Hemen olur sanmistim (bebek)

Biz 11 aydir deniyoruz. Bi kimyasal disinda gebe kalamadim. Ayrica gitmedigim doktor kalmadi ama esim doktora gitmwdi. Sorunun kaynagi tam cozulmedi. Etrafimdaki insanlarda cok anlayisli. Bebis yok mu diyorlar. İstiyoruz bakalim nasip diyorum. Onlarin bana cevabi soyle. Aman kiz bosver bebegi gez toz eglen daha gencsin. Cocuk elbet olur ama gencligini curutur. Bebek olmadan istedigini yap diyorlar:)

7 Senelik Evliyim.. ilk evlendıgımde ilk aydan hamile kalırım sanmıştım bende yanılmışım önceden hiç bilmedigim şeyleri duydum ögrendim arastırdım eskıden dogal yolla olmuosa tüp bebekle hemen oluo sanıyordum ama onun bile asamaları varmış hakkımızda hayırlısı bişeyi ne kadar istersen o kadar olmuyor sanki ALLAH herseyin hayırlısını versin..:dua:

Zaten insanları anlamakta zor önceden sorduklarında erken derdik, sonra dusunuyoruz demeye basladık sımdı tedavı oluyoruz dıyoruz onu bıle soruyolar ne dıyo doktorlar yok efendım sorun kımde ulan sıze ne ? Demek ıstıyorum ama işte ya sabır..
Bide aman tedavınızı olun ustunde durun dıyenler sankı bız halay cekıyoruz bişey bilmiyoruz sinir şeyler...
şuraya içimi döktüm şükür :KK45:

ahh ahh kanayan yarama tuz bastınız beni tanır burda çoğu.. hep aynı konuları açarım elimde değil bende sizin gibi çok istiyorum..
5 yıllık evliyim iki yılı geçti olmuyor. .
7 ay çok az bi süreç. . bende sanmıştım ki hemen hamile kalicam yıllardır bekliyorum 2 yılı geçecek nerdeyse. .
daha bugün hamile haberi aldım benim de sabahtan beri beynimde sadece bu vardı..
geçen ay umutlandim yine olmadı. .
arkadaşımin 4 aylık bebeği var..
sürekli görüşürüz. .
bana öyle bi cümle dediki beynimden hiç silinmiyor yakında kafayı yiyeceğim..
aynen şunu dedi. .
AL BAK KOKLA CENNET KOKUYOR BEBEĞİM SEN BILMEZSIN BU KOKUYU. .
içim acıyor içim parcalaniyor sabır diyorum başka da bişey gelmiyor elimden. .
yarın Jinekolog da randevum var..
Allah sonucunu Hayır etsin isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat. ..

AYy nasıl sinir oldum senin derdini bile bile deşiyor
İnsan evlat sahibi olunca daha merhametli olmalı
Pis kadına ağzının payını verseydin keşke

Hayatında böyle insanları barındırma görüşme ömür törpüsü bunlar

Benimde 1 yıldır olmuyor canım bilinen büyük bir sıkıntı da yok velhasıl kelam hep kendime şunu diyorum allah sana vermiyor bir bildigi var bir zamanı var bekleeee sabretttt şükretttt

AYy nasıl sinir oldum senin derdini bile bile deşiyor
İnsan evlat sahibi olunca daha merhametli olmalı
Pis kadına ağzının payını verseydin keşke

Hayatında böyle insanları barındırma görüşme ömür törpüsü bunlar

Benimde 1 yıldır olmuyor canım bilinen büyük bir sıkıntı da yok velhasıl kelam hep kendime şunu diyorum allah sana vermiyor bir bildigi var bir zamanı var bekleeee sabretttt şükretttt

bende diyorum bunu zor olacak ama güzel bi anne olacağız inşallah allah sabrimizin sonunu güzel edecek inşallah. .
Bugün Jinekolog a gittim sağ tarafta yumurta oluşmuş bu ay da olmazsa önümüzdeki ay adetten hemen sonra tüp lerime bakacak ona göre tüp bebek yada aşılama yapılacak. . inşallah tüpler açıktır da kendiginden olur. . doktor doktor gezmekten çok yıprandik allah sabır versin. .bide bu zorlukla insanlarla uğraşmak daha da zor. . o arkadaşa cevap bile vermedim tek umudum allah duyuyor allah biliyor..
derdi veren allah dermani da verir inşallah.

bende diyorum bunu zor olacak ama güzel bi anne olacağız inşallah allah sabrimizin sonunu güzel edecek inşallah. .
Bugün Jinekolog a gittim sağ tarafta yumurta oluşmuş bu ay da olmazsa önümüzdeki ay adetten hemen sonra tüp lerime bakacak ona göre tüp bebek yada aşılama yapılacak. . inşallah tüpler açıktır da kendiginden olur. . doktor doktor gezmekten çok yıprandik allah sabır versin. .bide bu zorlukla insanlarla uğraşmak daha da zor. . o arkadaşa cevap bile vermedim tek umudum allah duyuyor allah biliyor..
derdi veren allah dermani da verir inşallah.
Çok metanetli buldum sizi tebrikler
İnşallah canım bu sitedeki bi çok kişi bana kızabilir ama ben hep normal yoldan bir evladım olsun istiyorum tabii süreç olumsuz ilerlerse tüp bebekte yapılır bende yaza kadar olmazsa yaptırmak istiyorum ama inşallah Rabbim bize doğal yoldan hamileligi nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun

Kızlar bana acil yardım nolur.benim adetim geçeli 12 13gün oldu.benim şimdi midem bulanıyor. Basım dönüyor.bsya hassasım sanki adet olacak gibiyim.testi ne zaman yapsam çıkar? Şimdi yapsam net sonuç elde eder miyim

Bende gectigimiz temmuz ayinda evlendim ve esimin 1 kereden birsey olmaz gaziyla ( korunmasiz iliski) 1 ay sonra hamile kaldim. Vurdu gol oldu yani :D

Ama ben en az 2 sene dusunmuyordum. Allah canini sag etsin tabi ki suan herşeyden cok seviyorum bebegimi ama evliligimi böyle hayal etmemistim :( icimde bir ukte kaldi.

Uzun lafin kisasi nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Daha yeni evli sayolirsiniz yaslarinizda genç bu kadar kafaniza takmayin.

Milletin agzi torba degil ki buzesin bizede.masaalh hayati cok hizli yasiyosunuz diyolar :D yok anacim yok yaranilmiyo bu millete. Saka bi yana kimseye laf anlatmak zorunda degilsiniz suan dusunmuyoruz diyip kestirip atin.

ne kadar çoğaldı çocuğu olmayan insan sayısı
tedavi olanların sayısı gün geçtikçe artıyo sanki
bizde henüz düşünmüyoruz ama geçen gün bi arkadaşımın yanında gittim hastaneye. moralim bozuldu resmen ya olmazsa diye. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim...

ne kadar çoğaldı çocuğu olmayan insan sayısı
tedavi olanların sayısı gün geçtikçe artıyo sanki
bizde henüz düşünmüyoruz ama geçen gün bi arkadaşımın yanında gittim hastaneye. moralim bozuldu resmen ya olmazsa diye. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim...
Aynen öyle.. yediğimiz hormonlu gdolu gıdalar cep telleri bu durumun baslıca sebepleri..bizimde 3 yıldır olmuyor tüp bebek denedim negatif oldu.şuan yeni evli (2kişi)arkadaslarımında olmuyor
İş yerinde 10 kişi tanıyorum tüp bebek yaptıran..yine iş yerinde 3 kişi daha var olmayan..artık cevremde cok oldugu için bende garipsemiyorum
Allah herkese aratmadan versin cok zor bi durum maddi manevi..

Aynen öyle.. yediğimiz hormonlu gdolu gıdalar cep telleri bu durumun baslıca sebepleri..bizimde 3 yıldır olmuyor tüp bebek denedim negatif oldu.şuan yeni evli (2kişi)arkadaslarımında olmuyor
İş yerinde 10 kişi tanıyorum tüp bebek yaptıran..yine iş yerinde 3 kişi daha var olmayan..artık cevremde cok oldugu için bende garipsemiyorum
Allah herkese aratmadan versin cok zor bi durum maddi manevi..
amin inşallah
doğal yollarla hamile kalmak heralde bi süre sonra mucize olack
benim arkadaş çevremde de var olmayan ya da tedavilerle olan
insan korkuyor haliyle
inşallah en kısa zamanda olur sizinde bebeğiniz.

Bende gectigimiz temmuz ayinda evlendim ve esimin 1 kereden birsey olmaz gaziyla ( korunmasiz iliski) 1 ay sonra hamile kaldim. Vurdu gol oldu yani :KK70:

Ama ben en az 2 sene dusunmuyordum. Allah canini sag etsin tabi ki suan herşeyden cok seviyorum bebegimi ama evliligimi böyle hayal etmemistim :KK43: icimde bir ukte kaldi.

Uzun lafin kisasi nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Daha yeni evli sayolirsiniz yaslarinizda genç bu kadar kafaniza takmayin.

Milletin agzi torba degil ki buzesin bizede.masaalh hayati cok hizli yasiyosunuz diyolar :KK70: yok anacim yok yaranilmiyo bu millete. Saka bi yana kimseye laf anlatmak zorunda degilsiniz suan dusunmuyoruz diyip kestirip atin.
Bizde normalde 2 sene dusunmuyorduk ama etrafin baskısından dolayı eşimle tartistim ben artık çocuk istiyorum diye.en sonunda kıza kıza ikna ettim.iyikide etmişim iki sene boşuna koruncaktik zaten olmuyormuş :-( ama vardır Allahın bi bildiği napalim hayırlısı..

amin inşallah
doğal yollarla hamile kalmak heralde bi süre sonra mucize olack
benim arkadaş çevremde de var olmayan ya da tedavilerle olan
insan korkuyor haliyle
inşallah en kısa zamanda olur sizinde bebeğiniz.
Evet yediğimiz içtiğimiz şeylerde çok etkiliyor bence.eskiden millet kaç tane arka arkaya doguruyormus.o zaman herşey doğaldı.şimdi herşeyin içinde katkı maddesi var.

Back
X