hemen hemen 1 seneye yakın çekilen çile çok kötüyüm bakandan Allah razı olsun şimiden

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
$IMG_3005.webp $IMG_3006.webp $IMG_3007.webp $IMG_3008.webp $IMG_3009.webp $IMG_3010.webp $IMG_3011.webp $IMG_3012.webp $IMG_3013.webp $IMG_3014.webp $IMG_3015.webp $IMG_3016.webp $IMG_3017.webp

bilgilerimi yazıyorum 21 yaşındayım bundan 9 ay önce sevdiğimden ayrldım aşk acısı çekiyorum haketmedğim haksızlıkları yaşadım..

Çevrendeki yalancı İnsanları temizlediğin Zaman.Etrafın Yanar Döner İnsanlarla çevrili...

kime güveneceğimi şaşırdım canım ya sorma şu tükenmişlik sendromu var ya hürremde çıkan o bendede var tükendim bittim ben çok samimi bi şekilde söylüyorum kimseylede görüşmüyrm ki asosyal oldum çıktım düşün yani şu yaşımda :(((

Artık fal bakmıyorum ve baktırmıyorum. Ancak bi iki bişi söylemeden geçemedim.
Ne yaparsan kendi inan. Herkes hayatına kaldığı yerden devam ederken sen kendine zindan ediyorsun.
Sonunda unutacaksın. Ama giden zamanı geriye getiremezsin.
Herşeyi unut herkese tıka kulaklarını.
Seni mesgul edecek, uzun uzun düşünmeni engelleyecek seyler bul.
Faldan medet umdukça daha da kötü oluyor durum.

Artık fal bakmıyorum ve baktırmıyorum. Ancak bi iki bişi söylemeden geçemedim.
Ne yaparsan kendi inan. Herkes hayatına kaldığı yerden devam ederken sen kendine zindan ediyorsun.
Sonunda unutacaksın. Ama giden zamanı geriye getiremezsin.
Herşeyi unut herkese tıka kulaklarını.
Seni mesgul edecek, uzun uzun düşünmeni engelleyecek seyler bul.
Faldan medet umdukça daha da kötü oluyor durum.

öyle yapmaya çalışıyorum canım başka türlü olmuyo çünkü bende öyle inananlardan değilim aslında bugün fena bunaldım can sıkıntısı işte falda bahane aslında..

Canım hiç anlamam fal fakat bir ,iki şey söylemek geldi içimden gördüğüm birkaç şey için..
Tabakta bir adam var başını öne eğmiş ,dizlerine kapanmış.bu büyük ihtimal bahsetmiş olduğun insan.Sıkıntıda ,çaresiz görünüyor .. 3.cü resimdede kenarda güçlü kuvvetli duruyorsun tüm sıkıntıların bitti bitecek görünüyor.Büyük aydınlık tepeye tırmanışını görüyorum ....
Allah söyletirdi diyeyim..Bazen bana olur böyle..;)
İyi düşün iyi şeyler yaşa..
Bu hayatta kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmaz.Sen hiç bunlara kafanı yorma.Yaşın çok genç ,hayatını yaşamaya bak.
sevgiler...

Canım hiç anlamam fal fakat bir ,iki şey söylemek geldi içimden gördüğüm birkaç şey için..
Tabakta bir adam var başını öne eğmiş ,dizlerine kapanmış.bu büyük ihtimal bahsetmiş olduğun insan.Sıkıntıda ,çaresiz görünüyor .. 3.cü resimdede kenarda güçlü kuvvetli duruyorsun tüm sıkıntıların bitti bitecek görünüyor.Büyük aydınlık tepeye tırmanışını görüyorum ....
Allah söyletirdi diyeyim..Bazen bana olur böyle..;)
İyi düşün iyi şeyler yaşa..
Bu hayatta kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmaz.Sen hiç bunlara kafanı yorma.Yaşın çok genç ,hayatını yaşamaya bak.
sevgiler...

teşekkkür ederim ablacımm yaşın çok genç dediğine göre ablam oluyosun o zaman :) inş. geçer öyle umut ediyorum.bu şeyi aşmada kafamı başka şeylere vermek beni çok yoruyo zor iş.inşallah atlatırım bende mutlu olurum inş. tşekkr ederim sağol ablacım

Back
X