı yokmu bilmiyorum. cesaret edemiyorum:18:

Cesaret edemeyecek bişey yok canım, yaptığın test pozitif çıkmış Allahım kesesini görmeyi, kalp atışlarını duymayı, sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. :nazar:

bende bu ay yaptım bu kürü fakat çörek otlarını öğütemedim mutlaka öğütün dişlerimlede ezemıyorum.
bal ve tarçın agzımdan kayıp gidiyor ve sadece çörek otu kalıyor ve acı bi tat kalıyor ağzında çk iğrenç.adetımın 2. gunu başladım ama bıraktım yiyemıyorum.
mutlaka çörek otlarını öğütmem gerekıyo. düşündüm nerde öğütebılırım diye.
kavanozla ezmeye calıstım ama olmadı :(
bidahakı aya kaldı yaaa offfff
eşimede keçi boynuzu pekmezi yedırıyorum

bende bu ay yaptım bu kürü fakat çörek otlarını öğütemedim mutlaka öğütün dişlerimlede ezemıyorum.
bal ve tarçın agzımdan kayıp gidiyor ve sadece çörek otu kalıyor ve acı bi tat kalıyor ağzında çk iğrenç.adetımın 2. gunu başladım ama bıraktım yiyemıyorum.
mutlaka çörek otlarını öğütmem gerekıyo. düşündüm nerde öğütebılırım diye.
kavanozla ezmeye calıstım ama olmadı :(
bidahakı aya kaldı yaaa offfff
eşimede keçi boynuzu pekmezi yedırıyorum

cnm ben aktardan alırken öğütür müsünüz dedim.öğütüp verdiler.ama eve gidince hemen yapmalısın. çörekotunda uçucu yağlar var çünkü.
ben de çörekotunu çok sevmem ve çok zor yedim.herşey bebiş için:16:
Rabbim tez zamanda nasip etsin:16:

Back
X